Kız arkadaşım 1 ay önce terk etti ve bugün baktım yeni engellemis instadan. Onu ayrıldığımız gibi Instagram'dan çıkaran bendim oda 1 ay sonra engel atmış neden acaba bir anda dur şuna engel basayım mı dedi zaten takip etmiyorum. Ayrıca instadan çıkarınca wp durumları atmaya başladı ben göriyim diye bende hiçbirine bakmadım ve wpden de engel basmış. Ama engel basmadan önce profil fotosunu degistirdi ve benim onu eskiden çektiğim bir fotoyu yaptı. Pp fotosunu değiştikten 1 hafta sonra engel. Kafam çok karışık sizce ne yapmaya çalışıyo?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen git bi kız bul
O geri donunce ona sorarsin
Geri dönecek yüzü yoktur heralde diye düşünüyorum.
Dönerse senindir donmezse salla gitsin
Ya biliyo musun kıskandırmak için o kadar saçma şeyler yaptı ki. Mesela bi erkek arkadaşı vardı mesafe koysan memnun olurum demiştim sırf kıskandırmak için her gün onun arabasında wp durumları atıyodu. Normalde wp durumu atmaz Instagram'dan onu çıkarınca wp durumları atmaya başlamıştı. Bende baktığım gözükmesin diye uygulama kullanıyordum. Ve 1 hafta sessizlesti durum atmadı sonra profil fotosunu benim onu çektiğim resim yaptı 1 hafta sonrada engel
Kanka kız geri dön diye yapiyor.
Git bir kız bul. Hatta bir olmasina grk yok. Kizlarla takil. Story atarsan ve gorurse ya da ortak arkadas ona iletirse gelebilir sana geri. O kizdan hayir glmez ama bilgin olsun
Yok knk ben gelmesini istemiyorum gelse de kabul etmem ama gelmesi daha iyi olur benim için çünkü onun tükürdüğünü yalaması benim içimi soğutacak tek şey, ve o zamanda ben onu kabul etmicem
Knk geri donerse hemen kesip atma
Elinde bulunsun lazim olur
Açıkçası beni engelledikten sonra geri döneceğine dair bir şey kalmadı içimde yaklaşık 10 gündür engel attı bana arada hiç geri çekip bana baktı mı bilmiyorum ama bence hayır
Knk git bi kiz bul derken onu unut diyorum. Ona nispet yap demiyorum. Senin hayatinin iyi gittigini gorunce sana geri donmek isteyecektir.
Ya knk bende bunu düşündüm ama zaten sırf bu kız yüzünden 1 senem heba oldu ve sınava çalışamadım ve yine mezuna kaldım. Tek odağım ders olsun istiyorum yoksa kız arkadaş bulurdum ama emin değilim ya kız arkadaş bulurken baştan uyarıcam derslere odaklanacağım konusunda ya da bağlanmıcam
Yok
Dur bekle yapma
Henuz 19 sun gibi
Ben üniversiteye gidemedim
Ne olursa olsun tek amacin universite olsun
Olur da karsina bir kiz cikar
Sakın duygusallık kurma
Gerekirse bas geç
Ya zaten bundan sonra ki tek hedefim üniversite ben bu kıza çok fazla şey yaptım kendiside hep derdi daha önce kimse beni bu kadar sevip değer vermedi diye. Vicdanım çok rahat bahanelerle terk etti gitti kaybeden ben olmadım tek kaybım temiz saf duygularım ve hislerim. Gitar, saz, org, cura falanda çalıyorum ve ses eğitimine de başladım yakında sporada başlıcam yani anlayacağın tek hedefim ve gayem geleceğim oldu
Amacin uni kaxanmak olsun.
Digerlerini sktr et.
12 saat calis gerekirse.
Öyle yapcam knk ve bilgisayar mühendisliği istiyorum önüde açık
Kendimi goruyorum aq 🥹
Olum git calis skrm seni
Sevgilini sktr et
Bak olum doseginde bile olsan git calis
İnsan neyin farkına varıyo biliyo musun? Beraber gelecek hayalleri kurduğun bir kız sana gelecek vaadetmiyo. İnsanın geleceği yine kendisine bağlı kimse için çabalamaya değmez. Herkes gider yine sen kalırsın, sen ve başarabildiklerin.
Felsefe yapma git calis knk
Yani bahsettiğine göre kız sizin anınıza değecek fotoğraf koymuş yani engel atması çok önemli değil size tepki veriyor olması sizi halen seviyor olmasını işaret eder vazgeçen insan hiç bişey yapmaz diye düşünüyorum
Çoğu kişi aynı düşüncede ama engellemek çok saygısızca insanın geçmişe bir saygısı olur. Ayrıca kıskandırmak için sözde abim gibi dediği erkek arkadaşının arabasında eğlenirken wp durumları attı normalde wp durumu atmaz onu instagramdan çıkarmıştım ya ondan durum atmaya başladı. Yani sürekli onunla ve kız arkadaşıyla eğlenirken foto falan
Eğer böyle hareketler yapıyorsa uzak durmani tavsiye ederim çünkü bazı insanlar size ihtiyacı olduğu zaman sizin kalbinize değicek biseyler yaparlar sizi tekrar kazanmak için benimde vardı öyle bir kız arkadaşım istediği zaman beni sevdiğini hissettiriyordu istemediği zaman da hiç yokmuşum gibi davraniyordu hissettiriyordu çok sonradan anladım aç insan öyle oluyor sizinle yeterince toparlandıktan sonra tekrar sizinle bağıni kesiyor ve bağını keserken siz üzerinden ilişkiyi bitiriyor ben vazgeçtim sildim ve kurtuldum özgürüm yeri geldi mi koparıp atmayı bil kaliteli insan ayrılırken belli olur kalitesi düşük gözüküyor
Çok haklısın kendi kalitesini belli etti. Ve ben irademe hayranım, kim olsa gider yazardı ben çevreye dahi sormadım hiçbir şekilde etkileşime geçmedim. Durumlarına bile bakarken başka bir uygulamadan bakardım baktığım gözükmesin diye ama o benim durumlara bakardı
Ya çok eminim benim gibi ona değer veren ve seven birini asla bulamayacak. Her konuda yetenekli ve ortama ayak uydurabilen yeri geldi mi ağır başlı bir insanım yaşıma nazaran çok olgunum ve gerçekten insanlar bana hayran kalır genelde. Asla benim gibisini bulamaz ama kendi tercihi tekrar döncek eminim o zamanda ben eski ben olmam işte
Yoluna bak önemsiz
Doğru ama inan umrumda olan o değil ben hayatımdan çıkan insanları umursamam çünkü şimdiye kadar kim çıktıysa hayatımdan ya da ben çıkardıysam hiçbirinin doğru düzgün bir insan olduğunu görmedim. Tek zoruma giden nankörlüğü. Haketmediği kadar sevgiyi ve değeri verdim ona, o ise çekti gitti zoruma giden de bu işte
Doğru düzgün bir insan olmadığını*
boş ver yenisini bul
Ya zaten boşverdim de sadece merak ediyorum amacı ne
Sevgili yapmistir
Peki neden sürekli benim ona yazmam için çabaladı
boş ver gitsin
Doğrusu da bu