Beni seviyom diye 2 yıl kandırdı. Ben şimdi ne yapıyım bunlara sizce? Şüphe ettiğim kıskandığım oğlanla beraberler şu anda.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kıskandırmak için yanaşmış olabilir hali hazırda elinin altında aday sonuçta. Herkes kendine yakışanı yapar boş ver kardeşim takma. İnanki değmiyor.
Hiç sanmıyorum onun için yaptığını. Ama yani zaten benim şüphe ettiğim biriydi onunla birlikte olmuş şimdi de. harbi diyecek bişey bulamıyorum yazık.
Haklı çıkmana üzüldüm ama gerçekten değmiyor sinirinle yazıp çizme ona sana tavsiyem not defterine yaz yaz sil içini boşalt ama ona yazıp umrunda olduğunu asla belli etme.
Görmemek için engelledim Instagram'dan ama yazmiycam yok dediğin gibi normal hayatıma devam edecem
Gerçekten değmiyor 2 yılımı verdim ben bana heo biri görür diye korkarak yaklaştı Instagramdsn paylasmadi beni. Onun ismini yazmış direk biosuna şimdi. Yani 2 hafta oldu daha 2 hafta önce aşkımdan ölüp bitiyodu sözde. Yazıklar olsun ama Allah alsın intikamımı benim canımı çok yaktı
Hakkında hayırlısı olsun :)
Amin amin ama intikam almak istiyodum ben bundan nasıl alabilirim
Ben ona karşıyım ya sessizce kenarda durmak duruşu bozmamak en iyisi
Bilmiyorum canım yanıyor ya ne dediğimi de bilmiyorum ama en iyisi umursamaz olmak sanırım
Ben ayrıldığım sevgilime tek kötü söz söylemedim bana yapmadığı kalmadı hatta bir kere kendi dedi kız bağır küfret vur kır onun istediği tepkiyi bile vermedim kızgın olmama rağmen çünkü zaten zamanında yeterince çırpındım ne gerek varki kendimi düşürmeye..
Ha yani tepkisiz kalınca bayağı koyuyo yani karşı tarafa ama seni seviyorsa tabi. Bizimki sevse bunu yapamazdi
Sessizlik en büyük cezadır
Teşekkür ederim cevabın için öyle yapıcam bende
hisler yanıltmaz... keşke şüphe duyduktan sonra vazgeçseydin
Ya konduramiyosun ki işte sevdiğine. İnandım güvendim ben ona ne bileyim böyle bi or... luk yapacağını
bence böyle bir kadından kurtulduğun için kendini şanslı saymalısın
Evet şükrediyorum Allah'a zaten. Ama o kadar verdiğim emek çaba. Ulan sevmiyodun en başta gideydin ya niye 2 senemi aldın benden
üzüldüm, umarım çabuk toparlanırsın
Aldatmasa bile muhakak alttan alttan birbirlerine kendilerini belli etmislerdir
Evet öyle oldu zaten ben kıza dedim uzak dur dedim dinlemedi beni. Instagramda beni hiç paylasmazdi babam görür diye. Şimdi oğlanın ismini yazmış biosuna
Seni hic sevmemis onune bak boş ver
Sevmemesi normal tamam olabilir sevmeyebilir de niye aldı benim 2 senemi ya
Kullandi seni mutlaka bi menfaati vardir dusun
Vardı tabi ilgimi çok veriyodum ona egosunu tatmin etti bende
Seni degil ama sevgini sevmis ilgi meraklisi birisi belli ki
Evet ilgi meraklısı bayağı zaten ama yaptığı kahbelik dümdüz. Diyecek bişey bulamıyorum ne yapsam onu da bilmiyorum
Hic bisey yapma tamamen acini yasa bir sure stolklama heryerden sil engelle
Ailesini arayıp anlatsam her şeyi nolur ki
Anlat icin rahatlicaksa
Maddi olarak destek olduysan hepsini anlat
İntikam almak istiyorum sadece ondan benim canımı yakamaz bu kadar kolay
Oldum tabi olmaz olur muyum ama numarası yok bende Instagramdan olur o da ne kadar olur
Ne yapabilirsin ki canın yana yana kabulleneceksin bu durumu ne yazık ki kimseye güven olmuyor 🤦🏽♀️
Maalesef öyle oluyormuş. Ben çok sevmiştim onu. Bu iş yerine girdi zaten ben oğlanları gözüm tutmadı. Dedim uzak dur dedim dinlemedi beni
Sektir et yasattigini yasar umarim
Canım çok yanıyor benim yaaa valla çok yanıyor canım. 2 yılımı aldı benden
boş ver takma kafaya
Aga kızdan ayrılalı 2 hafta oldu ya. Bu kadar mı olur. Bide ona abi diyodu sözde. Kahbelik değil mi bu
Öyle de ben askeri okuldayken aynısı başıma geldi 2 senelik ilişkim şüphe ettiğim erkekle yattı çok da takma bu hayatta varsan sadece kendin için ol dayı
Öyle olacam zaten kanka demek ki. Peki cezasını çekti mi gördün mü duydun mu hiç
İntikam aldım ailesini arayıp aramızda olup bitenleri anlatmıştım
Aramızda olanlar derken şey mi yani cinsel olaylari falan mı yoksa direk mi öylece
Bende mi yapsam acaba ya öyle bişey çünkü canım çok yanıyor
Bence yap sen üzülürken o rahat takılmasın
Yani kanka anlatiyim her şeyi kızın böyle kahbelik yaptı diye her şeyi anlatsam peki sonrasında benim başım belaya girer mi
2 Niz de reşitseniz neden belaya girsin
Reşitiz yani 23 yaşındayız. Ama hani kızın annesinin ve erkek kardeşinin Instagram adresini biliyorum sadece. Numaraları yok bende bana sararlar mı sonrasında diye dedim ben
Yok hacı kendileri rezil olur yaz annesine gitsin
Fake hesaptan yazarım direk sonra kız beni aramaya falan çalışır da zor yani. Şimdi o sevgili olduğu oğlan girer mi işin içine diye düşündüm de girmezse onun da ya
Allaha havale et bu saatten sonra
Çok canım yanıyor ama
Çok haklısın ne diyim
Ya 2 yıl ya 2 yıl 2 yıl. Bunu nasıl yapabilir bi insan insan mı bunu yapan
Zamana bırak acın hafifler
Yok zaten hani unutmustum tam sonra bu haber geldi yıkıldım. Bide bana yapmadı hiçbirini 2 senede. 2 günlük adama değişti ya ne diyim