O genç capcanlı cildinde kırışıklıklar oluşacak zamanla.. O güzelim saçlarına aklar düşecek.. Hareketleri yavaşlıyacak.. Sizi belki de iyi duyamayacak.. Anlayamayacak.. Allah uzun verirse bunlar olacak.. Ben öyleyken de severim demek şimdiden söylemek hem güç, hemde söylenebilirde. Davulun sesi uzaktan hoş gelir. Ama gerçekte öyle mi olacak? Bunu hissettiren var mı size? Ben onunla yaşlanabilirim dedirten?
Sevgi sözcüklerden ibaret olursa canım cicim ayı gibi kısa olur ömrü lakin sevgi gönülde olursa mabedinde son bulur ömrü sevmek sevilmekten daha emin olduğumuz bir duygu sevgiyi yüceltense sevdiğin kadar sevildiğini görmek iyi günde kötü günde üç şeyi sınamak var Eşini Dostunu Arkadaşını bize iyi günden ziyade kötü günde yanımızda olan gerek
Sevgilinin lütfunu gördüğünüz zaman sevmek kolaydır. Peki ya kahrını görünce de sevebilir misiniz? Ama ben eski zaman aşığıyım, sevmek kadar katlanmak da gelir elimden…..
Sadece dis gorunusu icinse sen onu haketmiyosn derm ben ama eger seviyosan gercekten insan sever. dusunsene onsuzluga dayanalabilecek misin hayatta dayanamazsn hata yapma bence kaybetmemek icin elinden geleni yap giden geri gelmez cunku.
En İyi Cevaplar