Bıktım bu durumdan bir türlü olmuyor. yaş 23 nerde hata yapıyorum? Reelde çok denemem oldu. İnsanlarda şaşırıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir insanın sevgilisinin olup olmaması sadece fiziksel özelliklerine, ekonomik durumuna, ya da sosyal durumuna bağlı değildir.. Bence bazen eksik olan şey belki de kişinin isteği ve arzusudur.. Kendinizi hazır hissetmiyorsunuzdur belki de sadece.. Keyifli günler..
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl hissetmiyorum ablacım sinirlendiriyorsunuz insanı bir sürü çabam var istek ve arzumun sonucu olarak yazdım kızlara yanlarına gittim sosyal ortamlarda bulundum
En İyi Cevaplar
Kendinle iyi vakit geçirmeyi öğren önce. Hayatına birini katmak bir zorunluluk değil, seçeneğin olsun. Kendi kendine de var olabileceğini görsün insanlar, arayışta olma. Kendine sosyal içerikli bir hobi edin, dans et mesela, koroya, bandoya katıl, çevreni genişlet. Sonra olaylar kendiliğinden gelişir.
Herkesin sevgilisi olacak diye bir kaide de yok ayrıca, hayatın boyunca yalnız da kalabilirsin. Bu da bir ihtimal.00 Yorumla
+1 yılHer şey dış görünüş değil. Kızlara yaklaşımın yanlıştır. Veya kızlar o bana bakmaz ya aldatır bu diye düşünüp uzaklaşıyordur. Ya da yakışıklı değilsindir? Fotoğrafını merak ettim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
27Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü her şey dış görünüş değil artık insanlar bunun farkında
02 Yorumla
Soran+1 yılDış görünüş dışında da becerilerim var erkek arkadaşlarından daha iyiyim ego depill ama gerçekler var. Ben kardeşim tipli biri olduğumu düşünüyoum
Soran+1 yılya**sak
Kendini yakışıklı bulduğun için sen de yanına yakışacak güzel birini arıyor olmayasın? Belki de fazla çekingen biri olduğun için aslında muhabbet kurabilecekken geri durduğun için ilerleyemiyorsundur. Bunlar sadece tahmin tabii genelde gerçek sevgiler aramadığın zaman karlına çıkıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılBu lanet kardeşim bakımlı üstüme başıma bakan fit birisiyim ama benimde ne reelden ne de gerçekte olmuyor, Bende bu işlere kendini yorma iç kahveni yap sporunu illa mutlu olmak için birine ihtiyaç yok.
00 Yorumla Vallaha bende yakışıklıyım benimde yok niye yok iyiyim çünkü serseri değilim olsaydım olurdu ama bir kız içinde değişmem takma kafaya boş ver yalnızlık daha iyi sevilecek kız çok az var o da bize denk gelmez hakkımızda hayırlısı olsun
00 Yorumlakanki sevgili yapmanın tiple alakası yok.. ağzın laf yapıyorsa iş tamamdır mesela ben almanyadayım bro burada yakın Bi arkadaş var çocuk almancayı yalayıp yutmuş ama tipi ciguliye benziyor etrafındaki manitaları görsen dilin tutulur ama işte dediğim gibi dil!
00 Yorumla
+1 yılOglum aptal aptal takilirsan olmaz tabi o.. cocugu olman lazim ben gibi yoksa ekmek yok yemeye aklinda bulunsun zindik ol hayin ol o... cocugu ol her yerde carpis hahaha
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoyle diyenler hep cok tipsiz cıkıyo yakısıklı falan degılsın oyle sanıyorsun gerçi tipsizlerin de bol sevgılısı var demek sende hem tip yok hem iş. Kb
21 Yorumla- +1 yıl
İş derken?
- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılBu çocuk bize bakmaz diyorlarsa demek ki. ya da çok kasıntı sin
02 Yorumla
Soran+1 yılreelde kasıntılığım var ilk başta ama sosyal medyada değilim tanışınca falan hiç değilim
- +1 yıl
O zaman çok yakışıklısın
+1 yılhiç çekiciliğin biraz da göreceli bir kavram olduğunu düşündün mü belki de açıldıklarının tipi değilsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım doğru insanı bulursun da pişmanlık içinde geceleri düşünmek zorunda kalmazsın. 🙏🏻
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke herkes senin gibi düşünüp yazsa anca boş eleştiri yapıyorlar. Sağ olasın..
+1 yılPara eden zekadır kadınlarda parayı ve zekayı aynı anda ister azizim
04 Yorumla
Soran+1 yılpara takılıp kız arkadaşınla gezicek kadar var ama bmw le piyasa yapcak kada yok. Ben de de araba imkanı var ama. Zeka dersen mühendisim ama kafam bu işe mi çalışmıyor nasipsiz miyim çeverm mi yok çözemedim.
