Haydi iyi geceler,teşekkür ederim.Güncellemelerden bıktığınızı düşünerek, özür diliyorum.
Yakışıklıyım, ama piç olamıyorum.Neden?
Haydi iyi geceler,teşekkür ederim.Güncellemelerden bıktığınızı düşünerek, özür diliyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Piç olmana gerek yok. Biz onlara cemiyette, '' kötü çocuk '' diyoruz. Sadece onlarda olan özelliklerin bir kaçı sende olmalı.
1- Özgüven,
2- Gizem
3- Ne istediğini bilmek,
4- Kapalı bir kutu gibi olmak.
5- İyi bir giyim tarzı. ( Burada apaçi olmaktan bahsetmiyorum )
Ama bunları yaparken, karşındakini hor görürsen, kısa zamanda mutsuz olacağını sana garanti ederim. Sonunda karşındaki de bir insan...
benim bir arkadaşım var inan bana çocuk ne fazla konuşur nede başka bir şey yapar tipi var ama çocuğun her zaman yanında kız var yaniii hepte kendi gibi kızlar aynı boyda aynı şekilde nasıl kolay bir şekilde yapıyor kız arkadaşı anlatsam şaşar kalırsın
çocukta doğal çekicilik var
Şeytan tüyü o. Yanında kız varsa, kızlarla kaynaşman %50 daha kolay olur...
yok kız yok arkadaşım işte bende bir türlü anlayamadım ama varya çok garip yaa bir tanı çocuğu
bence bu hamurda var yanii çocuk zaten çaba içerisinde değil kesinlikle...
Hayır. Hamurdan ziyade, örneğin sen kızlarla kafeye gidiyorsun. Hiç konuşmana bile gerek yok. Yanındaki kızlar doğal çekicilik oluşturur. 4 tane sapın olduğu bir masaya hiçbir kız dönüp bakmaz...
anlamadın hocam öyle bir kız çevresi yok yaniii kızlarla kafeye gitme durumları yok yanii popülerlik gibi bir şey değil bu...çocuğu iyi tanıdığım için biliyorum
piç olmak zorunda değilsin nice piçler var yarın birgün baba olucaksın ne anlatıcaksın evladına zamanında bak oğlum kızım her neyse ben böyle bi piç insandım mı diceksin ? öyle mi yetiştireceksin? kendinize gelin be kendinize... Adamlığa özensinler adamlığa insanlığa... piçliğe değil...
Hahahahaaaaa. Artık kızlar efendi erkek arıyolar bilmiyosun sanırım.
Öyle mi? Pek inandırıcı değil, ama içime su serptin be !
Gerçekten öyle.
Cevap
14Cevap
çekiciysen melankolik olmanı tavsiye ederim
bence çok abartıyorssun
Sagopa Kajmer mi dinleyeyim , ne yapayım genç? Saçmalama melankoliymiş,peh!
ne alaka bundan bu sonucumu çıkardın peki bildiğini yap o zman
Kendine hakaret etme evladım hadi git yat.
o dediğin olay herkesin harcı değil kandan gelen birşey.
babanda zamanında o olaydan varsa evlatlarına geçmiyor
babası efendi olanın evladı o dediğinden oluyor.
Biz kaşar olmaya çalışsak burdaki tepkileri düşünemiyorum bile. ama burdaki erkekler resmen sana öğüt vermiş ne meraklıymışsınız fahişe olmaya ... iğrençsiniz
Normalde random gülmeyi pek sevmem klavyenin üstüne oturmuş gibi oluyor ama bu iyiydi
''dwlşhgfmbhklcnbşksdfjg''
Erkek kaşarı kalıbı, dostlar bunu hatırlasın.
skjkljfkk
Piçlik yapma anasını satım, ne güncelleyip duruyorsun.
Fethiye caddesinin bayırını çıkarken, gördüğüm kızlar da pişmaniye tadında.Senin de o kızlardan biri olma olasılığın yüksek.
Pişmaniye gibi tadın yoksa, sil o nicki.
annen namusuluymuşta ondan piç olamıyosun evladım , temzi kann , yapcak bişe yok :))
hamurunda yoksa kendini olmadıgın bir karaktere bürümeye calısma bence kendin ol bırak sana gelen sen oldugu icin gelsin
eyv kardeşim :) benim anlatmak istedigimde oydu şekil yapayım derken üzerinde sırıtacak yakısmayacak cünkü meşrebin başka ve her ne yapmaya çalısırsan çalış asıl yüzün her daim aşikar olacaktır
bu niyet seni başarıya götürmez.niyetini değiştirmelisin
kadınları sev .
öyle bi tanesini sevip saplanma.
mümkün olduğunca çok kadını sev.
bunu yaparsan piç erkek olabilrsin.
Neden böyle karaktersiz ve saçma bir şey olmak istiyorsun ? Bence bozma kendini böyle kal
18 yaşlarında bende ''iyi çocuk değil, piç olmalıyım!'' diyordum. Ama öyle değil işte. Olduğun gibi ol, kasma.
Kızlar yanında rahat davranan kişiye ne zamandan beri çip deniliyor?
allah allah ne ictin aksam aksam...altina manyak araba BMW cebinde de paran bak nasil pic oluyorsun:)
sacları dik-kasları jiletle-bunalım takıl istemedigin kadar bulursun.
maalesefki bizim kezban milleti bunları baz alır ;)
tayt giyene bir kısım o sıfatı söylüyor aklında bulunsun
bikere erkek kaşarı çok itici. kaşar kadınları çekersin. daha kaliteli bi piç olsana...
böyle bir insanın folofoş ruhlu olması değil de şeytan tüyü olması olabiliyor.
kadınlarla daha derin diyaloglar. yaptım oldu erkeğini sevmiyorum hayatta kendilerini kandırıyorlar ve yerlerinde sayıyorlar.
erkeğin o..su diyorlar ona boşver böyle iyisin inan bana ilerd epişman olursun
yakısıklık güzellik imtihandır sen kazanan olmussun ne gzl işte
töbe est o nasıl söz öyle bir daha duymayayım
:))))
ya o ney ya güncelleme yaptıkça yapmaaaaa lannnn yapmmaaaaa
Aqdum piçi derlerse kaldırabilirmisin?
"Amına koyduğumun piçi ya ne çok kıza çakıyor." demek bir adama iltifattır.
kız kardesın varsa ondan dır
Çünkü sonradan piç olunmaz..
bozma kendini aynen olduğun gibi kal
bnce hıc bozulma kal boyle
erkek kaşarı dfghjklçş
Her kıza yavşa.
egzantirik küfürler öğren
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar