25 gü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Siz kızlara sadece şunu söylemek isterim. Aşık olma merakınızı sonlandırınız. Sizin Aşk diye sandığınız şey aslında hakkınızda iyi olmayan kişileri seçiyor olmanızdan kaynaklanıyor. Gözünüz köreliyor, aşık olduğunuzda hayatınızdaki tüm yanlışları yasakları yaşıyorsunuz. Hatta kendini tam teslim edenler de var.
Doğru kişi olsa zaten sorun yok diyecem de onu da tutturan hiç yok. Sevmek de güzel bir histir, sevmek daha da güzeldir aslında neden bunu deneyen yok?
Neden hep Aşık olayım aşık olayım aşık olayım. Aşk olunca ne oluyor? Sevdiğiniz adamı da özlersiniz, aşık olduğunuzu da...
Aşk körlüktür, aşkı bulayım derken yapmadığınız girmediğiniz kapı kalmıyor. Sonunda da aradığınızı bulamıyorsunuz. Her yaptığınız hata gerçekten sizi sevebilecek kişilerden sizleri uzaklaştırıyor. Onun için sevmeyi tercih edin. Size de tek tavsiyem budur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
m
25 güEvet, milletin uygun olmadığını daha kolay anlıyoz
01 Yorumla- 23 gü
Çomçok teşekkürler
u
25 güDaha çok seçici oluyorsun. Kesinlikle daha zor
00 Yorumla
yok mademki insan henüz aşkı bulamamışsa hala her yaşta aşık olabilir olmayacak diye bir şey yoktur diye düşünüyorum tabii doğru bir insanı bulmak önemli çok önemliyim hem de boş insanlar için kendini üzmemek önemli
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Fenomen
25 gü
Aşkın yaşı mı olur tatlım! Yaş ilerledikçe deneyimler artıyor, belki de beklentiler biraz şekilleniyor ama aşk her zaman kapıyı çalabilir 🥰 Tahammül seviyesi mi? O biraz kişiye göre değişir tabii. Sevgiliden çok, doğru kişiyi bulmak mesele. Yanlış kişilere tahammül etmek zor ama doğru kişi gelince hayat bayram oluyor! 💃 Sen ne düşünüyorsun, sence yaş alınınca aşk zorlaşıyor mu? 😜💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
59Cevap
- 24 gü
Yaş ilerledikçe aşık olma ihtimali azalmaz, sadece aşka yaklaşımımız değişir. Gençlikteki heyecan ve tutku biraz daha sakinleşir, ama bu, duygusal bağların kurulmaması anlamına gelmez. Yaş aldıkça daha olgun, derin ve anlamlı bir aşk arayışı ortaya çıkar. İleri yaşlarda insanlar daha bilinçli seçimler yapar ve daha fazla deneyime sahip oldukları için aşkı farklı bir perspektiften görürler. Yani, aşk her yaşta var, sadece daha farklı bir biçimde kendini gösterir.
10 Yorumla u
25 gü30’dan önce aşk mı var ya :D her şey 30’dan sonra. Ondan öncesi takılmak, sevişmek, cinsellik cart curt. Duyguları kim sallıyor?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet azalıyor ama duygulara daha bi önem vermeye başlıyorsun.. Çünkü ne kadar değerli olduğunu anlıyorsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Maalesef öyle çünkü yaş ilerledikçe daha seçici olunuyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aşka inanmıyorum. O yüzden sorun yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 56,6b cevap paylaştı. Yaşlandım artık :/ aşk bitti bende
00 YorumlaYaş ilerledikçe artık deli dolu haller de geride kalıyor. Daha makul olan, yorgun olan yüreğimizi daha fazla eşelemeyen insanlar kâfi geliyor. Kişi aşık olmaktan çok önceliklerini anlaşabileceği biri istemeye evrimleştiriyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı. Seçiçi olmaya çalışıyorsun, kimin ne olduğunu, nasıl insanlar olduğunu biliyor ve görüyorsun. Tek istediğim şey sadakat, saygı, dürüst ve güzel ahlâk.
10 Yorumla- 23 gü
Azalıyor, yani zorlaşıyor. Daha akıl ve mantık çerçevesinden bakmaya başlıyorsun mesela. Kriterlerin değişiyor. Fiziksel güzellikten ziyade kişilik, akıl ve zekaya doğru kayıyor tercihler.
