Çocuk baskısı bıktım artık?

Arkadaşlar 1 yıllık evliyim. Evliligimizin ilk aylarında kayınvalide sürekli torun torun diye baskı yaptı, eşimle o zamanlar iyiydik ve aklımıza girdi ilişki yaşadık denedik defalarca ama olmadı. Sonra benim bundan 3 ay evvel adetim 14 gün gecikti, 14. Gün oldum. Doktora gittim neden gecikti diye. Prolaktin ( süt hormonu) yüksekliği varmış o yukselince eğer doktora gidilmezse adet olmama, gebelik engeli, ve sonunda ise yumurtaliklarda azalma olup kısırlık oluyormuş. O gün çok ağlayıp üzülmüştüm. İlaç kullanıp tedavi oldum adetim düzene girsin diye. Ama şu sıralar eşim çocuk baskısı yapıp duruyor. ve ben gerçekten gram istemiyorum. Ondan gizli Yasmin kullanıyorum, hem adetim düzene girsin hemde çocuk olmasın diye. Ona söyledim, eğer ilişki esnasında benden habersiz bir şey yaparsan o çocuk olursa düşürmek için elimden geleni yaparım dedim. Bu derece ciddi olduğumu bildiği halde çocuk istiyor. Ben 25 yaşındayım o ise 34 annesi oğlumun yaşı geldi geçiyor diyor. Bende o zaman daha önceden evlenseymis dedim. Yani onun yaşı geciyo diye ben çocuk yapmak istemiyorum.
Eşimin anneme saygısı yok her kavgada annemin huyu suyu ile beni eleştirir, hakaret eder aklımla. Küçük görür hep. Ve aşırı pintidir. Kış ayında petek yaktırmaz, yaz ayında suyu vanadan kısardı. boyle birinden de açıkçası çocuk yapmak pek iyi görünmüyor sonunda. Ama ben ona söyleyemiyorum sen bunları yaptığın için senden çocuk istemiyorum diye. bencocuk istemiyorum diyorum direkt. Ve inanır mısınız bu durum bende geçici gibi de durmuyor. Ömrümün sonuna kadar çocuksuz yaşayabilirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Aynı zamanda kalp kapakçık hastasıyım. her gün ilaç alıyorum. Korkuyorum da hamilelikte ve dogumdan zorlanırım diye. çocuk petek ister mama ister bez ister. Kaliteli kıyafetler ister. Sen daha bana bu kış petek yaktirmadin dedim bunları nasıl karsilicsn dedim. O zaman icab ederse hallederiz dedi. Benim zaruri ihtiyacımdan kısıyor, karnımdaki hatrına yapacaksa yapacak bazı şeyleri yani?
Çocuk baskısı bıktım artık?