Buraya bakıııııınnnnn beyler sorum size :))
bi erkek ne olursa sevdiğinden ayrılamaz ?
yada ayrılmaktan nasıl korkar ?
bi erkek ne olursa sevdiğinden ayrılamaz ?
yada ayrılmaktan nasıl korkar ?
bu erkegin kişiligine baglı kız kendine baglı kalsın diye cinsel yaklaşılarda bulusada ayrılabilir ama başka şehirlerde yaşasalar bile ayrılmaya bilir bu hissiyata baglı bişe bide adamlıgına. adam gibi seviyosa ne yaparsan yap bırakmaz ama adam gibi sevmiyosa isersen koynuna gir ayrılmak saniyelerini alır.
evet ya zatn cinsellik adına bağlı kalıyolarsa genel evlerin köpekleri olsunlar bize bulaşmasnlar öyle insanlar işte snr olduğum konu bu :/
ya bunu erkege bakar bakmaz anlıyamazsın ki. önce dst gibi yaklaşır sonra cinsellige felan baglar onlar sadece vakit geçirecekleri kız arıyolar. eglenip bırakırlar onlara biz adam demiyoruz malesef. gerçi erkeklerde kızına göre muamele yapıyoda yine mevzu kişinin hissiyatına bakıyo :D
öyle deme bak kızın ilk çıktığı kızı kullanıyo sen benim sonumsun gibisnden güven veriyo seviyorum diyo snrada ayrılıyo Allahtan arkadaşım çok kötü bişey yapmamış ya buna ne demeli ? bu yüzden kimin ne olduğunu anlıyamıyosun ki zor ya en güzeli yalnızlık aslında
bi kere sen benim sonumsun diyen erkegin kişiligine bakıcaksın bi insana sen benim sonumsun diyebilmen için aradan zaman geçmeli kuvvetli bir bag olmalı onu helali olarak görüp sen benim sonumsun demeli e kıza bir ay sonra sen benim sonumsun dedinde kız daha başlayalı yeni oldu ne sonu dese onunda çenesi kapanır bu konulara hiç giremez.
yook bir senedir çıkıyolardı işte anlayamadım ya onlar bile böyle ayrıldıysa hiç bi erkekten hayır gelmez diye düşünmeye başladım artık :(
öyle düşünme ya o zaman o erkek kızı kıvamına getirmek için 1 yıl beklemiştir yani sonuça bakacak olursak hani bir yıl da o kadar uzun süreli bişe degil okuylarsa bi dönem boyu gezseler tamam hem öyle bi insanı tanımak onunla bag kurmak çok uzun zaman alan bişe olur. çocugun kişiligine bakın geçmişini araştırın önceleri neler yapmış bakın dedigim gibi bakar bakma anlıyamazsın erkegin ne oldugunu. diger kızlara tavrı nasıl sosyal hayatı nasıl bunlar hep bir şifre
ya çocuğun bi sosyal hayatıda yok kendi halinde geçmişinde de bişey yok öyle :) namazında niyazında bide :D tuhaf bi kişilik :)çözemiyoruz bn bile snr olmaya başladım kız napsn ya canım arkadaşım :(
o zaman çocuk kızı kobay olarak görüyo buna böyle bakın erkek sonuta kız bişe bilmiyo yaşamamış erkekte nasıl olsa bilmiyo bişe deyipte beni çekindirmez utandırmaz ben baskın olurum duygusuna kapılmıştır. cinsel deneyimler kazanma amaçlı bi birliktelik haline getirmiş bunu o zaman
oha :( ne günahı var benim masum arkadaşımn :( Tü allah belasını versn :@ nasıl bi şerefsizliktr bu nasıll ! gitseydi öyle adi bi kızla olsaydı !
