Mesela ilerde evlenebilmek için aşık olmak gerekir yoksa sadık olmak çok zor ama ben 1.5 yıldır aşık olmayı geç hoşlanamıyorum bile kriterlerime jysa da olmuyor 22 23 yaşından sonra aşık olunabilir mi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Olabilirsin ama yaş geçtikçe mantığın daha ağır basmaya başlıyor
Peki sadık nasıl kalınıyor hoşlanma olmadan mesela göz dışarıya kaymaz mi zaten aşık olunca insanın gözü kimseyi görmüyor da mesela hoslanmayinca nasıl dokunabiliyorlar
Mantık dediğim mevzu birinci ikinci üçüncü adımları düşünürsün bu insanla ömür geçirebilir miyim diye. Aşk zaten geçicidir geriye saygısı sevgisi karekteri kişiliği iyi olan insanla yola devam edersin. Saçma sapan bi insana aşık olup ikinci üçüncü adımları düşünmeden ilerlersen sonu hüsran. Hoşlanmadığın kişiyle zaten hayatını birleştirmezsin illa ki çekim olacak aldatma durumu kişinin ahlâk terbiyesi belirler. Karşıdan saygıyı sevgiyi görüce zaten gözün başkasını görmez.
Ben erkekleri kendime layık görmüyorum çünkü bu kalbin üzülmesine izin vermeyeceğim
Hadi bakalım öyle olsun
abi guldum ya bilmeyen de 45 50 sanacak bu sorulari ciddi ciddi mi soruyorsunuz
Ben hissizleştim ama erkekler kankam gibi geliyor
1.5 yıldır böyle
Konuşmak isteyen oluyor cevap verme isteğim bile yok
dogru kisi geldiginde icin otomatik isinir merak etme herkese cevap vermek zorunda degilsin icinden gelmeyene verme bile
Boyu uzun bile olsa olmuyor nasıl diyeyim hayalini kurarsın gelmiyor sadık madık gibi şeyler olmuyor ilgi yok ilgimi çekse bile anında soğuyorum
27 yaşındayım, henüz tekrar aşık olmadım, bilemiyorum
En son kac yaşında aşık oldun
23, o da ilki gibi olmadı
Bende de öyle her geçen yıl ilk aşık olduğum gibi olmuyor o da bir şey de yaşamadım
Ben platoniktim, 11 yaşımdan 18 e kadar sürdü, değil konuşmak yılda bikaç kez görebiliyodum.
Ben de 18 yaşındaydım 3 yıl sürdü daha hiç göremedim geçen sene yine 2 3kişiden hoşlandım karşılık alamadım şimdi uzun boylu en yakışıklı en zeki erkek de olsa tık yok hemcinsim gibi geliyor erkekler gözüme
Aa kadınlarda da mı oluyo o
Evet artık erkekler heyecanlandırmıyor
Benim de erkekliğim gitmişti, henüz bikaç yıldır kendime gelebildim, umarım senin de geçer
Gay ilişki mi yaşadın
Hayır ne alakası var, cinsel dürtü olmuyodu demek istedim
Peki sen neler yapıyosun
Hmmm
Ben 27imde körkütük aşık oldum ümidini kaybetme
Ya benim kimseyle bile konuşasım gelmiyor tanımak istemiyorum
"O" kişi karşına çıktığında tüm bu mevzuları geçecek emin ol
Zamanında oldu her geçen yıl daha da gidiyor
Duygular hisler
Gerçekten hiç ummadığın anda biri çıkıyor aklını başından alıyor ayağını yerden kesiyor sadece hayatına devam etmen gerekiyor
Tamam da her seferinde acı çekeceğime göre gerek duymuyorum
Ya şimdi ben aşık olmadan evlenirsem kocamı aldatır miyim sence ona sadık kalabilir miyim
Acı çekeceğin ne malum ki belki dünyada cenneti yaşatacak hanımcı biri olacak
Ben aşka çok önem veriyorum muhtemelen aldatırdım
Bende cinsel manada değil ama duygusal manada evet gibi
Zaten duygusal olarak aldatırsın o durumda cinsel zevk de dorukta yaşanır
Duygusal olarak aşık oldum ama hiçbir şey yaşamadan aşık oldum el ele bile tutusmadım
Aslında aşık olduğun kişiyle cinsel münasebet yaşamak kadar doyum veren bir şey yok keşke herkes tadabilse
Ben karşılaşsam yeterli derdim bir de cinsellik yaşasam saka filan derim
Gerçek olduğuna inanmıyorsun zaten her tarafından mutluluk akıyor yüzün hiç olmadığı kadar güzel oluyor fjndnd
Ama cinsellik yaşamam bu sefer sevgilisi filan çıkar kalbimin daha fazla kırılmasına izin veremem
Sevgili olduktan sonra zaten yaşanır
Ya tamam da işte ben erkekleri kendime layık görmüyorum onunla cinsel ilişkiye girecek kadar çünkü erkekler srfsz
Ben de hepsi öyle değil diyorum sana denk gelenler öyle olabilir ama ben şahsen tek eşliyim
Erkekler ilgi alanım değil çünkü bu kalbin üzülmesine izin vermeyeceğim
Kendince düşüncelerin olması güzel ama herkes seni üzmez. Duvarların çok güzel ama pencere açmaktan zarar gelmez
Yaş ilerledıkten sonra
Bir birini tamamladığın kişi ile evlenmeli
İyi de işte benim kimseyle konuşasım gelmiyor ve ben ilerde sadık kalamayacağımı düşünüyorum cinsel manada değil beğenme hoslanti manasında
Çünkü hoşlanmadığım jnsani hayal edemiyorum konuşasım gelmiyor elimde olan bir şey değil
Beklentilerin yüksek demek ki kendine beklentilerini sor cevaplarını al ona göre tercihlerde bulun
Çünkü erkekleri kendime layık görmüyorum çünkü erkekler srfsizler beğendiğim olsa da üzer bu diyip konuşmuyorum ilgi duymuyorum
Bütün erkekleri tanıyarak mı bu yorumu yapıyorsun
Sevmeden evlenecek kadar da kendime güvenim yok bu sefer benim gözüm etrafta olur
Ya bütün erkekleri nasılsın tanıyabilirim sorun şu artık tanışma hevesim yok
Tanımıyorsun hepsi hakkında yorum yapabiliyorsun ön yargılarınızı yıkın hayatınıza yeni giren insanları gidenler ile kıyaslamayın 5 parmağın 5 i bir değil herkesin karakteri yapısı farklı gidenler ile kıyaslayıp öyle davranırsanız onlarda gidenlere benzer sonda hepsi aynı olur aslında aynı olmasını biz sağlıyoruz her gelen her gidenle aynı değil geçmişten ders çıkarmalı geçmiştekiler ile Buda aynıdır diye bakılmamalı
Sevmediğin biri ile de hayat birleştirmek olmaz zaten insan sevmediği ile vakit geçirirken zorlanırken aynı evde yaşamaya zaten tahammül edemez
Neden son 1,5 yıl hoşlanmıyor muşsun bile
Olmuyor tüm erkekler benim kankam hemcinsim gibi geliyor
Mesela biriyle tanıştım tipini begensem bile aklıma girmez hayal kuramam
Bence psikolojik bi durum