aldatılan kadın size ne yapmalı ?yani bu kadın evli ve çocuklu olduğunu düşünün .eşinin kaçamaklarını görmezden mi gelmeli yoksa boşanmalı mı hemen ?
Cevabın nedir?
+1 yılSenle ayni durumdayim 3 sene bitti evleneli ama evlendigim gunden beri hep yalan hep yalan devamli gözü dışarda yanimda bile bakiyo soyleyincede o niyetle değil goz kayıyor diyo ben 21 yasindayim o benden 7 yas büyük hepse 35 yaşında 16 yasinda yani yas farketmeden kac kişiyle telenfonda yakaladim hep sustum ailem icin kavga ettim evi tetk ettim annemlere gittim bide yaptihi hata yetmezmis gibi uste cikmak icin oda bana şiddet uyguladi ailesi desen hep ogullarini tuttular affet bisey olmaz evemi getirdi falan simdi annemlerdeyim bir hafta oldu tekrar yakaladim mesaj bayramdan beri devamli başkalarını rahatsiz ediyomus ben esimin butun aldatmalarini hep ruyamda görerek ortaya cikardim oda allahin hikmeti eve gelsi isten bende yemek hazırlıyorum iceri girdim tel elinde sıçradı bende napiyosun dedim tele baktim bisey yok silmiş ben en son aldattiginda hattini kirip yeni hat aldim kendi uzerime ve devamli takip ettim ve bu sonuncusunuda öyle yakaladim yine siddet uygulada ve dinen bosadi istemiyorum dedi babasi beni dövdü ilkten haklısın bu son bidaha yapmaz falan dediler ben susmayinca dövdü sabah ise gitti tabi gece annesinde yatti almadim eve annemlere geldim 1,5 yasinda oglumla ve geleli bir gun oldu bu seferde baska kadinla konusuyodu ben telden goruyodum kadini aradim bana ne diyorsun ya git kocana soyle dedi ben ona her istediğini verdim arkadas oldum anne oldum yuvama sahip ciktim ama o bunun degerini bilemedi simdi bosanmak istiyorum o zannediyor ben her zaman ki gibi kalip donucem öyle iste çocukların vok kucukmus bu ilk hatasiysa hemen bitirme herkez hataya düşer ama tavizde verme yeni doğum etmissim sevgin ilgin cocuklarada bölündü bazi erkekler eslerini çocuklarından bile kiskanir bazen alisana kadar inşallah bidaha yasamazsin böyle bir şey hatasiz kul olmaz ama bir daha boyle yasarsan dusunme bile bak ben kac defa yakaladim sans verdim cokda üzülme sütün kacar o bebeklerin sana ihtiyaci bar otur konus nedenini sor
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
aldatılan kadın eğer ayrılmayı yuvayı dağıtmayı göze alamıyosa açık aramamalı yani aldatıldığını ispatlamaya çalışmamalı.bunu ispatladıktan sonra gidemiyosa adamla yüz göz oluyo iyice suyu çıkıyo.haa eğer yok bende o güç var diyosa ispatını etsin suratını tükürüp yoluna baksın
07 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum eşimi kaybetmek istemiyorum
Soran+1 yıltamam birşey söylemeyeyim o zaman gördüğümü vs
Soran+1 yılhaklısın öyle olur bencede nasılsa boşanmıyor der rahat olur
Soran+1 yılinşş canım ya çok sağol
boşanma sakın boşn diyenlerde ya tuzu kuru ya bekara karı bosamak koly dıye bır söz var onun gıbı yanı.MALESEF ERKEKLERIN TABIATI BIRAZ BUNA MUSAIT ALDATMAYA YANI.AMA 3 ÇEŞİT ALDATAN ERKEK VAR1..ALDATIP HERKESDEN GIZLI BIR ILISKI YASAMANIN HAZZI.2 .KADINLARIN KENDINI ÇEKICI BULMA HISSI .3 ALDATIP BENI GIBI VICDAN AZABI DUYAN TİPLER .yanı her aldatan adam karısını sevmedıgı ıcın aldatmaz.egosunu tatmın etmek dıyelım.BENCE AL KARSINA KONUŞ AYRILMAYI HISTETTIR .AMA AYRILALIM DEME.ALDATILMANIN NE KADAR KÖTÜ BIR DUYGU OLDUGUNU SÖYLE BUNU BEN SANA YAPSAYDIM SEN NE HISSEDERDIN DE ADAMI DUYGUSAL OLARAK ÇÖKERT DERIM BEN BENCE PİŞMAN OLACAK SENDEN ÖZUR DILICEK .KOLAY GELSIN KARDEŞ .bır erkek olarak ben böyle dusunuyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın boşan demek kolay ikiz bebeklerim var eşimi kaybetmek istemiyorum onu seviyorum
erkek ile kadın yaradılış gereği cok farklı özelliklerde insanlardır, bunu asla bahane olarak söylemiyorum ama öyle..kendini sunan bir kadına erkeğin hayır demesi nerdeyse imkansızdır..erkegin aldatmasında önemli olan o imkanı karşı taraf mı ona sunmuştur erkek kendisimi o ortamı hazırlamıştır..eğer anlık gelişen ve tekrarlamıyca konusunda emin olabiliyorsan evliliğini hiç bozma özellikle cocukarın için..
evliliklerdede erkegin ilişki istegini geri cevirmeyin hatta onun istemesini beklemeden kendiniz isteyin aksi hallerde genellikle sonuc aldatma olur..010 Yorumla
Soran+1 yılben hamileyken sanırım cinsel hayatımız durağan geçti ondan olabilir mi ikiz taşıdığım içinproblemliydi hamililelik
- +1 yıl
evli degilim fakat evli arkadaslarım genellikle eşlerinin hamileliklerinin yarı dönemlerinden sonra eşleriyle birlikte olmak istemezler, zararlı olabilecegi inancı yüzünden..eger hamilelik sırasında olduysa bence hiç bozmayın evliliginizi bir daha tekrar etme olasılığı cok düşüktür, hamilelik sırasında bunu cok erkek yapıyor ne yazk ki..
Soran+1 yılevet bizimde aynen dediğin gibi oldu ondan mı sence?
Soran+1 yılyok konuşmaları o yönde gözümle görmedim ama belli konuşmalarından ikisininde hatta bu bırakmak istiyor kadın yine görüşelim vs vs demiş özledim demiş öyle şeyler
Soran+1 yılbence bir kaç kre olmuş uzun süreli olduğunu sanmam
Soran+1 yılöle çünkü kadın kaç ay oldu görüşmeyeli demiş demek ki ben 6-7 aylıkken falan olmuş bu olaylar üzücü yaa şimdi ona nasıl sıcak davranıcam ki eşime yani
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
32Cevap
+1 yılEger bir kadin aldatildiysa ve bunu affederse, aldatan adam bunu birdaha ve birdaha yapar. ben herseyi affederim, ama aldatmayi asla. cocuklarim bile olsa ayrilirim. Bu boku birkere yiyen bir insan bunu herzaman yer. bunuda unutmayin... bunu kac kere gördüm
10 YorumlaGormezden gelip kendine baglayabilir- omur boyu hayatı iki tarafa da zindan etmeyecekse, kendini kullanılmıs,degersiz hissetmeyecekse, "benim kocam yapmaz!" diye cemkirenlere kulak asmayıp icinden (aldatmayan erkek yoktur, farketmeyen kadın vardır) diyebilecekse.Ya da cekip gidebilir -ki gidenleri sovalyelere benzetirim, "O"nlar hayatı boyunca savasmayı tercih edenlerdir.
010 Yorumla
Soran+1 yılevet okadar güçlü değilim ama bebeklerim olmasa giderdim
Soran+1 yılonu seviyorum ama tabikide bu olay içimden birşeyler aldı götürdü
Soran+1 yılalışkanlıkda var tabi ama sevgide var dediğim gibi içimden birşeyler gitti tabi aldatılmak kolay birşey değil
- +1 yıl
bu zorlugun bilincinde oldugum icin yazıyorum, ileride "keske" hesabı yapmamak icin kimsenin etkisi altında kalmadan cok iyi dusunmeli, buna gore hareket etmelisin.Ama dersen fikirleriniz onemli, ancak sunu soyleyebilirim, baska sorunlarınız da varsa ayrılmak icin gecerli bir neden olabilir, ben olsam "aldatıldıgım icin" ayrılıp tabiri caizse meydanı baskasına bırakmazdım.