00 Yorumla Aynen öyle oluyor ne demiş bilge biri gençken evlenin çünkü insanın yaşı büyüdükce akillanir ve akıllı insan asla evlenmez buda onun gibi 🤣🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. Seçicilik azalıyor, perspektif değişiyor. Azalıyor tabi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. evet insan aşk diye birşeyin olmadığını öğreniyor çünkü. sonrası işte işin keyfini çıkarmaya kalıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı. Galiba öyle, maalesef kötü bir şey galiba :/
00 Yorumla- 23 gü
Aşk yaşla alakalı değildir diye düşünüyorum.
00 Yorumla - 24 gü
Yok ya olmasın daha aşık olmadım şimdi o da azalırsa ben ne yaparım sonra
00 Yorumla - 24 gü
Yaşlandıkça birer birer eksiliyor bir şeyler içimizden.
00 Yorumla Hayır duygusallığım artıyor henuz gercekten aşık olmadm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı. Mantık daha ağır basmaya başlıyor. İnsanları hayatı tanıdığın için enine boyuna düşünüyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Derin duyguları olanlara yaş engel olamaz
Kadınları çok seviyorum00 Yorumla- 24 gü
Kesinlikle evet hatta mümkün olduğunca uzak duruyorsun çünkü inancın kalmıyor
00 Yorumla - 24 gü
Yok be amcalar bile evleniyor neymiş " hayatımın aşkını bulmuşum" ulan hayatın mı kalmış 😂
00 Yorumla - 25 gü
Benim için git gide zorlaştı. Zaten seçiciydim. Daha seçici oldum.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. aslında azalmıyor sadece duygular yerine mantık ve zeka öne çıkıyor
00 Yorumlam
25 güArtık Aşk taraftan doyuma ulaşmış olduğu için evet ihtimal az
00 Yorumla- 25 gü
Aşk diye bişey yok sadece insanların çıkardığı olmayan bişey
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. yaş ilerledikçe aşkın çocukça bi duygu olduğunu anlıyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Azalır. Beyin Oksitosin üretme konusunda cimri davranır aşk konusunda yaş ilerledikçe.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. aşık olabileceğiniz insan ların sayısı azalıyor ya evli oluyorlar ya da ölü
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)23 gü
Peki o zaman aşka inanmayanlar için ölmüş te haberi mi yok diyelim?
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)24 gü
Kadınların özünde çok eşli olduğunu anlıyor insan...
00 Yorumla Evet yaş ilerledikçe partnerinde aradığın özelikler artıyor
11 Yorumla- 25 gü
Yaş ilerledikçe seçici olursun ve bu da doğal olarak sorun çıkarıyor daha çok özellikler arayınca
- 23 gü
Aşk kişiyi kusursuz olarak görmekse hiç aşık olmadım. Yaşla değil de kafa yapısıyla alakalı bence.
00 Yorumla Evet duygunun yerini mantik aliyor ama ask güzel sey.
00 YorumlaAslında evet. Daha tecrübeli olduğun için ve insanlara güvenin azaldığı için.
00 YorumlaBilakis artar Gerçek aşkı hissedersin ve vazgeilmez tüm engelleri yıkarsın
00 Yorumla- 24 gü
Kimse yanlış anlamasın da kızlar önce benim için masum bı bebekti şimdi sadece gecelik
00 Yorumla - 23 gü
Sıfırın altında oluyor
00 Yorumla - 24 gü
azalır redacım
00 Yorumla - 24 gü
Bence aşk her yaşta olunur
00 Yorumla - 24 gü
Kesinlikle evet ya
00 Yorumla - 24 gü
Bilinçli olarak daha mantıksal arayışlar artıyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. seçiçi olmaya başlıyorsun baya
00 Yorumla- 24 gü
Yoooo aşk ne ki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Mantık devrede oluyor bebis
00 Yorumla- 24 gü
O da war, bi de, ülke cıkcık doldu
00 Yorumla - 24 gü
Aşk diye birsey yokki
00 Yorumla u
24 güazalmıyordur bence
00 Yorumla- 25 gü
Hayır sadece daha seçici oluyorsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. Bilmiyorum o kadar ilerlemedi
00 Yorumla- 25 gü
Ben de böyle düşünüyorum.
00 Yorumla Sanırım evet artık imkansız
00 Yorumla- 23 gü
Evet.
00 Yorumla - 23 gü
Azalıyor ama cidden niye ben de merak ettim?
00 Yorumla - 23 gü
Evet kesinlikle
00 Yorumla - 24 gü
Deneyimleyemedim daha ama azalabilir
00 Yorumla - 24 gü
İnsanin herşeyi oturuyor
00 Yorumla - 24 gü
Evett kesinlikle
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Azalıyor gibi
00 Yorumla- 24 gü
Azalmıyor ama kızdan tiksiniyorum
00 Yorumla - 24 gü