kendine güvenü yoksa( ki öyle görünüyo) adi bi kız ona göre bilgili kalır ve onun yapacagı şeyleri onun yüzüne vurabilir onu utandırabilir o yüzden hayat kadını yada yollu bi kız yerine saf mahsum kendi gözüyle cahil ne yapsam en dorus zanneder düşüncesinden dolayı öyle olmuştur malesef
benim kardeşim o kız ya ben bidaha kimseyle çıkamam diyo çıksam nasıl o kişinin yüzüne nasıl bakıcam geçmişimde hata yapmş olsamda yineden gelecek kişiye ihanet etmş gibi hissederim dedi ağladı hep üzülüyo napsam bilmiyorum bdne çok üzülüyorum haline :(
ona üzülmesini degil sevinmesini söyle ya daha kötüsü olsaydı ya gerçekten ona sahip olup ayrılsaydı yaptıgının arkasında da durmayacaktı ve kullanılıp atılmış bir kadın olarak kalacaktı. gelecekteki sevdigi konusunda da en azından bilinçli olur neler yapması gerektigini bilir hemen kanmaz inanmaz ona göre davranır. HER İNSAN HATA YAPAR AMA ÖNEMLİ OLAN HATADAN ERKEN DöNÜP YAPTIGINDAN DERS ALMAK YOKSA YAPIGIN HATAYLA KALIRSIN.
evet çok haklısın dediklerini ileticem çopk sagol :)
:) önemli degil takıldıgın başka şeyler olursa çekinme sor :) :) :) :)
çok iyisin :) sagoll sende sor bna bişey olursa bende blgm kadarıyla artık yardımcı olmaya çalışırım :)
teşekkürler çekinmeden sorarım :)
Oyun bittiğinde ya baştan oynarsın ya da yenisine geçersin. Kısacası arada ki aşk, sevgi, bağlılık tatile çıkarsa, ne sen kalırsın ortada ne o ikinizde gidersiniz. Bitmeyecek diye bir şey yok, herşeyin bir sonu var, er ya da geç.
Bence her türlü ayrılır, erkek milleti sonuçta. İlişkiyede girsen onla aldatır bırakır gider. Doyumsuzlar yani. He istisnalar vardır tabii. Namusum deyip kollayabilen insan sayısı çok azdır ama yanılıyor muyum? :)
haklısın bacıııııııımmm :)
öyle ama ne kdr istesende bazen boşveremiyosn :/
evet ama değişmesini istiyorum ben çok yıprandım böyle devam ederse sevgim de yıpranış nefrete dönmez mi ?
yok aldatmadı da bi akrabası var kız bunla beraber büyümşler falan işte ama bn onları lavbali blmezdm bilmiyodum snra bunları bi fotografını gördm kız bunun beline elini atmış bu kızın omzuna falan fıttırdm çünkü misafirleri gelmişti onları gezdrmeye çıkardı bu kızda vardı haberim vardı ama böyle olduklarını blmiyodum bide foto çeknmişler bnden gzledi böyle olduğunu benim yanımda sıkı bi insanmş gibi davranıyo bna nefes aldırmıyodu bunu görünce çıldırdım yani
:( ekledim
Iliskide mutlu olmak onemlidir , samimi icten olmakta Ama okadar cesit erkek varki genel olan bu soruyu yanitlamak cok zor gercekten
evet ben erkek arkadaşımı bi senedir tanımama rağmen bu sorunun cevabını bulamadım :/
Cevap
13Cevap
Yarım kafalı bir sevgilim olsa ayrılmazdım bu arada cidden kafanın diğer yarısı nerde ?
Bu soruya cevap arama işini abartırsan hamile kalman gerekebilir.
oha yok artık belden aşşağı düşünmeyn de yarım kafalı sevgilinin kafasının yarısı sendedir :)
hiç bir şeyden korkmaz hele kız basitse en yakın yoldan döner erkek aldatılmaktan korkar aldatılıncada anında bırakır yani erkek değişkendir sıkıntıyı bulunca tüğer anlıcan sen sade ve kendinden emin olacaksın
Bana Sarılması Bile Hayatımı Ona adamama Yeterli..Başkasını Bilmem..
oyyy ne güzell :(
İlk lerimi Yaşatan İnsandanda Ayrılamam..
bende öyleyim :(
Böylesi Daha Güzel Bence..
tabiki ama karşındaki böyle düşünmüyo böylesi sadece acı veriyo insana
Evet Kötü Tarafıda Bu..Karşı Tarafın Kıymet Bilmemesi,Kendisine Ne Kadar Değer Verdiğimizi Bile Bile Değmeyecek Kişilere Gitmesi.Sonrasında Sevgili Olduğu Kişinin Terkettiği Haberi Duyuluyor ve İçimizden Diyoruz "Ben Sana Bunu Yapmazdım.Keşke Benim Olsaydın"Diye.İçimizdende Bir "Oh Olmuş" Geçmiyor Değil,Çünkü Bile Bile Yapıyorlar Bunu Bize..
aynen öyle ya kıymet blcek o kadar sadığımki anlatamam ya ama karşılığında aynı tavrı görmemek insanı kahrediyo anlatılmaz bi duygu
Fazla Heyecan İstiyorlar Nedense.Sevgiyi Tazelemek İçin Filan vs.vs. Yaptıkları Şeyler Benim İçin Saçmalıktan İbaret.O Kişiyle Birlikte Olmak Bile Yeterli Bana.Karşımdakini Sıkmamak İçin Yaparım Bişeyler Orası Ayrı Zaten ama Karşıdakininde Mutlaka Benim Gibi Düşünmesi Daha Doğrusu Sadık Olması Gerekir ki İşte Sorunda Burası Oluyor Zaten..
benim içinde sadık olmak çok önemli işte zaten sadıksa iyidir bi insan bilir bişeylerin kıymetini
Bu Noktadan Sonra Ne Diyeceğimi Bilmiyorum :) Bu Yüzden Umarım Yardımcı Olabilmişimdir Diyor ve Ayrılıyorum ;)
oldun oldun sagolasınAllah razı olsun :)
Seversem tam severim, kopamam Ama o terkedip giderse, istemezse beni, lafı uzatmam... Geldiği gibi gider...
bir erkek bütün amaçlarına ulaşırsa senden ayrılır arkasından koşması gereken şeyler olmalı onu küstürmeden koşturmalısın daha da ne diyim ya :)
hmmm ya küstürdüysem napmam gerekir ?
gönlünü almasını bilirsin ;) sonuçta bir bayansın öyle değil mi gelini verme dünürü de küstürme
ya işte ben gönül almayı bilmiyorum ki nasıl alırım ? ne yapsam bilemedim
her insanın bir yoğurt yeme şekli vardır ben bilemem erkek arkadaşın nasıl biri nasıl gönlü alınır :D artık o da senin bileceğin iş bence burda yapacağın konuşmayı onunla yapabilirsin şuan ;)
çok zor alınır onun gönlü bnde hiç bilmem gönül almayı falan durum vahim :)
uğraşma kuzu o zaman :D önündeki maçlara bakacasın yapacak bişi yok :D
offffff of :( :)
of değil af ;) zaman herşeyin ilacı derler ama beklemek kadar zor birşey yoktur bu dünyada
yokk bnden çıkrsa geri k.etmem bneden çıkmıştr o bi kere o yüzdn hayırlısı olsn artk napym daha
bende öyle dedim sevdiğin kişiyi sen daha iyi bilirsin dedim ama gelin kız inatçı biraz :P
karşısındaki kız senin profil resmindeki kadar güzelse ayrılmaz
teşekkür ederiiim :)
çok sevıosa ayrılmaz lakın sogutursan ayrılır ha birde çok guzelsen yıne ayrılmaz fakat bakımsız olursan ayrılır
Cinsellik olursa ayrılmaz.Abin falan varsa hele oooo.
abim varsa oooo ? :D ne demek istedn
Abine yaramazlık yaptığını söylemekle tehdit et :(
:) ama yok ki :)
aldatırsa ayrılır onun dışında şahsen ben ayrılmazdım
ahh ahh herkes sen gibi olsa keşke :)
hiçbir erkek sevdiyinden aynılamaz
ayrılsada unutamaz
AŞK HERŞEYİ AFFEDER DERLER YA
doğru sölemişler
evet herşeyi affeder ihaneti asla ama
japon yapistiriciyla yapisirsan hayatta ayrilamaz
güzell denemek lazım :D
sagolasin
üstüne kalırsa ayrılamaz:)
anlamadım :S
yer dolmayacak biriyse ayrılmaktan korkar
hmm
erkeğine oral yap şerefsizim tapar sana
iğrenç yorumlarınız size kalsın !
ben gerçekleri söylerim bence dene netice almazsan konuş şimdi yapmazsan da eşine yine yapacan
dediğin ne onu bilmiyorum ama iğrenç bişey olduğu kesin.
bilmiyormuş yalan atma yalancısın iyi biliyorsun
bilmiyorum.
bilmekte istemiyorum.
niye yalan konuşuyosun oral kelimesini hiç duymadın mı
ne olduğunu bilmiyorum duydum ama blmyorum blmekte istemiyorum cinsellik için bnle olcaksa olmasn keranedeki kızlara tapsınlar o zmaan
helal olsun sana özür dilerim delikanlı çıktın
eyvallaah :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar