Bir insan sevdiği halde, Yapamıyorum deyipte ayrılır mı ?

Kız arkadaşım, Genellikle pireyi deve yapıyo, Lustral 50 MG Anti depresan kullanıyor. İkizler burcu aşırı dengesiz ve Sürekli beni hatalı görüyor. Bugün kalbini kırdım istemeden terledim ve böyle onada banada herşey üst üste geldi, Bana seninle yapamıyorum bitsin ayrılalım hadi eyvallah dedi. Kendime zarar vericeğimi söyledim salaksın iz kalır bişey olmaz hoşçakal dedi.

Son yazdığım mesaj; (Biraz Uzun Fakat Ayrılık Mesajı Sonunda)

Sen benim hayatımın aşkısın. Sen benim ellerimden kayıp gittin ben artık seni yakalayamam. Ben bu günahı yaptıktan sonra kendimi kaybetmisim bunu gördüm. Kara sevda derler ya aynı öyle. Artık yeter gizem beni bırakma deyipte bu sacma ayrılığın ben bunlara bi anlam veremiyorum. Sen dün evime gelip koynuma yatıpta, Bugün beni yapamıyorum diye bıraktın. Bi bahane bulmana gerek yoktu. Dürüst olup seni hayatımda istemiyorum demen yeterliydi. Kendini beni sevmeyede zorlama. Sevmiyosun sen, Seven insan göz göre göre yapamıyorum diyipte bırakmaz. Bugün olanlar ayrılık sebebi değildi. Seni aşkın en güzel haliyle sevdim, Dünyam gibi. Seni çıkarsızca ihanet etmeden kullanmadan bi beklentim olmadan sevdim ben. Ne dersen de benim içimde hep iyi niyet olsu. Sen beni istemiyosun, Hayatından çıkıyorum gizem beni unutma."

Aynı yerde staj yapıyoruz. Sürekli yüz yüze gelicez. 15 Tatile güvenipte bıraktı unuturum dedi sanırım. Onun yanında ne hareketler yapıyım nelere dikkat ediyim ben şuan çok güçsüzüm ve çok acı çekiyorum. Kız çok karamsar bi kız. Şimdi onu unutmalımıyım yoksa beklemeli mi sizce geri döner mi ?
Bir insan sevdiği halde, Yapamıyorum deyipte ayrılır mı ?