Hep çocuk muamelesi bıktım artık ne yapmalıyım?

Sevgilim bana hep çocuk muamelesi yaptı hâlâ da yapıyor. Çok karışık bir ilişkimiz var bir türlü kopamıyorum çok seviyorum onu bir seviyorum diyor bir sevmiyorum diyor. Ayrılıklarımız oldu, hep o geldi konuşurduk arada ama ben ilişkiyle ilgili bişey ima etmezdim en son yine geldi 7 aylık ayrılıktan sonra ilk birkac günü iyi olur sonra eski haline döner beni ciddiye almaz benimle görümşek bile istemez benim aptal çocuk gibi olduğumu düşünür. Ya en son ben ona bitsin dedim tamam dedik 3 gün konuşmadık aramadi hiç bende aramadım. Yakın arkadaşımın sevgilisi gidiyordu onu yolcu ettim evimin karşısındaki bir yere sırf fotoğraf gördü diye kızdı çocuğa kizmadi çünkü çok sever tanır çocuğu kavga etmek için bahanesi var hep ben kabul ediyorum hatalarım var ama o asla kabul etmez şu an çıkmıyoruz ama konuşuyoruz ona kendimi sana ispatlayacam dedim ama sevmiyorum dedi bana seni sevmediğimi biliyorsun dedi kafamı çok karıştırıyor ama bana yardımcı olmuyor tek başıma mücadele edecem sizce buna devam etmeli miyim yoksa onunla konuşmayı kesmeli miyim ve biterse unutabilir miyim beni çok kırdı çünkü canımı çok yaktı ve benim değersiz olduğumu düşünüyor etrafımda çok insan var bana bu şekilde davranan benim hakkımda düşünen tek kişi o ne yapmalıyım 😔😔
Hep çocuk muamelesi bıktım artık ne yapmalıyım?