+1 yılOlur o is ama zaman alır.. Belki cok surer seni sevmesi belki az.. O yuzden yapacagin sey onunla ilgini alakani kesme sana alismasini ve yaninda gulmesini sagla olurda iletisiminizi keserseniz eskiye dönerse senin yoklugun ona koyar ve seni sevdigini anlar ve pesinden kosar.. Tecrubeyle sabit. ;)
33 Yorumla
Soran+1 yılAma kendine yaklaştırmıyor pek. Arkadaş olarak da yaklaşamam çünkü ortak arkadaşımız seni beğenmiş demiş direk
- +1 yıl
Olsun sen pesinden git yaz ulas bos birakma yavsama insancil yaklas
Soran+1 yılKız arkadaşlarımdan görüyorum. Surekli soğuk cevaplar almasına ramen yazanları gosterıp kitliyorlar beni diyip duruyorlar. Açıkcası öyle anılmak da istemem. Adım atıp cekilmek daha dogru değil mi
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılolmaz o iş. üzülürsün
80 Yorumla
Beklemeni tavsiye ederim arayı yakınlaştırma da uzaklaşmasına izin de verme asla o ince ipi hiç koparmaman lazım eğer sana nasipse adresi sen olursun. Dürüstlügünü hep koru güvenini kazan Dediğim gibi doğru insan ol Nasipse gelir nasip değilse gelmez.
41 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılOlmaz
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
herkes olmaz uzaklas yazmis ama 3 sene once bende o kiz gibiydim sonra karsima biri cikti ban ayardim etti birlikte el ele verip yaralarimi birlikte sardik birlikte agladik birlikte gulduk ve ben eskisini unuttum simdi adi bile aklimda degil. ve sevgilimle o zaman bu zaman hala birlikteyiz 3 senedir yani. Olumsuz bakma. sadece seviyorsan kizdan vazgecme ve ne olursa olsun onun arkasinda dur onunla dertles gerekirse onunla agla. bizide bir arkadasimiz tanistirdi ve bizde sosyal medyadan konusmaya basladik daha sonra ortak noktalarimiz falan olunca hosuma gitmeye basladi bana gosterdigi ilgi falan. sende onun ve senin ortak nokalarinizi bulun mesela sevdiginiz seylerden bahsedin ona hep onun yaninda oldugunu goster o kiz da eger seni yakin bulduysa elbet bir gun birlikte olursunuz. ama ilk sefer tabiki ben hazir degilim diyebilir benim gibi :D ama sen yinede vazgecmezsen sonunda kavusursunuz
41 Yorumla- +1 yıl
Benim kız arkadaşım da öyle girdi hayatıma 3 yıllık sevgilisinden ayrılmış 2 ay sonra benm saçma sapan hatalarım oldu o da duygularımdan emin değilim sn beni üzmedin ben olamıyorum sevgili senin gibi sevemiyorum hazır değilim yeni anladım dedi iki ay bir cok sey yasadık mutlu değilim dedi ama cok seviyordum acı çekiyorum sana da acı çektiriyorum dedi iki hafta pesinden kostum daha kötü oldu beni hic istemez oldu benm sevgimi kendisi istedi ona sevgimi verdim pesinden gittim diye daha itici oluyosn dedi ama napcm bilmiyorum onu kazanmak istiyorım ama neden böyle kesip attı gitti bilmiyorum :( sevgimin pesinden koşuyorum Nihal bunda güçsüzlük yok dedim ama o acizlik yalvaran biri olarak gördü beni kendini alıstırdı gitti sanırım aklında o cocuk var beni sildi ama bir aydır unutamıyorum n yapabilirim bilmiyorum
+1 yılBir ortam yarat ve onu etkile. Mesela çenesinden tut biraz gözlerine bak sonra yaklaş kısa bir öpücük kondur. Fazla ileri gitme. Gülüşün iyiyse yere bakarak biraz gül, mahcup olmuş gibi konuş ama susma hiç. Bunu yap sonra özelden yaz bana. Hadi koçum bakim hadi aslanım. sincap seni ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılŞimdilik o biraz zor görünüyor. Başbaşa buluşmuyoruz 😅
+1 yılbence onu tanı, daha önce hayatına giren insanı sana anlatmasını sağla ve kızı gerçekten istiyorsan öncekinden çok daha farklı davran seninle kafasını dağıtmasını sağla onunla dertleş ama kanka gibi değil normal bir arkadaş gibi, küçük küçük hoşlandığının sinyallerini ver ama her zaman değil. devamlı ona kendini hatırlat onu düşündüğünü vs.. olmayacak diye bir şey yok istiyorsan elinden geleni yap
17 Yorumla- +1 yıl
@Conimonis olabilirliğine inanıyorum gönül bu, ama olumsuz örnekleri de var tabii. ne diyelim hayırlısıyla olsun.
