AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
147Cevap
Öncelikle tekrar affetmek diye bir şey olamaz çünkü bir kere yapan bir daha yapar burada en önemlisi iş işten geçmeden her şeyi bitirmek.
Peşinden koşup ilişkiyi kurtarmaya çalışan bir insan ile mutsuz olacakları akıl kar'ı değil bence aldatan kişinin karaktersizliği ve tatminsizliğinden diyorum.
Oncelikle bosanma. olmali.
Her kadin o an sunu dusunur
Benim neyim eksik direk kendinde eksik arar.
Ama bu adamlar serefsiz o aklina gelmez.
İlişki bitmeli. 2. şans verilmemeli. Evliyse boşanılmalı. Aynı hata yapılmamalı. Kendimden biliyorum. Vicdan berbat bişey. İnsanın kendisine saygısı olmuyor.
boşanmak ya da bırakmak en kolayı olabilir
uğraşmak , geri döndürmek çabalarıda mutsuzluktan başka işe yaramaz
zaten bu sebeble boşanmak en mantıklısı
Mitsuz iliskisi var diye aldatanlara anlam veremiyorum. Mutsuz san partnerine yol ver ondan sonra naparsan yap. Veya tatmin olamiyoröarsa oturup konusup bir orta yolu bula bilirler.
İlişkiyi bitirmek her iki taraf için de sağlıklı olandır. Daha A ve D şıkları dışındakiler ilişkinin devamı halinde, arada saygının ve ilişki sorumluluğunun günden güne biteceğine işaret olur:
Bir kere yapan yine yapar düşüncesindeyim.
Affetmek asla kabul edilir bir durum değil.
İlişkiyi, evliliği, psikolojiyi bozar ve hayatı boyunca iz bırakır.
Üçüncü şahıs giriyorsa zaten ilişki bitmiştir, devam edilmemeli.
İlişkiyi bitirmeli.
bu çok geniş bir yalpaze yani aldatılan kadının yaşadıkları önemli, o aşamaya nasıl gelindiği önemli, bu soruya aldatılan kadın şöyle yapmalı böyle yapmalı diye cevap vermek çok yüzeysel olur, olayın bir bütün halinde değerlendirmek, ve ona göre çözümler sunmak lazım bence
Çocuk varsa ve bir kerelik bişeyse affedilmeli. Tabii ki sıkı yönetim ilan edilmeli telefonlar kontrol edilmeli sosyal hayat bitirilmeli acımak olmamalı kendini kanıtlayana kadar.
sana sevgisini eğer cocuğunuz varsa ona şefkat göstermiyorsa bence ilişkiyi bitirmelisin sevgisi bitmiştir bence o yüzden tatmin olamadığı için aldatmıştır
Kimseyi aldatmadım.
Ama sebebi ne olursa olsun aldatmamalı
Eşi ile bir sorun varsa konuşmalı çözemiyorsan boşanmalı
Birde keyfi aldatanlar varki onlar tam dayaklık bence ( işin espirisi)
Kıymetini bilin eşinizin
aldatmışsa ortada ilişki değil ilişkicik vardır onuda sonlandırmak hangi tarafa düşer artık orasınıda onlar düşünsün... seven insan aldatmaz aklına bile gelmez... eğer aldatıyosa ilişki monotonluğa ya da alışkanlığa dömüştür geçmiş ola... dünyanın en kötü hissiyatıdır düşmanımın başına vermesin ALLAH AMİNNN...
Eğer erkek aldatıyorsa muhakkak bir sebebi vardır bir erkek kolay kolay aldatmaz çünkü. O yüzden affetmek zorunda kadın. Boşandığı zaman sıkıntıyı kadın çeker yine çünkü.
oha öldürün bunu
nerdeyse her erkek aldatyıyo
kadın alsatsa zorunda mıymıs zıhnıyetıne senıjn
@sedaEgee Sakin ol şampiyon sinirli anımda yazdım bu yorumu merak etme.
cocuk varsa affetmeli derim ama bu iste kadın erkek ayrımı olmaksızın bosanılmalı cunku guven biterse hersey biter burada evli olan erkek ve kadın esine bakmalı onu bosluga yalnızlıgına bırakmamalı saygılar
Aldatma gibi bir iğrençliğin hiçbir açıklaması ya da affı olamaz. İlişkiyi orada bitirmeli.
Bir kez aldatanı affettiğinde seni tekrar aldatır. İlişkiyi bitirmek en sağlıksı
Öldürürüm onuda o kadinida:) bu kadar kısa ve net. Analarından emdikleri sütü burunlarına getiririm. hayatı zindan ederim:)
üyfff çok sert :D
Sadece kadın değil, erkek için de geçerli. İhanet varsa olay bitmiştir. İlişkiye, geri dönülmemek üzere son verilmeli.
İnsan kendine yakıştırdığı gibi yaşamalı. O yüzden bir şey diyemiyorum, ama bence herkes ilk şıkkı kendine yakıştırmalı ;)
Bence asıl çocuğu varsa affetmemeli. Her çocuk şeref sahibi bir ebeveynle yetişmeyi hak eder.
1 kere aldatma olduysa, devam eder. En doğrusu ilişkiye son...
Ayrılmalı.
Güven ve saygının bittiği ortamdan kimseye hayır gelmez
Çok sevse de insan güven bir defa zedelendi mi bir defa tekrardan dikiş tutmaz malesef. Allah kimseye yaşatmasın. Sevdiğin insandan böyle bir darbe yemek çok ağır olur.
Ayrılırdım eger mutsuzsa iliskiyi bitirmesini tercih ederim beni el altinda tutup baska kadinlara gitmesi kabul edilemez bir sey..
ben beni aldatanı kabul etmem bu bana duygularıma bedenime her şeyime saygısızlıktır hakarettir anladığım an boşanırım.. ayrılırım..
İlişkiyi bitirmek en sağlıklısı çünkü bir kere yapan devamını getirir ihanet affedilmemeli. Çivi çiviyi söker, erkektir yapar diye bir olaya girende en az aldatan kadar karaktersizdir bana göre
Güven tek kullanımlıktır. Bu her iki taraf için de geçerli. Aldatılan, affetmemeli ve de partnerini terk etmeli.
Aldatanı affetmek, yeniden aldatmasına fırsat vermektir. Boşanmalı tabikide ayaklarının üzerinde duracak ekonomik gücü varsa. Ama bazı kadınlar yuvam dağılmasın diye boşanamıyor :/
c şıkını erkek tamam da ş*refsiz çok, kezban kızlar ne kafayla seçti anlamıyorum
her ne sebep olursa olsun o ilişkiyi ben bitirirdim şahsen...
Bu konuda #ADAM san aldatmazsın NET. Azıcık haysiyet onurun varsa aldatamazsın... Aldatıldıysan da herşey #BİTMELİ Bu kadar basit...
Vay anasını ya hikaye çok tanıdık geldi. Ulan ya yoksa aldatılıyormuyduk? diye sormadan edemedim. Neyse geçti gitti asıl konu bunu neden erkekler üzerinden sordunuz. Kadın kısmı aldatmaz mı? :o
Tekmeyi bas onada bir kere yapan hep yapar
Tabiki ilişkiyi bitirmeli. Çocuğu varsa affetmeli şıkkına basanların kafasını yaşamk istiyorum!
Alışmış kudurmuştan beterdir. O şansı 2. Kez kimse vermemeli.
Çocuğu var diye bu durumu sineye çekmemeli. Erkek gerçekten çok pişmansa, bir şans daha verilebilir.
Yorumlara baktigimda beylerin geneli bitmeli demks
Ama ankete bakildiginda erkeklerin parmaklari % lik oranini asirmis
Ah beyler ah
evliyse son bir şans verilmeli ( tabi erkeğin pişmanlığına ve hal hareketlerine göre değişir şans verilmesi )
sevgiliyse ayrılsın
intikam soğuk yenen bir yemektir... donuna kadar mahkemede alsın herifin
Çocuğu varsa affetmeli dedim.
Normalde bende ilişkiyi bitirmeli derdim ama teyzeminde başına geldi. Affetti, çok şükür şuanda iyiler.
bir kez aldatildinmi, gerisi zor ya. Hep aklinda, ve tekrar yapmasi daha kolay. Iliskide sonra guvensizlikler baska seylere yer aciyor. Yani olmuyo.
aldatılan kadın bikere sevgiliyse kesinlikle terketmeli zaten ben affettim bir hafta sonra terkedildim. evliysede aynı şeyi yapmalı bence
Aldatilan olarak iyi biliriz o ihaneti. :/ bedduam hala yakasında
O acı çekecek haklarımı asla helal etmiyorum
aile varsa çocuk için belki katlanılır ama kadını seviyorsa ve aldatıyorsa değil boşamak asılmalı bence😉
Şimdi ben sana soruyorum. Aldatan kadınsa ne yapmalı?
çükünü kesip adama yedirmeli :D :@
cinde bilmeden yedigim sinirli sert et parcasi (( adamlar siste yapmislar bilmeden agzima aldim igggg yenecek gibi bisey degil hahaha
Evliyse boşanmalı eğer kendisine saygısı varsa ayrılmalı
Karaktersiz ise aldatmayı tercih eder yoksa ilişkiyi beraber konuşarak halletmek gerekir. Eğer aldatılırsa bir insan kesinlikle affetmemeli
Genelde aldatan kesim erkekler olur buda onların doyumsuzluğudur bence, aynı insandan çabuk sıkılırlar ama kızlar gün geçtikçe daha çok alışır bu yüzden o saçma tavırlarına katlanırlar
İlişkiyi bitirmeli dedim fakat eğer çocuğu var ise konuşmalı, belki düzelir, düzelebilir.
Aldatmak tercihtir hata değil..
Ayrılmak şereftir, affetmek Allahın işidir.
Aldattığında ilişki bitmiştir zaten..
Nerde kaldı sadakat, güven?
Sevmiyorsa sıkılmışsa artık heycan duymuyorsa eşi sevgilisi ona çekici gelmiyorsa onunla olmaktan keyif almıyorsa başka bir erkek veya kadına ilgi duyuyorsa artık aldatmasına gerek yok
Ayrılsın daha sonra istediği haltı yapalir
gizliden birşey paylaşacaktım da, mümkünse mesaj atsam da orada anlatsam.
Sevgilisini şişleyerek öldürmeli ki bir daha aldatmasın.
O kadinada yar olmasın :D
KESİNLİKLE ilişkiyi bitirmeli. Erkekte ilişkiyi bitirmeli, kadında.
Güven kötü bir şeydi affetsen eskisi gibi olamazsın ki
Sizi "Erkeğin elinin kiridir." şıkkından dolayı kınıyorum. Değil erkeğin bir kadının bunu demesi kadınlığı en ağır biçimde aşağılar.
erkeği uygun bir yerde bayıltım sessiz bir yere götürmeli sonra şeyini motor yağında kızartmalı zorla yedirmeli
Ankete erkeğin elinin kiridir diyen o 24 kadın aldatilmayi hakediyor o kadar ucuzlar..
Herkes iliskiyi bitir demis, bekara "karı" bosamak kolay derler:))