Nişanlım son zamanlarda beni küçümsemeye başladı bunun nedeni ne olabilir? Nasıl eski haline döner?

Şuan kendimi çok kötü hisediyorum.Biz nişanlımla üniversitede tanıştık ben öğretmenlik kendisi hukuk okuyordu.Mezun olduk.O avukatlık stajınıda bitirdi.Şuan avukat ama avukatlık yapmıyor sadece bir ünvan olarak kullanıyor.Ailesinin Türkiye'nin çeşitli illerinde toplam 5 tane otelden oluşan bir oteller grubu var.Ama kendisi eskiden çok mütevazi çok alçak gönüllü bir insandı ama artık öyle değil.Eskiden herkes tarafından çok sevilirdi.Kimseyi küçümsemezdi.Hata çoğu kimse hangi ailenin oğlu olduğunu bile bilmezdi.Ama maalesef anlam veremediğim bir şekilde değişti son 3-4 aydır.İnsanlara tepeden bakmaya başladı.Küçümsemeye başladı.Tabi bu en çok beni etkiledi çünkü benim konuşmalarımı tiye almaya başladı.Bana önemde vermiyor artık benim konuştuğum konuları basit buluyor.Bu değişimi anlayamadım gerçekten.Ama biz artık sevgili değiliz nişanlıyız.Evliliğe yakın bir çiftiz.Ve bu yaptıkları beni çok üzüyor.Kendi kız arkadaşlarından biri yanımda yakışıklısın aileden zenginsin e bide avukatsın her kızın ağzının suyu akıyordur valla. Dedi evet aynen bu cümleyi sık sık kuruyorlar zaten bide benim yanımda.Bana mesaj veriyorlar heralde hanımefendiler.Sizce ben nasıl onu eski haline döndürebilirim? Bu ani değişimin sebebi ne?
Nişanlım son zamanlarda beni küçümsemeye başladı bunun nedeni ne olabilir? Nasıl eski haline döner?