Soran+1 yılKendine çok yaklaştırmıyor. Asıl sıkıntım orada. Nasıl yaklaşmamı önerirsin
- +1 yıl
ne bakımdan yaklaştırmıyor?
Soran+1 yılYani görüşmeye cagırdıgımda sık sık bahane buluyor
- +1 yıl
yerinde olsam nedenini sorarım bahanelernin. eğer ki geçiştiriyorsa sen de çek kendini koskoca dünya.. hayatına kimin girecepi meçhul böyle devam ederse kısmetini kaçırmış olursun. bir kez daha teklif et yine bahane buluyorsa sor sonra da yoluna bak. elinden geleni yaptın sonuçta. senin sevgini hak edecek milyonlarca insan var
+1 yılBence olur o kızın yanında olup yaralarını sarıp iyileştirirsin ve o çocuğu unutur seni sevmeye çalışır
74 Yorumla
Soran+1 yılSıkıntı zaten pek yanına yaklaştırmaması
- +1 yıl
Bence zamaan ver ona illaki atlatır çoğu şeyi
Soran+1 yılPeki bu sure zarfında uzak durmamı mı önerirsin
- +1 yıl
Hayır hiçte konuşmamazlık yapma yavaş yavaş yaklaş yakın ol ve ona kendini değerli hissettir
+1 yılOlmaz anam eski sevgilisine karşı birşey hissediyo ki unutamamış ya da hissetmiyo olsa bile her dakika düşüncek için rahat ederse kimse birşey desede dinleme zaten ama etmiyorsa hic uzatmaya gerek yok
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Ne demek :)
Uzaklaş hemen koşar adim uzaklaş. unutmayan insanin yeni biriyle birşeyler yasamak istemesinin sacmaliginin igrencliginin kötülüğü
61 Yorumla
Soran+1 yılAçıkcası zaten istediğini pek sanmıyorum
+1 yılTemkinli. Yalnız kalınca seni eski sevgilisiyle kıyaslayabilir bu da senden soğumasına yol açabilir. Ayrıca eski sevgilisi ona geri dönerse ne kadar seversen sev kızın pek umrunda olacağını sanmıyorum.
44 Yorumla
Soran+1 yılAçıkcası o bana koyar
- +1 yıl
Kabacası evet. kendine güveniyorsan hemen bağlanmama konusunda, yine de bir devam et derim unutadabilir.
Soran+1 yılNe kadar uğraşırsam o kadar bağlanırım. Pek güvendiğimi söyleyemem
- +1 yıl
Açık açık konuş o zaman yani unutamam diyorsan çekilirim yolundan ama emin değilsen boşuna umutlanmayayım de. Ya da sizi buluşturanlar söylesin.
Kendimden ornek vermem gerekirse asiri sevdigim ve kazik yedigim bir cocuktan sonra baska biriyle tanistirildim cocukta cok ustume dusuyordu falan bir gün konu konuyu acti o gelse seni birakir ona donerim dedim ama Şu an 2. yilimiz dolacak ve cidden onu kimseye degismem uzun lafin kisasi sana bagli her sey denemekten zarar gelmez, gercekten sevip sahiplenirim diyorsan pesini birakma
22 Yorumla
Soran+1 yılAdınıza çok sevindim. 😊
Ayrılalı kısa zaman geçmiş ve unutamamış olması çok normal. Sevgilisinden ayrıldıktan 3 hafta sonra yeni sevgili avına çıkan insanlara iyi gözle bakmıyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
+1 yılKız da benden beybi. Kendin yaklaş Kesinlikle akışına bırak. Bende arkadaşlar birini önerdi gittim bekle bekle çocuk yok işim çıktı gelmiyorum dedi dolayısıyla arkadaşıma da sinirlendim çocuğun kendi adın atması önemli
11 Yorumla
Soran+1 yılO kadar samimi olduğumuzu hissetmedim.
Aşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. O kızın yarasına Tuz olmaya çalışırsan Tuz buz olursun.
Vakit varken dön bu yoldan.
Böyle bir yol mutluluğa çıkmaz hocam.
Kalp kırıklarının üstüne yeni bir hayat kurulmaz.32 Yorumla
Soran+1 yılYarasına tuz olmak gibi bir niyetim yok ki 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeni yara bandı olarak görüyor Belki bana unutturur Belkı severım diye düşünüyor ama yanıldıgını farkedın ce en çok senin canın yanıcak
22 Yorumla
Soran+1 yılAşırı yakın değiliz zaten. Çok yaklaşmıyor. Yara bandı olarak görse böyle olmazdı ve öyle olduğunu sanmıyorum
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun kardeşim
+1 yılYa anlamıyorum anlayamıyorum daha doğrusu. Ne kadar çok yükseltiyorsunuz ne kadar ütopik oluyor kız erkek ilişkileri gözünüzde,
ego tatminsizliği neticesinde mi doğuyor aşklar? Öyle değil ise o zaman nedir en değerli ve devamlı eksilen bir değer olan zamanı ve hayatınızdan bir kesiti feda etmeye değeceğine inanmalar? An sadece bir an tek bir an şans verirsin sonra yürür gidersin.01 Yorumla
Soran+1 yılBelkide
- Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılKıyıya baglanmış tekneye binip ne kadar kürek çekersen çek o tekne o kıyıdan başka bir yere gitmez kardeşim. Sonunda yine pes edip hüsrana ugrayan sen olursun.. Sonu yok bu işin hiç düşünme vazgeç. ya da otur kararını ver dost olarak gör onu belki öyle bir yakılaşmanız olur yıllar sonra birlikte olma ihtimaliniz var. Başka türlü o işin oluru yok k. bakma.
10 Yorumla iyi misin ya kız eski sevgilisini seviyosa sen niye araya giriyon bırak onu sevmeye devametsin alla alla -.-
12 Yorumla
Soran+1 yılBitmiş bir ilişkinin arasına girmek nasıl oluyor 😓
kötü çok kötü bulaşma hiç :D unutmaya meyilliyse unuttur, yaralıysa havada kap fakat bir yıldan uzun süre geçmiş ve seninle flört ederken onun mesajlarını okutup, arada bir ondan bahsediyorsa hiç alakasız bir yerde ve sana dengesiz davranıyorsa, onu unutmak için seninle konuşuyor ve ona biraz koymuş dikkatli ol bulaşma derim kafanı bozabilir
00 YorumlaWalla ne maksatla takilicaniza bagli, erkek bayan arkadasligi ancak calisma is ortaminda olur ama özellikle bir bayan bir erkek bulusup bir mekanda wakit paylasiyorsa birbirini tanimak icindir, öyle maksat spor olsun diye bulusulmaz, ciddiysen anlat adını koy olayin
00 Yorumla
+1 yılboşver salla gitsin bro 2 kez karşı karşıya gelmezsin o kadar mı çok tutuldun kıza :D :D
11 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak tutuldum diyemem, ama hoş kız daha yakından tanımak istiyorum. Açıkcası kolay kolay tutulacağımı sanmıyorum
+1 yılgel yaralarımı sar diyor. aranıyorum diyor. unutalım seninle diyor ama bence yeme
12 Yorumla
Soran+1 yılO dediğini yapan zamanında oldu evet. Ama bu sefer kendisine yaklaştırmıyor.
Soran+1 yılÖyle bir tutum içinde olduğunu sanmıyorum
+1 yılo kız tarafından neden ilgi görme ihtiyacı duyuyorsun
26 Yorumla
Soran+1 yılHmm bence zor bir soru, bilemiyorum açıklaması biraz zor
- +1 yıl
Hah işte açıklaması zor olduğu için o kızı istiyorsun ilgi görmek istiyorsun çünkü kolay kızlar değil zor kızlar ilgi görür sende onun bu tavrından hoşlanmışsın ve karşılık bekliyorsun :)
Soran+1 yılMümkün 😂 ortak arkadaşımızın yorumu da öyle
- +1 yıl
Aslında böyle şeyler erkekleri de olgunlaştırır tek birine ait olmayı bilir kadına sadık olmayı bilir sevmeyi öğrenir acemilikle hata yapar ama o kadın ona yönünü gösterir ☺️
Soran+1 yılİlişkilerime sadığımdır. En son ilişkimi kız arkadaşım tarafından aldatıldığımı duyunca bitirdim. Zaten o konularda yeterli olgunluğa sahip olduğumu düşünüyorum
- +1 yıl
yanlış anlama zaten senin karakterin hakkında tespit yapmak bana düşmez
Çok yakında onda gördüklerini sende bekler ve göremeyince tekrar ona dönmek için senden ayrılır. Bunları harfiyen yaşayacaksın ve fazla uzun sürmeyecek..
14 Yorumla
Soran+1 yıl😄 biliyorum o olayı önceki ilişkimde de benzer bir kızla olmuştu ama o kendisi yaklaşmıştı bana. Zorla giyimime kadar karışıp ona benzetmeye çalışıyordu. Aşmıştık evet ama 3ay kadar sürmüştü. 2yıl sürdü ama kötü bitti
Soran+1 yılHerkesin geride bırakamadığı insanlar vardır. Ama garip bir şekilde takıntı yapmış insanları buluyorum evet
+1 yılEski sevgilisinden daha ilgili şefkatli romantik olman lazım
11 Yorumla
Soran+1 yılSıkıntı zaten beni tanımaya çalışmaması.
+1 yıleğer ilgileniyorsan çok sık olmamak üzere ara ya da mesaj at. bir süre sonra kahve içmeye filan davet edersin yani yavaş yavaş yaklaş
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim☺️ Şu an aradan ortak arkadaşı çekmeyi biraz erken buluyorum. Daha yeterince samimi de değilim bilmiyorum kızı kilitlemek istemem
+1 yılBen yaşamadım da bir kız arkadaşım böyle bir ilişkiye başladı şimdi çıktığı çocuğu sevdiğini söylüyor üstelik kısa sürede ve anahtar nokta da şu güven veriyormuş
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, arkadaşın güçlü bir insanmış
- +1 yıl
Rica ederim size de kolay gelsin bu aşk mevzusunda
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olmaz onlar, her sarılığı zaman onu hatırlar felan. Ama önemli olan unutturman
11 Yorumla
Soran+1 yılAsıl sorun kendine pek yaklaştırmaması
Yara bamdi misin sen? Es kaza donse eski sevgilisi pabucun direk dama biliyosun dimi?
76 Yorumla- +1 yıl
Kendi dusen aglamaz @mehmetx16
- +1 yıl
Bilmiyoeum birlikteyken gayet iyidik öyle bir gün bir tartışma oldu öyle gitmeye kadar verdi hazır değilmişim anla beni kafamı dinlemek istiyorum zaman istiyorum dedi tamam dedim iki güne kalmadı ayrıldı sana değer vermediği miden değil sana cok değer veriyorum demez mi bide ben barışmak için kapısına gidince ben kötü olduk simdi nefret ediyor resmen benden
- +1 yıl
Ya uzuluyorum boyle olunca. Kullandirtma kendini bir o yok dunyada boyle dusun. @mehmetx16
- +1 yıl
22 senedir ilk defa böyle mutlu olmuştum çocuğa döndüm hatalarım bu yüzdendi diğerlerinden farklı davrandım kimseler sevmedi aykut senin gibi aşkla dokunup öperken kokumu içine çeken bir sen oldun derdi o öyle dedikçe fark etmeden aşık olmusum ben asık olmak istemiyorum sana demiştim bir gün gözlerime öyle bakmıştı ki muhtaç gibiydi ne mutlu edemedim be hayatımda içmediğim sigaraya başladım bir aydır iki aylık ılişkiyi unutamıyorum senin gibi seven olamaz derdi ayrılırken ise kimse sevmesn beni istemiyorum diye bağırdı bana :(
Bence bu iş birazda karşındaki kızın iyileşmek isteyip istemediğiyle alakalı. Yani sevdiği çocuğu unutmak istiyor mu istemiyor mu? Başka birini hayatına almak istiyor mu istemiyor mu? Önce bunları çözmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılAlmayı pek istemiyor. Tanımaya yanaşmıyor. goruştugumuz zaman mutlu görünüyor ama çok bahane buluyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçivi çiviyi söker derler... sevsede başkasını sen kişiliğin ile unuttura bilirsin merhem de olabiilirsin hatta ben sevmemişim de dedirte bilirsin iş sende bitiyor ;)
tabi isteiği bir kişilikte isen. genelde bu durumda güldüre bilen insanlar iyi gelir00 Yorumla
