Aldatmanın kadını erkeği yoktur. Her iki tarafta mutlu olmak ve eşini hak etmek, sadık olmak, sonsuzluk ister. Ama nedense kadın evlenince öyle değişiyor ki aklım almıyor ve erkek lanet okuyor her gün eşine. Akla mantığa sığmayacak kavgalar, sorunların kaynağında hep kadın var. O nedenle evlilik kararı almadan önce her konuda ama her konuda emin olmak, konuşup anlaşmak ve uyum sağlamak şarttır. Aldatmaya götüren konuların en başında cinsel sorunlar gelir ve malesef kadınlarımız bu konuda çok benciller ve erkek ne halt yerse yesin, nasıl aşarsa aşsın bu sorunu deyip yalnız bırakıyor ve kimsesizleştiriyor. Evet kadınlar, kadınlar, kadınlar! Değişin artık ve katılın, yanımızda olun artık... -Aldatan kadın erkek kim olur ise olsun en büyük ceza ayrılmak, boşanmak ve kurtulmaktır. Bırakın ne hali varsa görsün. Allah zaten yerin dibine sokacaktır...
Bazı kutsalların önemini kaybettiği, Ahlak, adanmışlık, sevgi, saygı gibi değerlerin hafife alındığı bir dünya düzeninde kadınlarının büyük çoğunluğunun hali hazırda aldatıldığını veya er ya da geç aldatılacağını düşünüyorum. Çok sevdiğini ve sevildiğini düşünen bir kadın birde bakacak ki, başka bir kadının dublörünü oynamakta, İçlerinde şanslı olanlar da var ama çoğunluk için üzgünüm. İntikam mı, intikam soğuk yenilen bir yemektir, ama kadınlar sıcak sever. Bu yazdıklarım tecrübe değil, izlenimdir.
@_honey_ İntikam soğuk yenen bir yemek olsa da (hemen hiç beklemeden, vakit kaybetmeden, plansız ilk fırsatta) kadınlar, yaptıkları korkunç planlarla, bu yemeği sıcak seviyor demek. Sen ne zannetmiştin çok merak ettim.
Sevgili ise aldatan sessizce cikmali hayatindan es ise aldatan ispat delil bulup mahkemede kullanmali ama asla kavga gurultu intikam olmamali bu iste sonucta onemli olan insanin kendine saygisini kaybetmemesidir kalite ayrilikta ne yaptiginla belli olan bisey
Aldatıldığından emin olup affetmemeli. Bu süreçte içindeki sherlock a güvenip delil aramalı. Karşıdakinin tutumuna göre değişecek tabi. Ama af olmaz. Suçu ispatlanana kadar herkes masumdur. Ve yalancı tanıkları, şahitleri, kandırıkçıları da affetmemeli
Kadın olmak zor bu ülkede. Simdi kendi ayakları üzerinde olan biriyse kocasına muhtaç değilse hayata tutunabilir ama herkes aynı durumda değil. Kendi ayakları üzerinde duramayan ve boşanırken ailesinden gerekli desteği alamayan, tehditlere maruz kalan kadın napıcak peki. Hergun tv'de yüzlerce boşanmaya çalışıpta eşi tarafından darp edilen öldürülen kadınları görüyoruz. Onlar çaresiz ve bunu bu hale getirende hemcinslerim hepinizden nefret ediyorum.
Bu tarz durumlarda yapılması gereken tek çare birçok suç kaydı olanlara polis ve askerlerimizin susturucu silah ile tam kafadan headshot Katliam ve Soykırım yapması gerekiyor
İntikam almak için kendine basit şeyler yapmayı normal giren kadınlar dusuk kadindir basit kadındır. İntikam için uğraşmamalı bile.. be erkek ile devam asla etmemelidir. Kestirip atmalı ve önüne bakmalıdır. Sevilmiyorsa ki aldatildi zaten intikam alamaz.
intikamın kimseye faydası olmaz yani aldatanı aldatarak üzüleceğini sanmak boşa değer verse zaten aldatmazdı ki acı çeksin çekeceği tek acı egoistlik içinde olur değer anlamında bir şey olmaz
karaktere bağlıdır bu durum ama affetmeden yoluna bakmalıdır kadınlık gururu için
Intikam alan kişi aldatan ile aynı konumdadır. Bu kısa süreli rahatlik hissi verse de bence farklı bir yol izlemeli.. misal olmadığıni kabullenmeli sevgisini taşıyacak biri olmadığını gördüğü için kendine gelmeli başarabiliyorsa affetmeli ama birlikte olmak icin degil, olası bir unutamama alta kalma duygusunu ortaya cikarmamak için. Kendi için yani.
Ben aldatıldım. Tabiki affetmeyi asla düşünmedim ama baya yıkılıyorsunuz intikam almak istiyorsunuz kendinizi hatırlatmak istiyorsunuz depresyona giriyorsunuz. Aslında hiçbirine gerek yok hepsi geçiyor ama işte insanı kendini kaybettiriyorlar. Kadının yapması gereken duygusal bir mesaj yerine onun adamlığından utandıracak şeyler söylemen ki utansın
Kendinden daha fazla asla ama asla ödün vermemeli. Zira taviz tavizi doğurur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Izledigim bir video vardi kadin hayatini bu sorunlarla karsi karsiya olan insanlarla calisiyormus. Onlara yardim ediyormus. Ayrilmanin kesin cözüm olmadigini söylüyordu. Bazi ciftler aldatildiktan sonra oturup konusup tekrar denemeye ve karsindakinin ihtiyaclarini daha iyi anlamaya calisip daha iyi bir iliski sürdürmeye calisiyorlarmis. Yani aldatan kisi kadar aldatilan kisi de neyi yanlis yaptim diye düsünmeli. Bence hakli... adam evde yeterince ilgi göreneyince evden kaciyo...
kesinlikle onun yaşadığı onursuzluğu kadınında yaşaması gerekli demek aptallıktır sonuçta bu bir hayat merdiveni ve inan merdivenin her basamağı sağlam olmayabilir ama kadın sağlam durur ise hayatını onurlu şekilde yaşar bu acımasızlığa kadın sabrederse kazanan taraf olur
Olayı tam olarak ögrenmeli erkegin kadıñıni neden aldattigini ögrenip degersiz birsey icinse sadece degisiklik icinse o erkegi hayatindan sökup atmali intikam asla cunku onun sevyesine düsmemesi gerekir diye düsunuyorum
İntikam çok tehlikeli bişey. İntikam uğruna insan kendini değiştirmemeli. Kesinlikle öğrenir öğrenmez ayrılmalı. Çok seviyorum onsuz yapamam gibi saplantılı düşüncelere girmemeli. Bugün affedersin yarın yine yapmayacağı ne malum.
Ayrılmalı. Ben aldatıldığımı hissettim paronoyak oldum ama çıkaramadım ortaya herşeyi sorgular oldum ilişkin daha bir yıprandı :/ acaba ön yargı mı yoksa kuruntumu aldatıldımmı bilmiyorum mesela bu arada kalma olayı daha acı. Kıpırdayamıosun.
Affetmeyi alışkanlık haline getirirsen sürekli aynı şeyleri tekrar yaşamaya mahkum olursun. Ne şekilde olursa olsun hiç bir insan aldatılmayı kesinlikle hak etmiyor. Aldatan taraf her kim ise yollarınızı ayırın telafisi olacak bir şey değil.
Affetmeyecekse çeksin gitsin. Affedecekse de doğru dürüst devam etsin. Öyle sayıp sövüp dönmek çok saçma geliyor bana her iki cinste de. Bunu bilerek yapan var karşı tarafı cezalandırmak için. Çok saçma ve gülünç buluyorum.
Aldatan kişiye yol vermeli gerci o çoktan yoldan çıkıp gitmiş zaten de neyse sonra hayatına kaldığı yerden devam etmeli. Aldatıldım depresyondayım diye değişik hallere girmemeli. Dünyada kaç milyon karşı cins var oluyor öyle şeyler.
Affetmemeli Cogu demis burda iste kadin kendine bakmali acaba niye kocam beni aldatti diye Bir erkek karisina demiski Evet aldatiyorum ama seni sevmedigimden degil Ben bunu aldatma olarak bile gormuyorum demis Yani karisininda bunu kabul etmesini istemis Karin superde olsa Yapmak isteyen hersekilde yapar
Başı dik bir şekilde kapıyı göstermeli ve kendi yoluna devam etmeli.. En iyi intikam sekli bitirmektir, sen beni kaybetmekten korkmuyorsan ben hiç korkmam demeli. bence yeterli
Aldatıldığını öğrenen kadın aniden öfkesine yenilmemeli ve önce sakin kalmaya çalışmalı. Sonra başlasın intikam planları. Bu yaptığının bedelini ödetmeden içi soğumaz kolay kolay bir kadının. Bunun üstüne affedilme söz konusu dahi olamaz. Affeden kadın bir daha aldatılmalı kabul etmiş olur. İntikam sadece kadının içindeki öfkeyi bir nebze rahatlatmak içindir.
Aldatmış adı üstünde aşkına ihanet etmiş daha ne düşünüyorsun ki onu? saçma değil mi? Bence hiç umrunda bile olmaması lazım. O kaybetmiş niye o o işi yaparken seni düşünmüş mü ki sen onu düşünüyorsun çok çooook saçma
Hovardalıksa bir sefere. mahsus affederdim çocuğumun hatrına ama,. sevgimde saygımda azalırdı eşime. karşı, eğer aşık olduysa ki bu belli oluyor hareketlerinden ozaman hiç çabalamam yo lverirdim..
Intikamini farklı şekillerde almalı bence ama en başta o kişiyi hayatından çıkarmalı sessiz kalmalı ve haklı iken haksız olacak davranışlar sergilememeli
Aldatmadan kastımız ne bu konuda.. ona göre adım atılmalı.. aldatmanın affı olmaz tabi ama.. yatakta basmakla telefondaki mesajı görmek aynınley değil..
Aldatan kişiden intikam bile alma geregi duymam verilmiş sadakam varmış aklımı s.. derim. Ama sevgilime durduk yere takık bir kız olursa o kızı ayakta tek elimle..
En İyi Cevaplar