AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
kızı eski sevgilisini hatırlatmamaya çalış yoksa takılıp kalır maziye ve ne sen mutlu olursun ne de O
İşin çok zor be kardeşim. Dikkat et kendine. Bir anda onu unutamadım triplerine girebiliyorlar ve sen damızlık gibi ortada kalıyorsun. Bu durum atlamak daha da zor bilesin.
akılda gider en olmadık mantıksız seçenekleri yapar.. o kadar ilgi çekici bir kardesimizsen şayet hic bulaşma başka çiçek kokla en kotusune denk gelmissin basın ağrır ( nilüfer) çiçeğin adi :))
Başkasını unutamamış kişilerden uzak durmak gerek
O zaman spesifik bir şekilde anlatır mısın neden uzak durulması gerektiğini
Aklında başkası vardır çünkü onu unutmadan yeni bir ilişkiye adım onu unutmak adına yapılan bir şeydir en basiti beni seviyor mu şüphesi hep olur gözlerine bakıp direk seni seviyorum hissiyatını duyamadığında ya da seninle olurken flört adı ne olursa diğer tarafın adım atması ile tekrar ona dönebilir
senaryoyu ben yazayımmı.. eski sevgilisi onu özledikten sonra kızın sana tekmeyi atması olayıdır
Bana göre eskiyi unutamamış biriyle zaman harcamaya değmez. İmkansız değil tabiki fakat normale göre çok daha düşük ihtimal
zor olur, tutup sana diğerinin ismi ile hitap ederse ayarın kaçabilir.
uzak dur senle başlar ve bir süre sonra "ama ben onu hala unutamaduuııooommm" diyerek çeker gider benden söylemesi
Yaraya merhem olmak için seni kullanacak. Zor, ama bir ihtimal o yaraya merhem olurken sana bağlanabilir. Tamamen kendin saygılı bir şekilde ve güvenini kazanarak yaklaşmalısın.
ilgi görmediğin için mi peşini bırakmıyosn?
Garanti
Aslında çevremdeki en hoş kızlardan biri. Seviyorum diyemem tabiki ama zaten bir kez aşık oldum ve aşığım dersem yalan soylemiş olurum. Belki de dediğin gibidir çünkü spesifik bir neden veremediğim gibi yanımdayken üstüme atlayan kızları açıkcası daha az cazip buluyorum
saçmalıktan başka bişey değil.. bu kadar kendini beğenmiş olma ;)
Eski sevgilisini unutmak için seni yara bandı olarak kullanabilir. Uzak dur kardeşim üzülürsün
Bişeh olmaz. Kendini kullandırtırsın.
Kullandırtmayı biraz açmanın sakıncası var mı?
Seni ona benzetmeye calisir. Benzemeyincede seni kirar ister istemez uzaklasir. Yanlis alarm olur seni sadece sevdigini sanar. Fakat bir onceki insana gercekten asiksa..
olmaz kardeşim yarabandı olma sakın eski sevgilisini kıskandırmak için kullanır seni
Olmaz arkadasım. Unutmadan olmaz.
Güzin abla, o zaman nasıl unutur onu söyle 😊
kendin yaklaş başkasını sokma araya
Yeterli samimiyetimiz yok. Muhtemelen gelmeyecektir
Yaklaşmamanı öneririm sonunda üzülen sen olursun. Unutamamış diyosun demek ki bitmemiş , bitmemiş ilişkinin üzerine de yeni bisey başlamaz...
basıma yeni geldi 1 aydır cok kötüyüm eski sevgilisini unutamadıgını bilmiyordum 2 ay sonra ben tamamen silememisim yeni fark ettim dedi gitti :(
Ya arkadaş eski sevgilisine karşıen ufak bisey dahi hissediyorsa nnasıl bböyleiliski yasayabiliyorsunuz aanlamıyorum. Ben direk terk ederdim.
kız su an duygusal boşlukta yasadıgınız yasayacağınız her şey yalan olabilir
Sahiplenerek yaklaş. Üzerine fazla dusme ama sahiplen
Tatsız olur, oldurucam diye de uğraşmayın; bırakın kendi haline... Sonrası üzüntü olmasın. Kız için de erkek için de geçerli bu durum bana kalırsa.
Eskiyi mazide bırakırsa olur bruder ama eski eski değilse o kız orda demektir o yüzden elini ayağını çek unutursa zaten döner
Güven ver sadece yeterli
Zaten hakkımda iyi konuşulur ve ortak arkadaşımız ikimizin de en iyi arkadaşı. Sadece tanımaya pek gönüllü davranmıyor.
Eski sevgilisini unutmayan ister kız olsun ister erkek o kişiyle olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:O kız arkadaşın derken sevgilinin arkadaşımı
Tabiki hayır 😅 yakın arkadaşımın arkadaşı
Hımm peşinden koş
Yaklasmamani öneririm
Bu önerinin tam olarak nedeni nedir?