+1 yılOnu iyi tanıyan birilerinden, eski ilişkisinin neden bittiğini öğrenmenin yollarına bak. eğer bu kızı gerçekten istiyorsan o hataları yapmamaya çalış ve bunları yaptıktan sonra sakın böbürlenme. bırak o söylesin ve alçak gönüllülükle üstünü kapat. o zaman kız anlıyorki sende bir cevher var :)
00 YorumlaEski sevgilisinden ayrılan kişinin belli bir süre geçirmesi gerekir, ingilizce'de "rebound da olmak" diye adlandırılan bu durumda o kişiye biraz zaman tanımak en mantıklı yooldur. Çoğu acemi aşık bu durumda karşısına çıkan ilk sevgiliye bir öncekinin acısını unutmak için atlar, ama orada da başarılı olamaz... Böyle birini görünce hemen atlamamak en akıllıca olanıdır... Bırak başka biriyle çıkar diye telaş etme zaten patlar o da...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilisini unutamamış insanlardan umut beklemek çok büyük bir yanlış. Aynı yanlışa ben düştüm çok üzüldüm yapmayın etmeyin.
10 Yorumla
+1 yılO kiz seni Yara bandi olarak kullanacak duygusalbiriysen incineceksen yaklaşma yanarsin
12 Yorumla
Soran+1 yılİncinirim.
- +1 yıl
Aynen uzak dur
+1 yılKaç kurtar kendini...
Ha takılayım diyorsan belki verir o boşlugu doldurmak için okadar ilerisi çok zor.10 Yorumla
+1 yılBence sevgilisini unutamamış bir kızdan ben uzak dur derim o kadar beğenilmene reğmen o kızın ilgisini çekmiyorsan zamanında gerçekten o unutamadığı kişi onda çok büyük izler bırakmış demektir..
10 Yorumlazamana bırak özel bir çaba harcama eskiyi unutmadıysa zor
11 Yorumla
Soran+1 yılKendisinin yaklaşmasını mı beklemeliyim
+1 yılKednını yara bandı olarak kullandrımak ıstıyorsan şayet ıkı turlu de yasklassan fark etmez
10 YorumlaKardeş bence tutumlu, kendinden emin edalarda olman önemli bu süreç içerisinde amma lakin en önemli nokta unutup unutamaması değil senin neler hissedirip neler katabilceğinde bir ilişkini sırrı.. Kolay gelsin
00 YorumlaCanım kardeşim , o soru öyle olmayacak :) O kızla olmaz zaten , zorlamayın yani.
10 YorumlaHiçbir şekilde yaklaşma yara bandı olarak kullanılırsin başıma geldi
10 Yorumla
+1 yılBence sen ona değil de onun sana gelmesini beklemelisin çünkü aklında eski sevgilisi varsa seni ve kendini üzebilir kısacası akışına bırakmalısın
11 Yorumla
Soran+1 yılAkışına bırakmış durumdayım zaten de kızın etrafında zaten cok erkek var, güzel de bir kız o yüzden pek kendisinin gelecegini sanmam
+1 yılYeni aşkı bensem sözünü dahi ettirmem ediceksede ayrılırım
11 Yorumla
Soran+1 yılDaha sevgili değiliz zaten ki olsak da dediğin tamamen doğru
Kendin ol ve demek ki ona doğru bir şekilde yaklaşmayı düşünmeye başladıysan karnındaki kelebeklere ve aklındaki onunla ilgili dolu olucak hayallere hazırlıklı olmalısın
00 Yorumla
+1 yılBosver yaklaşma ben yaklastımda ne oldu bak simdi gozumd uyku girmiyo o ise yeni manitasıyla gece boyu mesajiasıyo o yuzden aklın varsa kıza sen bağlanma kız sana baglansın
00 YorumlaDostum unutamadım lafı yalan seninle oynuyor dikkatli ol yüz verme. ağırbaşlı ol. umursamaz gibi davran. ama saygını hiç kaybetme aşırı ilgi gösterme yanii emin ol hergün seninle konuşmak sana ulaşmak için can atacak. yavaş ve dikkatli yürü anlayacağın bu yani.