Soran+1 yılhmm yani bana ayrılma diyorsun şu noktada çok haklısın birinle evleniyorsuun seviyorsun onun için başka taliplerini bir anda siliveriyorsun tabi ama o senin kıymetini bilmiyor bide bebeklerin oluyor o başkasıyla bu mu hak yani ?ben ona ne fedakarlıklar yaptım bir başka kadın hoop gelsin elimden alsın yazık yaa
- +1 yıl
tek sorun bu ise -aldatma" ayrılma derim, baska sorunlarınız da var ise ancak o zaman aldatma gecerli bir ayrılık nedenidir, soyle yapsa bosarım boyle etse oldururum diyenlerin bircogu durumla karsılastıklarında hic bir sey yapamıyorlar.ne hayatı baskasına-kendine zehir etmenin ne de milletin agzına sakız olmanın alemi de yok, ayrılmayacaksan bunu unutmalı, yok saymalısın, mumkun oldugunca konunun uzerinde durma yıpranırsın, yıpratırsın.
Soran+1 yılçok haklısın herkes esiyor gürlüyor yani boşanırım şöle yaparım böle yaparım kolay değil ama başa geldiğinde .başka sorunumuz yok canım gayat ilgili çok iyi bana karşı hiçbir terbiyesizliğini görmedim ama işte bu olay var
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak şimdi insanlar bunları İkiye ayırır Geçici olanlar Kalıcı Olanlar olanlar:
Geçici olanlar : Bi zaman sürer ama biter gider ve herkez eski yaşantısına devam eder.
Kalıcı olanlar : Birine Bağlanıp Kalır Ve onunla Evlilik hayali kuranlardır çoğunluk olarak.Boşanmayı gerektiren Bi unsurdur.Kadın bunu ispatladığı taktirde Erkeğin işi çok zordur.08 Yorumla
Soran+1 yılsanmam ben hamileyken ilişkileri olmuş sanırım kopuk kopuk mesajları gördüm anladığım kaarıyla kadın bırakmak istemiyor gibi konuşmuş benimki bitti bebeklerim var karımı seviyorum falan filan demiş
Cevap sahibi+1 yılSeni seviyomuş ya işte sorun ne ?
Soran+1 yılsorun var demek ki bide evlenmeden öncede çok sevgilisi olmuş ondan hemen sıkılıyor mu acaba anlamadım bende
Cevap sahibi+1 yılOnlardan sıkılıyomu bilmiyorum ama senden sıkılmış gibi gözükmüyo.
Soran+1 yılbana döndüğüne göre sıkılmıyor zaten bebeklerimiz var
Cevap sahibi+1 yılEvet bebekleri :)Severim
Soran+1 yılbilmiyorum neden böle oldu anlamadım
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar birbirlerini anlasaydı Bütün bunlar olurmuydu...
esin bu kadinin tadina bakti onu tabi birakir
yine bir güzel görsün bu keste onunla olur cünkü esinin kendine saygisi yoki sanada olsun
belkide simdiye kadar en az on kadinla aldatti seni yine yapcak03 Yorumla- +1 yıl
++ artilama istedim eksilemisim ozur !
Soran+1 yılon kişi olduğunu sanmam belliki bir kere yaptı
Gizli Üye(30-35)+1 yılmantıklı olmalı en başta.
duygularını bir kenara bırakmalı ve şöyle düşünmeli ben bu adamdan boşanırsam bir geçim kaynağım var mı? varsa.. bas tekmeyi.
eğer hiç bir maddi gelirim yoksa , aynı evi kullanan iki yabancı olun parasını ye adamın. çocuğunu ve kendini düşün .. bu şartlar altında olmaz diyorsan
iş bul , para biriktir , bir kaç yıl sık dişini ve bas tekmeyi.11 Yorumla
Soran+1 yıleşimin durumu iyi ben çalışmıyorum ama işe girebilirim bilmiyorum kafam karışık bebeklerimi yeni doğurdum bide
+1 yılesinin kacamaklarına göz yumduğumda kendisi yıpranır . zaten böyle bir adamın cocuğuna hayrı da muamma acilen bosanıp yeni bir hayata adım atmalı söylendiği kadar kolay degil elbette ama caba göstermeli
12 Yorumla
Soran+1 yılkolay değil ama bilmiyorum
- +1 yıl
tabiki kolay değil ama bu sekilde sadece kendisi ve cocuğu zarar görür . keyfine bakanlar zaten ortada
büyük konuşmak istemiyorum ama bence ayrılmalı çünkü bi kez yapan bi defa yapar. hem kadın tamam affettim dese bile sonra gene aklına gelir ilişki sorun olmadan yürümez aldattıktan sonra
20 YorumlaAffetmek, ikinci şans vermek yeni bir aldatma fırsatı vermektir...
Çocuklar mutsuz bir ailede büyüyeceğine anne babanın ayrı olması çok daha iyidir.34 Yorumla
Soran+1 yılölede bebeklerim çok küçük
Soran+1 yılüff bilmiyorum kafam karşık
- +1 yıl
Evlilik terapistinee giidn bencee nedenini ogrenn aldatmanin eger adam seni sevmiyosa birak ilerdee siddette olurr hakarette olurr cokk uzun bi omur var zarari neresinden donersen kar parani kazanabilyosan zaten hicc durmaa gtt
+1 yılbence affetme.. ben affettim yine yaptı. kişinin kendi karakterinde bu varsa engelleyemezsin. yeminler sözler flaan filan hepsi boş inanma. bi kere yapan bi daha yapacaktır. bizzat yaşadım
21 Yorumla
Soran+1 yılsende mi boşandın ?
Çocugun daha çok uzulucek bu durumda emın ol evdekı gergınlık , kavga, gurultu hem senı hem de çocugunu daha çok yıpratacak , en dogrusu bosanman
13 Yorumla
Soran+1 yılbebeklerim çok ufak 2 aylık
Soran+1 yılyapmaz inşş
ayrılın cocugunuz varsa buyuyunce daha zor olur smdı kuckseler akılları ermıyorken bıtırın derımm yuva yıkmak degıl derdım aldatan ınsan bır degıl ıkı degıl bnu sureklı yapar ya katlancaksınız suscaksınız ydaa ayrılcaksnız secım sıızn
12 Yorumla- +1 yıl
Tamamen ayni fikirdeyim !
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. butamamen senin kararın aslında affedebilir veya ayrılabilirsin tabiki bunun için aldatılan eşin ekonomiik durumunuda göz önünde bulundurman gerekiyo. ayrılmasanda en azından gözünü korkutmalısın bu konuda.
00 Yorumla
+1 yılGünümüzde aldatılan kadınlar kendi ayakları üzerinde duramadıkları için buna göz yumuyorlar. Bu nedenle kadınların okuyup iş sahibi olması çok önemli. İhanet kabul edilemez..
21 Yorumla
Soran+1 yılben okudum zaten
bu tamamen tartışmaya açık bir konu, sen istediklerini veremiyor olabilirsin, o maymun iştahlı olabilir, nedenleri ile sormadan, karşılıklı konuşmadan bir karara bağlamak anlamsız olur.
08 Yorumla
Soran+1 yılnedenini soramam hiç bebeklerim çok ufak
- +1 yıl
Allah sana bağışlasın bebeklerini. ancak bu olayı eşine, "olan bitenin farkındayım, bende artık bir eksiklik mi var? sana yanlış birşeyler mi yapıyorum? bana karşı hislerinde azalma falan mı var? eğer böyleyse söyle çünkü ben olan biteni fark edip bunları sineye çekemiyorum, yürümeyecekse bitirelim ama bana bu acıyı yaşatma, beni başkalarının gözünde küçük düşürme" gibi konuşmalarla izah et.
Soran+1 yılben ima ettim birşeyler hissediyorum dedim dün akşam hayır asla falan dedi seni çok seviyorum vsvs hep aynı yalanlar
- +1 yıl
bu kadar karamsar olma, hissetiklerin doğru olabilir, çocukların varmış ve daha çok küçüklermiş, bu tip olaylar şiddete kadar gidebilir, sakin bir şekilde olgunlukla konuşmaya çalış, kırıcı olma eğer evliliğini devam ettirmek istiyorsan. dikkatlice hareket etmende fayda var.
Soran+1 yılyok o bana şiddet uygulamaz sevdiğini biliyorum ama nasıl böle bir hataya düştü anlamıyorum
Soran+1 yılbende hata yok yeni doğum yaptım ben eşimden 11 yaş gencim bide yuh yaa
kesinlikle ve kesinlikle affetmeli ama cinsellik kozunu iyi kullanmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ?
Boşansan kendi ayaklarının üzerinde durabilirmisin¿
09 Yorumla
Soran+1 yıldururum ailemin yanına giderim
Soran+1 yılyok ilişkiye girmişler çünkü yazılanlar bu yönde kadın bırakmak istemiyor bizimki bırakmak istiyor ben istemiyorum görüşmek vs vs diyor
Soran+1 yılay yok onla muhattab olmak istemiyorum zaten tanıdık biri yani kim olduğunu biliyorum
Soran+1 yılyok yüzleşmek istemiyorum
Soran+1 yılsesimi çıkarmıyorum zaten
bir yapan birdaha da yapar. eğer affedersen devamı da gelir ben sana söyleyeyim. Aldatan Erkek Adam değildir.!
38 Yorumla
Soran+1 yılaynen ne eksik yaptım anlamadım ki yeni oğum yaptım ondan mı ki
Soran+1 yılyani evli adama dadanan kadına ne demeli
Soran+1 yılaynen evli erkekler daha cazip geliyor sanırım kadınlara
Soran+1 yılben anlamıyorum kadınları artık
+1 yılBence aldatıldığının kanıtını ortya koyabilmeli önce.Mahkemede yüklü bir tazminat ve çocuğun velayetini elde edecektir.
03 Yorumla
Soran+1 yılelimde skype çıktısı var konuşulmuş ordan
- +1 yıl
Güzel bir detay yakalanmış tebrik ediyorum.Karalar bağlamaktansa güçlü kalabilmeyi bu şekilde başardığınız sürece muvaffak olacaksınız.
Soran+1 yılevet onu saklıyorum
boşan olsun bitsin neden dersen seni sevseydi veya deger verseydi birbaşkasına gitmezdi
illaki okişyle evlisindiye tüm önrünü onunla gecirmek zorunda degilsin belkide seni gercekten sevip deger verecek birini bulabilirsin03 Yorumla
Soran+1 yılbebeklerim var
- +1 yıl
Seven erkeklerde aldatirr bence sevmediginden degilde iradesizz erkekler egoo tatmininiicnde aldatiyoolarr sebeb cokk bosanmakk cokk zorr biseyy aldatilmakk hicc istemezdimm🤨
+1 yılşimdi boşanmak cözüm degil boşansa ne yapacak hele birde türkiye boşanmak imkansız. görmezden gelse bu kadın hayatda bunu yapamaz. ateş ateşle karşılık verse o zaman da gruru var bence ayagına taşı bagla denize atla :)
01 Yorumla
Soran+1 yılo beni aldatıı ben öleyim mutlu son bebeklerim var kardeşim yazıklar olsun sana yaa bir anneyle konuuyorsun sen şu an
Onu geri nasıl kazanabilemnin yolunu aramalı.Çünkü kadınlar genelde bunu yapıyor..
05 Yorumla
Soran+1 yıliyide zaten benimle ilgileniyor öyle ilgisiz falan değil
Soran+1 yılbana birşey yansıtmadı demek istedim
- +1 yıl
Aldatan zaten bunu yapmalı diyorum ben de.Sana ilgisiz davransa aldatıldığını düşünürsün.Seninle normal zamandan daha çok ilgileniyorsa anla ki başka biri var bunu sana belli etmemek için seninle daha çok ilgileniyor.Böylece sen onun seni çok sevdiğini düşünüp şüphelenmiyorsun.Ama sanırım yeterli olmamış yine anlamışsın.Çocukların olması iyi düşünüp karar vermeni gerektirir..
Soran+1 yılben nette yakaladım bide telde mesajları gördüm
neden böyle yaptıgını sor hemen kestirip atma çocukları düşünün belki bi anlık hata yaptı
02 Yorumla
Soran+1 yılöle sanırım ama üzülüyorum
+1 yılbence kesinlikle boşanmalı. boşanıp yolları ayırmayı düşünmüyorsa görmezden gelmeli. hem aldatıldığını fark ettiğini belirtip hem ilişkiyi sürdürmek olmaz.
00 Yorumlaayrılmasın fakat velayet için önce ispatlaman gerek annenin babanın yanına dönersin daha önce hiçbir işte çalıştın mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılkısa süre çalıştım 25 yaşındayım 2 senelik evliyim okulu bitirince hemen evlendim işte
Soran+1 yılüüzlür ama sahip çıkarlar tek çocuğum zaten
eşin seni aldatıyorsa kendininde problem aramalısın. Demekki ihtiyaçlarına cevap vermiyorsun sorunlarınız var. yoksa kimse mutluluğu dışarda aramaz.
06 Yorumla
Soran+1 yılher zaman öyle değil bebeklerim var yeni doğum yaptım
Soran+1 yılsıkılmış olabilir hamileyken aldatmış sanırım
+1 yılAllah yardımcın olsun çok zor ailen sahip çıkarsa onların yanına git durma
13 Yorumla
Soran+1 yılailem sahip çıkar ama boşandığım için çok üzülürler
- +1 yıl
o zaman sen ve çocukların bir ömür üzülürsünüz mutsuz olursunuz
Soran+1 yılallah korusun
zor bi karar neden çocuk o suçun cezalısı oluyor devam etse yaşam yaşam olmaktan çıkıyor kendimize gelmeliyiz
06 Yorumla
Soran+1 yılevet aynen çocuklar problem yaşıda küçük
Soran+1 yılben okudum zaten ama evlendikten sonra çalışmadım
Soran+1 yılşu an çalışamam bebeklerimi bırakamam ikizlerim var
düzelme imkanı varsa mücadele etmeli, yoksa çocukların durumuna göre karar vermeli bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence boşanmalı.Sorunu açmak fayda etmez.Yapan yine yapar.Uygun zamanı ve fırsatı bulduğunda unutma...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılGörmezden gelirse bu adam daha da abartmaz mı olayı.
00 Yorumla
+1 yılOturup adam gibi konuşacaksın. eğer yola gelmezse kendi bilir . ama onu yola getirmeye çalışmalısın
00 YorumlaAffeden kadın aptaldır.
Boşasın bence. Bunu hakediyorlar.19 Yorumla
Soran+1 yılaptalım ne yapıyım
Soran+1 yılbekara karı boşamak kolay tabi
Soran+1 yılhayatım yaşın çok küçük sana abla tavsiyesi vereyim büyük konuşma bebeklerimiz var kolay değil 2 aylık hemde
Soran+1 yılbüyük konuşuyorsun canım sende evlen bakalım seni görelim aldatılırsan boşanıcakmısın
Soran+1 yılvalla iş bulmakda olay değil çalışan bir sürü kadında boşanmıyor dul kadın gibi yaşamak zor yaa neyse seninle konuşmak istemiyorum hayatı tanımayan küçük bri kadınsın büyük konuşma
ayrılmalı bunu göz ardı etme bebeğin var sütün bile kesilebilir stresten :(
11 Yorumla
Soran+1 yılkesildi zaten
vlh canım hemen kestirip atma bence bir güzel düşün
05 Yorumla
Soran+1 yılüşünüyorum zaten
Soran+1 yılher erkek aldatmıyor yaa yok öyle şey
Soran+1 yılaldatmayanda vardır yaa ama çoğu aldatıyor eevet
bu soruyu italyana sormuşlar kocamı vururum demiş
fransız: ağlarım demiş
ingiliz: kadına haddini bildiririm demiş
ispanyol: hem kocamı hem kadını vururum demiş
türk: benim kocam yapmaz00 Yorumla
+1 yılErkeğin veya aldatanın ekonomik gücü yeridneyse özellikle boşan gitsin. Bir de tazminat davası, ohhh.. ölene kadar yeter para varsa karşı tarafta :)
01 Yorumla
Soran+1 yıldurumu iyi evet
+1 yılekonomik özgürlüğün varsa çocukların için de kendin için de en iyisi boşanmandır.
00 Yorumla
+1 yılboşan.onsuz da yapabildiğini görsün. göz yumarsan kendi kişiliğinden ödün vermiş oluyorsun.
13 Yorumla
Soran+1 yılevet ama bebekler ne olucak
- +1 yıl
çocuklarını babasız büyüten birçok anne var. belki sonra tekrar evlenirsin.
Soran+1 yılyok evlenmem eşimi seviyorum
o da onu aldatmamalı şans verme yüz bulup tekrar yapar boşa veya ayrıl gitsin
00 Yorumlaburnundan getirmeli.donuna kadar almalı pişman etmelii :)
00 Yorumla
+1 yılBir an önce boşanmalı ve hayatına bir yön vermeli diye düşünmekteyim...
00 YorumlaAffetmek saflık demektir!
Bırakacaksın!11 Yorumla
Soran+1 yılokadar kolay değil
gözden gelmesin. bosa gitsin erkekmi yok sana
16 Yorumla
Soran+1 yılbebekler var ikizlerim
Soran+1 yılçalışmıyorum kimseye bırakamam çok ufaklar 2 aylık
+1 yılKesinlikle Terketmeli
00 Yorumla
+1 yılyapan vazgeçmez boşan bence
19 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama çocuklar var
- +1 yıl
çocuklar yüzünden bağlı kalma derim bu acıya dayanılmazki
Soran+1 yılevet dayanılmaz
Soran+1 yılkocam yıktı yuvasmızı
- +1 yıl
ama napıcak katlansınmı yani hergün ölüceğine bir ekere ölsün :S yada çocuk büyüyene kadar beklesin dayanabliyosa sen nap biliyomusun güzel süslen püslen onun gözelni kamaştır ama sana yaklaşmasına izin verme
Soran+1 yılyüz vermiyorum zaten gerizkalı herif
- +1 yıl
nerden öğrendm aldattığını
Soran+1 yıltelde mesaj gördüm bide nette
boşan ve nafakaya bağla.
07 Yorumla
Soran+1 yılboşanmak istemiyorum
Soran+1 yılhayır oda istemiyor
Soran+1 yılhayır yok
- +1 yıl
Erkekler cok sıkılgan varliklarr ne olcakk adam zevkinin pesindee on tane kadin olsaa hayir demezz genelii boylee bide inanc vs yoksaa aldatirr engelyememzssin mumkun degil cagimizin sorunu maalesef ahlaksizlikk aileeye deger veren yokk
karaktersizler aldatır işte boş ver en iyisi.
00 Yorumlabence boşamalı...başka birini bulmalı..
10 Yorumla
+1 yılbiptir etmeli.boşanmak çözüm değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılçözüm değil evet
Sevgılısının/eşinin pipisini kesmeli.
03 Yorumla
Soran+1 yıl:)
+1 yılsağlamca bir ip bulmalı ve tavana asmalı
12 Yorumla
Soran+1 yılbende onu düşünüyorum
Aldatmalı... :)))
18 Yorumla
Soran+1 yılokadarda değil
- +1 yıl
Tamam tamam... Ne hissettigine baglı... Eger içinde kin warsa intikam alırsın, eger uzulduysen cok gunlerce aglarsın, sewmıyosan eger hıc umursamazsın... Ama her ne olursa olsun yapacagın tek sey ona tekmeyı basmak olacaktır. Aldatıldıktan sonra gerı donmek bence karaktersizliktir... Verebilecegın en buyuk ceza ise hala mutlu oldugunu ona gostermektır heralde... O sankı hayatının hıcbıryerınde olmamıs gıbı, gormezlıkten gelerek ama onu catlatarak vs...
Soran+1 yılayrılmak çok zor şu an için
- +1 yıl
Anladım... Acı çekiyorsun... Ağlıcaksın, hatta aglıyorsun... Bu uzuntu ilerde kine döner... Cunku onun teni baskasının tenine degdı, elinden tuttu, belki de optu... Gozlerıne bakarak sana yalan soyluyordu, seni seviyorum derken karsısında onun hayalını kuruyordu cunku... Bunlar aklına geldıkce kin duycaksın... Sımdı aglıcaksın, ilerde cok rahat ve mutlu olacaksın. Ve bu durum sana cok sey ogreticek ilerde goreceksın...
Soran+1 yılbebeklerim için mücadele edicem eşimi kaybetmek istemiyorum
Soran+1 yıl2 aylık bebeklerim ben 25 yaşındayım eşim 36
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeğin komandosunu kesmeli. TESTEREYLE!
01 Yorumlatabikide ayrılmalı
10 YorumlaboşanaLI
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılintikam soğuk yenir
12 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılye o zaman
+1 yılakıllanmalı
10 Yorumlaaffı yoktur
10 Yorumlaboşanmalı
00 YorumlaYapan yine yapar...
01 Yorumla