Elinde sonunda seni g*t bırakır gider
Teşekkür ederim
iyyy kiz arkadaslari olan erkek iticiligi akli olan her kiz senle olmaz zaten...
Unutturursun deni zorlayacak biraz ama
Peki önerilerin nedir? Pek yılışık gibi görünmek istemem cok da yaklaşmıyorum o yüzden
Çok yılisik olma ağır ol arkadaş gibi yavaş ama kardes ayağına da gtmesn
Teşekkür ederim
Unutamadığı biri varken seninle görüşüyorsa süt dilimidir.
Hic yaklasma bile uzulen taraf sen olursun eski sevgilisini unutamamis seninle ciksa bile bence sevdigi icin degil onu unutmak icin cikar ve en cok senin canin acir
Zaman ver eğer çok seviyorsan bir şeyler değişebilir
İmkansız diye birşey yok. Mücadele etmen gerek. Lakin herşeyede hazırlıklı olmalısın.
Olmaz. Sen kendi gururuna yediriyorsan benim için bir mahsuru yok kafanıza göre takılın
olmaz kenka ben 3 yıl sonra barıştılar diye terk edildim :D
Arkadaş araciligyla bence
Arada kendi gelmek istiyor arada programı geri ceviriyor. En yakın arkadaşı benim de yakınım ve ikimizi de birbirimize itip duruyor. Kızı begendim, ama bu detay korkuttu beni
O iş yaş, hiç bulaşma.
Çoğu kişinin eski sevgilisi oluyor. İlla birileri unutturuyor. Benim de eski bir ilişkimde aynı durum olmuştu ve kız da bana yakın davranıyordu. Eski ilişkisini unutamadığını biliyordum ama unutmustu ve 2yılı geçik bir ilişki yaşadık.
Ama bu sefer kız kendine pek yaklastırmıyorda
Ben unutamamıstım böyle olmustu valla bodozlama yürümüştü bana ben karsılık vermemiştim pekte şimdi 3 yıl oldu 1. Ayda zaten unuttum eskiyi
Uzun sureliyse eski sevgilisi hic bulaşma
4ay yarım yıl arası birşey sanırım
Gerekli gereksiz her fırsatta ondan söz edeceği için kendi ilişkini sık sık sorgulamaya başlarsın, tavsiye etmem
Kardeşim aynısı benim başımada geldi hiç yanaşma uzun sürmez zaten sana en fazla 1-2 hafta veriyorum sonra çeker gider
ağzına yüzüne vur unuttur karşiim
Güldüm akşam akşam 😆
Kızdan hoşlandın mı yoksa seninle ilgilenmediği için egonu mu tatmin edeceksin önce buna cevap vermen gerekiyor
Boşver birde onunla mı uğraşacaksın
o kendi istemedigi sürece unutamaz
Çok samimi olma arkadaş olarak kal
Kızın zamana ihtiyacı var
Unutmamışsa olmaz ki o
Yara bandı olursun iyileştiği andaysa kenara atılırsın
O kızla olmaz unutmayan kızla olmaz kullanır
Olmuyor kardesim bende Şu an ayni durumdayim konusmayida kesti yani sende uzme bosa kendini
Yeni ayrıldıysa kolay kolay kimseye güvenemez
forget about it unut gitsin..
zor ama ihtimal var
Peki o ihtimalin gerçekleşmesi için tavsiyelerin var mı 😊
bldiğim bir şey varsa kızların kendisiyle ilgilenmeyen erkekler ilgilendiği
Bırakması yüksek tecrübe sabittir.
asla olmaz bu.
Neden? Hic mi kimse eski sevgilisini unutamıyor
unuturda olan sana olur. çok yıpratır seni. seni sevmeyen başkasını seven biriyle olmayı düşünüyorsun farkndamısın
Başta kim kimi seviyor ki? Açıkcası biyolojik çekimi aşırı sağlıklı bulmuyorum. Bir insanı tanıdıkça seversin
olmaz o kızdan eskiyi unutamamakta ne demek
Hiçbir sekilde olmaz
Çoğu kişinin eski sevgilisi oluyor. İlla birileri unutturuyor. Benim de eski bir ilişkimde aynı durum olmuştu ve kız da bana yakın davranıyordu. Eski ilişkisini unutamadığını biliyordum ama unutmustu ve 2yılı geçik bir ilişki yaşadık.
Ama bu sefer kız kendine pek yaklastırmıyorda
olmuyor abi yaklaşmaya çalışma bence
yürümez o iş arkana bakmadan yürüyüp gidicen
Kizi birden değil yavaş yavaş ster et