- +1 yıl
Özelden yaz yol yordam öğretirim yaşam koçun eksik 😁
Soran+1 yılzannetmiyorum kimsenin bana yardım edceğini bu devirde erkeğe kim yardım eder hele bu konuda :( evet böyle bir şey iyi olurdu ama
- +1 yıl
Ben sana yardım ederim bi hafta sonrasında takılırsan destek olurum ama sonrasında aylık tarifeye geçeriz 7 bin ofis kirası elektirik vs malum bizde yaşam koçluğundan kazanıyoruz 😁
yakışıklıların illa sevgilisi olacak diye bişey yok
010 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıldır hiç olmadı 2017 de olanada sevgli denemez.
Soran+1 yıl@sercandmr ben de nasip yok gusül alır çıkarım
- +1 yıl
Ankaralı bnde Ankara li belki tanışırız ☺️🤫
Görünüşle ilgili değil bence
Yani yoksa tüm yakışıklı ve güzellerin sevgilisi olurduuu00 YorumlaŞimdi bir şey diyeceğim kardeşim de RTÜK peşimde. 😃
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kanka yakışıklılık ilk başta dikkat çekmeni sağlar sadece ağzın laf yapmıyorsa bir işe yaramaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoyle diyenler hep cok tipsiz cıkıyo yakısıklı falan degılsın oyle sanıyorsun gerçi tipsizlerin de bol sevgılısı var demek sende hem tip yok hem iş. Kb
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz fırıldak olman lazım dikkat çekmek için. Boyu uzun olan erkekler çok dikkat çeker mesela 180 üstü bahsediyorum. Yani konuşkan eğlenceli gözükmen lazım
022 Yorumla- +1 yıl
Karakteri bozuk olsun olur dimi?
Cevap sahibi+1 yıl@Şerefsizerkek03 hayır ya ama kendine güveni olan konuşkan erkekler dikkat çeker
- +1 yıl
Evet ama serefsiz olur öyleleri de
- +1 yıl
Ornek ben
- +1 yıl
@Şerefsizerkek03 gotu başı oynayan serefsiz erkek seviyor kizlar
- +1 yıl
@smterden7797 çünkü ezik acizler o yüzden
- +1 yıl
Sevilmek mutluluk huzur ne demek bilmiyorlar, erkekleri tanımıyorlar
- +1 yıl
@Şerefsizerkek03 onlar s*kez isteyen kizlar
- +1 yıl
Kankalar kiz dogru soyluyor ben oyleyim goturmedigim kisi cok azdir o da benim malligim istemeyi bilin yeter
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 nasil isteyecegiz
- +1 yıl
Kanka pc olcan o.. cocugu olcan ben gibi az kendine bakcan yvsak olcan bi de maskulen takilcan oyle kro gibi degil de duygusal gibi azicik yani agzin laf yapcak capkin olcan ozguven olmadi mi at cope zaten bol karili kizli ortamlara akcan bar gece kulubu alkol daha kolaylastiriyo onlarin ilgilerini ceken hobilere yonelcen iki uc guzel laf etcen bikac hediye alcan kesinlikle baglanmayacaksin yani pek cok yolu var yeter ki iste etraf o.. kayniyor zaten kanka ikna etmek icin de her turlu cirkefligi yapcaksin duygusallik oldu mu kaybedersin
- +1 yıl
Cogu kiz kevase kanka zaten disardan belli etmiyolar ciddiyim biz de ayniyiz zaten de agzina sicmayi ihmal etmicen seveni s.. s.. severler kardesim zaten bi kere cinsellik yasadin mi hemen hepsi senin aptallar duygusala baglayip gozunun icine bakiyor evlenecek dusuncesiyle hahaha boyle boyle kadinlarin ne mal oldugunu daha kolay cozebiliyon zaten nabza gore serbet verdin mi tamamdir dogadaki gibi dusun erkek her seyi dener cinsellik icin rakiplerini eler disiye zaten pek bisey demek kalmiyor aynisi insanlarda da gecerli cozduk bu isi kardesim kasarlandik yillanmis erkek o... olduk
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 hiç öyle erkek olmadım
- +1 yıl
Kanka oyle olmazsan tabi olmaz ne bekliyon ki ustune mi atlayacaklardi emek olmadan yemek olmaz biraz temiz bir arkadasa benziyorsun
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 kaşar değilim sporyma bakıyom
- +1 yıl
Yaziklarindan belli oluyor kardesim biraz ciddi dusunen biri gibisindaha cok ben oyle algiladim ya da erkek kasari olmadigin surece oyle kalmaya devam edersin tabi oyle istiyorsan senin tercihin tamamen
