Ayrıldıktan 3 hafta sonra nişanlanan kız?

Birbirimizi çok seviyorduk. Bir yıllık sorunsuz ilişki saçma sebepten ve peşine nişanımız biraz gecikti diye beklentisizlik oluşturdun deyip gitti. 3 hafta sonra gördüm ki Instagram karşılıklı kalp ve baş harfler koymuşlar, nişanlanmış ya o kadar hayalimiz vardı, kız isteme törenimizi bile hayal etmiştik şimdi 15 günde nasıl başkasıyla bunları yaşadın hiç mi düşünmedi ya evlilik onlar için her şeyden öncelik gibiydi her yerden engellemiş, numarasını değişmişti, evlerine kadar gittim. Annesi ile yolda konuştuk, senden nefret ediyor nişan yapacak mıydın? Yemin et falan dedi çok üzdüler beni bunu nasıl yaptı hala inanamıyorum. Yolda gördüm ağlayarak gitti, konuşmak istedim hayır dedi, kafamda birçok soru ile öylece kaldım. Düğünümüz aile hayatımız herşeyin hayalini kurardık senden başkası olmadı hayatımda ilkimsin ayrılırken bile başkasını felan öyle şeyler deme demişti bana ona hala yakıştıramadım konuşmaya başladığımızda bile ilk evliliği söylüyordu hemen bana birsürü soru işaretleri ile gitti hiçbirine cevap alamadım.

Ayrıldıktan 3 hafta sonra nişanlanan kız?