Aşkı geçtim bir heyecan bile olmuyo artık, bi kelebek kıpırtısı, bi hoşlantı falan hiçbir şey yok arkadaşşş😕
Duygular mı bozuldu benim yaaa🥴
Aşkı geçtim bir heyecan bile olmuyo artık, bi kelebek kıpırtısı, bi hoşlantı falan hiçbir şey yok arkadaşşş😕
Duygular mı bozuldu benim yaaa🥴
Merhaba.
Her birimiz bir insanız severek güzelleşir sevilerek güç buluruz önemli olan doğru insanı bulmak ondan önce doğru olmak gerekir, umudunuzu yitirmeyin karamsar olmayın bu durumda olan tek insan siz olmadığınızı bilin sonuçta yaşayarak göreceğiz öğreneceğiz bir çok durumu henüz hayatın baharında sayılırız, zaten günümüz şartlarında maalesef temiz niyetli insan bulmak oldukça zor ve şunu unutmayın yanlış insanlar zaman kaybı değil doğru olanı bulmak için birer öğretmendir dik durarak sabırla yaşamaya devam edin, bakın benim de kimse olmadı hayatım da şu ana kadar iki ay önce işten ayrıldım, şimdi kişisel gelişim eğitimlerine yoğunlaştım ve kitaplara bence insan kendini geliştirmeye gayret etmeli gerisi kendiliğinden gelir. :D
Cevap
17Cevap
Ben aşka inanmıyorum zaten
Sen erkeklerin iyiliği için onlarla iletişimde olma.
Tamam
😄
Vallahi cok dogru bendede olmuyor daha bugün aynisini düşündüm
Yalnız olmamak güzel😂
Ben yanlizligi seviyorum ama bir yastan sorna ask mask ilgimi cekmiyof
Bu konuda yalnız olmamayı kastetmiştim😬
Yalnız olmak güzel evet, arayışta olmadığımız için kaybettik galiba duyguları 😬
Biliyorum onu kasettigini ama ben tek daha iyiyim 😂
Sorun aküde olabilir , bence bir sanayide baktıralım abla
Lisede çatır çatır aşık oluyordum üniversitede kesin ciddi bi ilişkim olur diyordum üni ye geçtim evde kalmış kız gibi oturuyorum
Yok öyle bir şey hiç olmadığı kadar aşığım...
Bende de öyle, karnıma ağrı girmesini ayaklarımın yerden kesilmesini özledim
Aşka zaten inanmayan birisi olarak bir insanda aradığım öncelikler yaş aldıkça daha da bı yerine oturdu 😊 Huzur hissetmek istiyorum mesela bende hani oturayım dertlerim onun dizinin dibinde azalsın istiyorum
Hayat insanı büyütüyor 😊
Sen ölmüşsün 😂
Evet bozulmuş olabilir duyguların
ahahahah duygular daha gerçekci davranacağı yaşa geldi demek ki :)
Aynısı bende de oldu monotonlaştık.
Olmuyor bi sogudunmu gerisi gelmiyor
Doğru zaman ve kişiyi beklemelisin
Aşk herkese nasip olmuyor
Bende böyle düşünüyordum da oldu valla 😅
Senin ayarların bozuk abla :D
Bozuk bozuk 😁😁
Eyvallah kardeşim 😂😂
Geçmiş olsun
bilemiyorum
Yas 30 is bitmis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?