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 ben olacağım
- +1 yıl
Olmaman hata kardesim zaten pismanlik yasasan bile ilerde kasarlaniyorsun zaten iyi ki filan demeye basliyosun ben de cok saftim bir zamanlar evlenecegim hayalleri kuruyordum aldatilana kadar ilk askim tarafindan kimse icin degmez ya harbiden cak gec vurucu time gel hayati yasa
Cevap sahibi+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 oğlum her kadın böylelerinden hoşlanmıyor benim sevgilim aşırı edeplidir mesela naiftir o yönüne aşık oldum. Ben genel kadınlardan bahsettim. Benim gibi kadınlarda var elbet ama böyle kadınlar kendini çeker senin üstüne düşmen lazım
- +1 yıl
Her kadin degil hemen hemen her kadin hoslaniyor erkekler de benzer zaten kendimden biliyorum belli bisey bu geldigimiz hal belli ama dogrular bunlar biz konunun diger yonlerini konustuk cinsel kismini her erkek veya her kadin ayni anlami cikmamali buradan ablacim
Cevap sahibi+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 haklısın, herkes bir değil kesinlikle
- +1 yıl
Ama cogunuz ve cogumuz ayni o da bi gercek
+1 yılHer şey tip değil karakter, davranış, kültür gibi etkenler var bulduğun kadınla bunlar uyuşmuyor olabilir. Mesela yakışıklıyım ama neden sevgilim yok diyorsun sence bu mantıklı bir neden mi ya da yeterli mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakışıklı isen kızlar seni farklı görüyordur bunun birsürü takıldığı kız vardır gözüyle ya da bu beni aldatır
00 YorumlaMuhtemelen bu çocuğun sahibi vardır bana bakmaz diyerekten es geçiyolardır. Şahsen ben de yakışıklı gördüğümde bu çocuk boş değildir manitası vardır bana bakmaz diyerek geçiyorum kdüsmcpsş
03 Yorumla
Soran+1 yıliş atanlar oldu ben utanıyorum öyle durumlarda ama eğer ben birinin yanına falan gidince de bu sefer ters tepiyor anlamadım bu işi
- +1 yıl
ahaha biz erkeklerde de var bu aşağılık psikolojisi :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende çok guzel bir kizim ama bende yalnizim. Seciciyim biraz ondandir belki
15 Yorumla- +1 yıl
Takıp edermisin
Cevap sahibi+1 yılNeden
- +1 yıl
Bakcam güzelmi sin
Cevap sahibi+1 yılAtmam resim
- +1 yıl
Tm atma mazallah nazar değerim sana
+1 yılBende yakışıkliyim ama benimde yok:d bence mesele tip değil kızlar artık kafa dengi istiyor ondanda olabilir mesela ben kızlarla ortak yönüm azdır kfkfkf
00 Yorumla
+1 yılinternetten aşk yaşamak sanıldığı kadar güzel bir şey değil biraz reelden çıkıp hayata bakman gerekiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılreeelde baktğımı konuşuyorum zaten
- +1 yıl
Burdan reele dökmek istiyorum bende
+1 yılBende aynı durumdayım kardeşim bende utangaçlık ve çekingenim bundan kaybediyorum ben
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇekingenlik utangaçlık içe kapanıklılık sessizlik iletişim kuramamak
00 YorumlaTip her şey değil hatta hiç bişey değil yakışıklı olmayan bir sürü erkeğin eşi sevgilisi var
00 Yorumlainsan gibi insan kalmadı ki kanka herkes aşna fişne derdinde
00 Yorumla
+1 yılartık insanlar yakışıklı erkek istemiyor yakışıklı olduğunuz için güvenilir değilsiniz😂😂
00 YorumlaOlmasın aw çok önemli bir şey sanki ciddi isen sevgili ol birisiyle
00 Yorumla
+1 yıldüşünebilirsen hayatın da sadece bir kişi olur onunla da hayata devam edersin.
00 Yorumla
+1 yılDemekki değilsin at fotonu gerçeği yüzüne söyleyeyim
00 Yorumla
+1 yılKnk aynı durumdan muzdaribiz gidip acilamiyoz kızlara😄 özguvensizlik var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇekici gelmiyosundur belki
01 Yorumla
Soran+1 yılbu olabilir bakk.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇevreni değiştir genelde zeki insanlar yalnız olur
03 Yorumla
Soran+1 yılbu lafı çok dedi arkadaşlarım ama çevrem de yok yani yeni bir ortama girmeye çalıştığımda ters tepiyor.