00 Yorumla
+1 yılKardesim ya o kiza guvenli bir liman ol kizaga cek onu yaralarini sar severse sevsin seni baktin iyilestirdin ama sevemiyor sonra sal gitsin sevabi sana kalsin teselli ol kiza ne olacak acisini dindir zordur ask acisi
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilisini unutmadığı sürece olmaz çünkü eski sevgilinin en küçük hareketinde barışmaya hazır haldedir seni bırakır olan sana olur kendini üzersin o kadar
00 Yorumla
+1 yılYa ben bir cocugu kullandm baya digerini unutmak icin olmuyor unutmaz kiz bence ve sana boyle bsey ypmasi hic hos degil cok boktn bir dvrns emnm kizda ne yptgini blmiyodr ask acsndn
10 Yorumla
+1 yılEskiyi unutmadan olmaz. Sana dokundugunda ona dokundugunu varsayacak bu gurur kirici ama kolay kolay hazmedilemeyen bisey iki tarafada hak vermeli fakat bir iliski dusunmemeli
10 Yorumla
+1 yılHerkes birinin eskisi değil mi zaten niye çok kasıyorsunuz? Sen yaklaş olacağı varsa olur zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılPek kendine yaklaştırmıyor. Asıl sıkıntı orada
+1 yılolmaz bence yani onu unutmak için seni kullanır sen onu iyileştirmeye çalıştıkça kendin kötü olursun sonra o hayatına bakar sen onuunutmaya çalışırsın
12 Yorumla- +1 yıl
Şu an ben böyleyim 3 yıllık sevgilisinden yeni ayrılmıstı kız arkadaşım unuttum diyordu ama iki su sonra bizim aramız bozuldu ufak tefek tartışmaları büyütür hale geldi bir sabah seni seviyorum diyen kız demez mi duygularımdan emin değilim söyle böyle eski iliskimin tozunu pisliğini silmeden snle cıktım cok pişmanım keske hic olmasaydı ili hafta pesinden kostum her yerde engelledi cok seviyordum kendisi girdi hayatıma bide arkadaşıma demis hoşlanıyorum bu cocuktan diye ben baya tatlı geldim ona simdi ise soguk baya :( bir aydır acı çekiyorum
- +1 yıl
@mehmetx16 çok üzüldüm senin adına gerçekten çok zor toparlanıyor insan. herkese karşı güvenini kaybediyor
sor eski sevgilini unutmadınmı lan de unutmadınsa benle niye sevgili oldun kızım de zaten gerçeği söyler
10 Yorumla
+1 yıleski sevgilisini unutamamış kız zaten seni mutlu edemez incinirsin yara bandı olarak görmesine izinmi verceksin yaklaşma
10 Yorumla
+1 yılbence yaklaşma uzak dur. işler istediğini gibi gitmezse üzülürsün.
10 YorumlaHer kadının hayatını alt üst eden bir erkek mutlaka vardır, eğer o erkek o erkekse artık şansına küs Romeo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer gerçekten sevmişse naparsan yap unutturmazsın. Ben 3senedir birini unutamıyorum kimse de unutturamadı. Boşuna çabalama derim tabi kız gerçekten sevmediyse geçiciyse iki haftada unutur. 2haftadan sonra hala unutamazsa olmaz o ilişki
00 Yorumla
+1 yılOna onun yanında olduğunu hissettir ve biraz yardımcı ol unutması için eğer bırakırsan yakışmaz sana çünkü kötü gününde de yanında olman gerek.
00 Yorumlabenim en son sevgilim demek istemediğim hadi işine öyleydi benimle devam ederken eskisine geri döndü :D boynuzlarım ordan nasıl görünüyor kardeeeş? :D
00 Yorumla
+1 yılunutturacaksın abicim başka yolu yok. yoksa seni onla kıyaslayıp durur. ve ondan daha iyi olmaya çalış :)
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilisini unutamamış kızla olmaz güzel kardeşim, üzülürsün, pişman olursun, bu yola girme derim.
00 Yorumlaçook sıkıntı aşırı hoşlanmıyosan bence bırak ama ilerlerim dersen üzülebilirsin senin seçimin bide şu varki eski sevgilisini unutturursan sana aşırıda bağlanabilirde, tabi bu çok zor bir ihtimal
10 Yorumla- Devamını Gör (142)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat