Arkadaşlar benim yaklaşık 1 buçuk senelik bir iliskim vardı ve kızı öyle böyle sevmiyordum hani nasıl diyeyim kör kütük aşıktım kıza ben. Kız da öyle olduğunu diyodu ama hareketleri öyle değildi pek. Her neyse bu kız bi işe girdi dedim ordaki patronun çocuğu sana göz koymuş dedim çık şu işten dedim. Ha bugün ha yarın diye diye 3 4 ay çaldı benden. Tabi bu arada da bizim aramız hep kötüye gitti. Kıza dedim ki ya bak ilgilenmiyosun benle dedim. Her buluşalım dediğimde bahane bulup gelmiyosun hevesim kırılıyor dedim. Sen beni mutlu etmezsen bende seni mutlu edemem dedi çıktı. Velhasıl kelam gel zaman git zaman en son ben buna dayanamadım dedim ki olmuyo dedim ya sen beni çok ihmal ettin dedim. Bu işte ağlıyor buluşalım vs diyo ama ben dedim çok geç kaldın bunları demek için aylarca çırpındım ben dedim. Sonra kapattık neyse. 2 hafta sonra bi baktım bu kız o patronun oğluyla sözlenmiş. Hani seviyodu bu kız beni?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ah be kral bir gram uykum vardı o da kaçtı insan ne olursa olsun düşman da olsa hak etmiyor böyle şeyler
Ya var ya arabam yok diye aşağılamisti biliyo musun erkek olsan da gelip evimden arabayla alırdın demişti. Ondan sonra bitti bende ama yinede içime çok oturdu çok zoruma gidiyo bunlar aklıma geldikce
Kardeşim zamanla anlayacaksın emin ol kurtulduğunu şu an olmasa da bu zarar burasından dönmüşsün karlısın ilk zamanlar zor olsa da geçiyor her şey daha güzel oluyor karamsar olma
Yok geçecek elbet ama sadece inan çok zoruma gidiyo. Ben hayatımda kimseyi onun kadar sevmedim. Hatta zorla mı evlendiriyolar diye bile düşündüm bi ara düşün yani. Ama alakası bile yok gayet mutlu gözüküyordu
Okulum uzadı var ya 1 yıl. Sırf maddi olarak memnun ediyim diye onu hem çalıştım hem okulumu okudum. Hiçbiri yük olmadı bana. Ama dediği laflar Çok ağır geldi bana. Zaman gösterir zaten her şeyi elbet.
Çok üzüldüm adına yaa umarım çok mutlu olursun Allah kurtarmış seni ya evli olup böyle olsaydı
Bende onu düşünüp şükrediyorum işte. Ama çok acı çektim ya Allah kimsenin başına vermesin çok ağır gerçekten
İnan bana Allah sana o sabrı da verecek öyle biri karşına çıkacak ki iyi ki o kızla olmadım diye şükredeceksin bu sefer
İnşallah öyle biri çıkar karşıma. Yeniden aşık olmadıkca evlilik düşünmüyorum zaten o da ne zamana çıkarsa artık
şu an daha taze ama zamanla geçecek emin ol ve kalbini kapatma aşka
Yok kapatmadım tabiki ama dediğin gibi zamana ihtiyacım var sadece savaştan çıkmış gibi yüreğim şu anda
Sen şu an yaralı bi kurtsun başkalarını yara bandı yapmadığın sürece sıkıntı yok
Yok hayır kimseyle görüşmek istemiyorum ben. Aşık olmadıkça da konuşmam o anlamda kimseyle. Ben ilgi manyağı biri değilim ki zaten sadece yalniz kalmak tamir etmek istiyorum iyileştirmek istiyorum kendimi o kadar
Evet kendinle başbaşa kalmalısın bi süre kafanı boşaltman lazım ama inanıyorum yaparsın öleni bile 3 gün sonra unutur insan
Elbette yaparım ama ağır yaralı gönlüm gerçekten. Daha büyük acılar var evet ama yinede bu benim yaşadığım en ağır aciydi bu zamana kadar ki
Benim ilk sevgilim de 2 kere aldatılmıştı ve güven problemleri vardı ne yaptıysam olmuyodu telefonumu bile verdim eline istediği zaman ama sende umut var yine aşacaksın sen
Güçlüyüm çünkü evet temkinli yaklasirim artık yalan yok ama afedersin bu serefsizin yaptığını da baskasina yukleyemem yazık yani
Ya tabiki temkinli ol ama aklın başında en azından yani kendini ibadete ver daha kolay atlatırsın
Evet onu düşünüyorum bende ama gerçekten yalnız kalmam gerekiyo kafam aklım gönlüm dinlenmeli biraz. Sonra bi kadın gelir belki der ki bu yaralar ne ver sarayım der. Hatta bir de üstüne daha da guclendirir eskisinden iyi yapar beni kim bilir. Hayaller hayaller...
Gelecek o kadın emin ol bak ben gittim ama kıymet bilene işte
Nasip diyelim inşallah gelir öyle biri. Allahtan kesmedim umudumu. Ama kullarından kestim ne yalan diyeyim. Şimdilik yalnız takilacam sonra yeniden birine böyle kör kütük aşık olursam öyle olur belki yoksa sanmıyorum
Sadece tek duam Rabbim nasip etmedigiyle gönlümü yormasın o güzel duyguları nasibime vermek harcamak istiyorum
Kalbin çok temiz senin Allah içini, kalbini görüyo olay taze şu an ama zaman ver kendine yine aşık olacaksın umarım dualarını yaşarsın bir gün Allah yolunu bahtını açık etsin 😊
Amin amin inşallah çok teşekkür ederim güzel dileklerin için sende umarım dilediğin hayatı yaşarsın. Vaktini ayırdın çok teşekkür ederim 😊
Rica ederim ne demek insanız sonuçta. Bakalım bu seçicilikle umarım bende mutlu olurum:)
Tamam çıktım
Kabul ettim
Ne sevmesi olum saf mısın? Yalandan ağlamış veya birşeye morali bozukken gercekci olsun diye senle konuşurken ağlamış. Çocukla işi pişirmiş. Parayı buldu tabi. Kızlar böyle işte sevmeyin.
Maalesef öyle işte cocukla işi pişirmiş dediğin gibi kanka sevgi diye bişey yok gerçekten
Benimde başıma geldi
Yapma ya ulan hep mi böyle arkadaş ya niye iyiler iyileri bulmaz ko
İyi olmayacan
Herkes kendine yakışanı yapar ya. Ha ama bakarım duruma iyilikten anlamiyosa bende öyle giderim.
lafta seviyormuş gibime geldi birde o çocukla samimiyeti zaten kurmuş belli seni aldatmış olma ihtimalide var
Bana da öyle geliyo zaten şüphe ediyodum bunlardan ben. Sonra bana ayrılırken duygu sömürüsü yaptı işte ben seni çok seviyorum da bilmem neyde falan diye. Seven böyle mi yapar mı ya?
manipülasyon yapıyordu yüksek ihtimalle senin ona verdiğin değeri ve sevgiyi kimsenin veremeyeceğinin o da gayet aklında iki tarafta mutlu olsun kafası
Ha ondan öyle yapiyodu o zaman. Bende canım gibi kendimi sucluyodum var ya ne acılar çektim
aşıkların tek suçu aptal olmalarıdır senin de suçun önündekini görememek
Evet maalesef öyle oldu ama o kadar aşıktım ki ona böyle herkes diyodu ya bırak şu kızı sen çok iyisin yapma dediler. Ben o 10 kişiye değil onun dediği lafa inanırdım. Ama değmiyor maalesef. Arkasında enkaz bırakıp yuva kurmaya kalktı. Bakalım göreceğiz o yuva ne olacak. Benim okulum uzadı 1 yıl sırf bu yüzden
Peki aldatılmış olma ihtimalim ne yani sence. Bence yüzde yüz. 2 haftada bi insan biriyle evlenecek duzeye gelir mi ya
mazlumun ahı her zaman çıkar o senin mutsuzluğunun üzerine mutlu bir evlilik kuramaz için rahat olsun özelden yazabilirsin dertleşmek istersen
üzgünüm ama bence de yüzde yüz hatta aileler bile biliyorsa seni uyutuyorlar olabilir kimin ailesi 2 haftada söz kesilmesine okey dicek benimkiler asla izin vermez
Parayı sevmis yalanmış sevgisi
Para da huzuru bulacağını inanan bi zavallı evet. Parayı çok seviyodu zaten
Seninki doğru demi hepiniz aynisiniz
Insanlar tuhaf
İnsan olan bunu yapmaz ya bence