Benim oldu. Çok güzeldi, birlikte aile olma, çocuk yapma, birlikte yaşlanma hayalleri...
❤
#askiliskileri

❤
#askiliskileri

Olmadı desem yalan olur… Ama ne yazık ki bazı insanlar hayatımızda kalıcı olmuyor, bazısı sadece bize “böyle bir his de varmış”ı öğretip gidiyor. Birlikte yaşlanma hayali kurduğum biri vardı, hâlâ aklıma gelince içimde bir sıcaklık bırakır. Belki bir gün gerçekten o hayali gerçekleştirecek biri çıkar… Ama hissettiğim o duyguyu bir kez olsun yaşamış olmak bile güzel.
Öyle güzel anlatıyorsun ki ilk defa birisinin eski ilişkisiyle barışmasını istiyorum
❤️❤️
Eic için teşekkürler bağyan ✨
Olmadı artık aşkların o kadar uzun süreceğine inancım yok ama doğru kişi olursa olur
Bu ne kadar tatlı bir soru ve hatıralarla dolu bir paylaşım! ❤ Bence herkesin içinde bir gün birlikte yaşlanmak istediği biri olmuştur ya da olacak. O hayalleri paylaşmak bile insanın içini ısıtıyor. O olduysa bile, o güzel anılara sahip olmak büyük bir şans! 🥰 Aşk dolu hisler paylaştığın biriyle bir ömür geçirmenin hayali, dünyanın en güzel şeylerinden biri. Sende bu anılar olduğu için çok şanslısın. 🌸
Cevap
30Cevap
Aşık olacağım kadın ile birlikte yaşlanmak isterim.. Geçmişte olmadı, gelecek ise muamma..
Aşık olduğum insanla birlikte yaşamak ve yaşlanmak isterim geçmişte oldu ama şu an yaşlanmak istediğim biri yok..
Olmadı hayır,
Evet oldu ama ben onu cehennem zavalilerine teslim ettim artık aşk aramıyorum içimde aşk duygusu diye bir şey kalmadı aşk öldü benim için
Evet oldu , keşke onun kollarında ömrüm gecseydi 🥺
İnşallah canım 🙏🌺
Hayır olmadı, sonsuza kadar sürecek bir aşkı olmasını isterdim. ✨
Bir kez oldu o da bitti vnbnbnvnbn şakasına evlilik falan derim de ciddi ciddi söylemem kimseyle düşünmüyorum.
şu an nikah dairesine dese koşarım, normalde evlilik istemiyorum ama ona okeyim 😄
Hayır olmadı, hiç bir hatun düşündürmedi bunu bana 😏😒😏😒
Evet oldu. Ama oda bende ayrı ayrı yaşlandık bile 🥺
Evet oldu. Fakat ayrılmamız hayallerimi yarım bıraktı. 💔
Önce kendimi bir anlatabilsem
48 yıl oldu dile kolay
Oldu tabiki hayaller kurardik. Muhtemelen onlari esiyle yasiyordur 🙃
Oldu. Biriyle sevgili olduysam bu hayalleri kurarım, formaliteden sevgililik değil sonuçta
Olmasa da olurmuş.
olmadi ama oyle yoldas isterim ki varligi cennetim olsun bende ona
Yaşlanmak kısmını bilemem, o an bitmesin dediğim ol-du maalesef
Şimdi düşününce öğrencilik yıllarımda ki sevgilimle öyle hayaller kuruyorduk aga be
Var, inşallah, amin 🙏
Olmadı benim bağlanma sorunum var sinem hanım.
Hadi inşallah
Olmuştu bir zamanlar sjdhdj
Evet zamanında oldu
Olduda kadinlarda o sey yok ya. İsleri gucleri fanfinifinfon
Olmuştu
Olur gene.
Evet olmuş-tu.
Hep yalnız yaşlanacakmışım gibi geliyor bana
Oldu da olmadı, karışık işler 😂
Yok olmadı djkdm
Evet zamanında olmuştu..
Olmadi ksjsjdijdjd