Belli bir yaştan sonra sanki birkaç sene öncesine göre aşık olmak insana daha zor gelebiliyor. Elbette belli başlı birkaç nedeni var ama bunun en önemli nedeni sizce nedir?

Belli bir yaştan sonra sanki birkaç sene öncesine göre aşık olmak insana daha zor gelebiliyor. Elbette belli başlı birkaç nedeni var ama bunun en önemli nedeni sizce nedir?

Yaş ilerleyince artık kolay kolay birini beğenmiyor insan ve kriterleri değişiyor. Tabi yaş ilerledikçe başkasıyla yaşamaya alışmak daha zor olur sanırım.
Yaş ile ilgisi yok aslında daha çok alışılmışlıklar yüzünden. birde insan yaş aldıkça yorulmaya başlar.. kendini bir şeyler yapmak için daha az enerjik hisseder. ya da görmüş geçirmiş olacağı için birine aşık olmak onun için sıradan gelir.. bu yüzden de zor sever zor aşık olur.. her şey bence zamanında güzeldir ama yine de insan aşkı her zaman yaşayabilir. ha ben aşka inanmam o da ayrı konu.
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim :)
Secicilikten armudub sapı üzümü çöpü yaş ilerledikçe daha mantıklı daha hadi buda olsun hadi oda olsun diye mülkemmelliyetçiliğine girdiğimiz ve göre göre gittiğimiz için ister istemez insan olumsuz etkilenebiliyor. Karşımıza hayırlı insnalar çıkması dileğiyle.
Birine karşı tahammül seviyen azalıyor, herkesin her yaptığı gözüne batıyor, onca derdin arasında bir de bununla mı uğraşacağım diye düşünmeye başlıyor insan.
Cevap
8Cevap
Kriterler artar ve kırmızı çizgilerini daha çok korursunuz hâliyle seçicilik artar
Bundan sonraki hayatımda kimseye âşık olmam.. Sadece aşka âşık olduğum bir hayat benim tercihim. Tanrı bile gülüyordur benim saflığıma.. 🖤🍀🗝️
Çünkü artık bazı şeylerin farkına daha net varıyosun
Aslında zorlaşmıyor. Zorlaşmaya getirenler insanların mükemmelliyetçiliği.
Çünkü her şeyi bilip anlamaya başlayınca basit şeyler etkileyemiyor
Zorlaşması için sanırım yaşımın dahada ilerlemesi gerekiyor.
Geçmiş yaşanmışlıklar ve hatalar tecrübeye, tecrübeler tam olarak ne istediğini bilmeye, bildiklerin kriterlere dönüşüyor. Seçim daraldıkça bulmakda zorlaşıyor.
Kisinin kimseyi bulamayacagi ve yalniz kalacagi psikolejisinde insanlara yanasmazindan dolayi
Olgun düşüncelere sahip oluyorsun özelikle yaşantılar seni bu hale getiriyordur.
Özünü bulur insan benliği ni bulur kaybettiği aklını bulur
yaş ilerledikçe insan daha seçici oluyor bence.
daha mantıklı düşünüyorsun yaş ilerledikçe
Artik gözünüz açılmıştır ondan
Çünkü kriterin genişliyor
hayatın gerçekleri ön plana çıkar
Bilmiyorum ama daha iyi oluyo bence
Edinen tecrübelerden dolayı
Herşeyi toz pembe gormemek
Secici olursun ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?