- +1 yıl
Bin turlu ortam var
Soran+1 yılal beni bir ortama
Kısmetin mi kapalı kurşun döktür bi ayol
010 Yorumla
Soran+1 yılannem kurşun döker kaç kez döktürdüm ama hiç fayda etmedi
Soran+1 yılHA HA HA HA
Soran+1 yılkafada ne var ben sana zaten bir şey söylemişim sen bana gelip değilsin o zaman zıttını söylüyorsun maks tc kızı
- +1 yıl
Bnimkide kapalı kurşun acarmi😁
- +1 yıl
Sen açarsın aslında 😁
- +1 yıl
Mesaj atamıyorum puanım yetmiyor sen atarmisin 😒
Gizli Üye(25-29)+1 yılFotoğrafını atsana merak ettim. Belki de bu zamana kadar sana yalan söylediler?
16 Yorumla- +1 yıl
Kanka nude at demek istiyo yolla gitsin soran
Cevap sahibi+1 yılYok ondan normal fotoğraf istedim ama sen nude atmak istiyorsan buyur :)
- +1 yıl
@smterden7797 kanka al buldum bir tane mesela erkek de olabilir bilmiyorum ama belli bi seyler var bunda hahha
Cevap sahibi+1 yılLan yürü git :)
- +1 yıl
Kendin dedin ben bisey demedim oylesine dedim dunden razi ciktin senden oturu be ya
Cevap sahibi+1 yılNeyse kertenkele abi
Kizlar mi sana gelmiyor yoksa senlik bir durum mu?
00 Yorumla
+1 yılİtici bir yönün vardır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklılık yetmiyormuş
00 Yorumla Benimde yok bende aynı durumdayım
00 YorumlaBelki doğru yaklaşım değil başka taktik dene
01 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi
+1 yılkısmet belki de..
daha iyisi olacaktır..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsteyince olur aslında
00 Yorumla
+1 yılKrdrşim burcun ne
011 Yorumla
Soran+1 yılkoç yükselen de yay
- +1 yıl
Sen hep yalnız kalcan
- +1 yıl
Ben akrebim ben de mi yalniz kalcam hep
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 akreo yalnız kalmayı seven burçlardansin oğlak
- +1 yıl
Bir yanlislik olmasin duygusallik hic sevmiyorum isin icinnde oldugu zaman cinsellik olmadan olmuyor benim icin zaten olmadi da
Soran+1 yılne alaka yaa
- +1 yıl
Oglum kendim icin diyorum zaten beni benden iyi mi bileceksin hahah
Soran+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 birader kız ayıklıcaz diye gelip konuuyu mahvediyorsunuz. Sana demedim kızın dediğini yanıtladım. Banane senin burcundan.
- +1 yıl
Oglum ne alakasi var ayiklamamla ya dogru bazen yvsaklik yapiyom ama buna yapmadim bazen resme gore secerek yapiyorum yalan yok hahah
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=
- +1 yıl
Bu ne ya hahah
- Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılBoy kaç
02 Yorumla
Soran+1 yıl1.8
- +1 yıl
Garip 🤔 hm
+1 yılAnkara incej terapi veterinerde mi calisiyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılo ne
+1 yılÇekilmez birisindir.
02 Yorumla
Soran+1 yıltanımadan nasıl çekilmez olduğumu anlayacak :/ benle anlaşamayan gitsin kendini atsın zaten. Büyüklerim hocalarım beni çok sever lider vasıflarım var.
- +1 yıl
Yanlış bir şekilde yaklaşıyorsundur belki? Daha tanımadan seni reddediyorlarsa durum bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çirkin seviyorum
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAhhahaha sen çirkin görmemişsin
Soran+1 yılsana zevkini sormadık
- +1 yıl
Çirkin biri nasıl sevilir ki mantığını açıklasan olur mu? Çünkü ben asla aşık olmam olmadım çirkin birine
- +1 yıl
Ben de kasar seviyom hahaah
+1 yıl1999 lu musun
00 Yorumla
+1 yılBelki sen yakisikli saniyosun kendini
00 Yorumla
+1 yılMuhabbetin yoktur
00 Yorumla
+1 yılYeterli degildir
00 Yorumla
+1 yılOlmadı mı olmuyor kardeşim
00 YorumlaPara mı sorun
02 Yorumla- +1 yıl
Napcan
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kızlarla uğraşılmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılFakirsindir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı.
+1 yılKismet
00 Yorumla
+1 yılyemin ederim bende
12 Yorumla
Soran+1 yılnolcak selinay böyle
+1 yılKısmet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de durum aynı.
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem