Kızlar Bir Adım Öne Bir kadının kendini özel hissetmesi için neler yapılabilir? (Sayfa 4) missfatty Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bir kadının kendini özel hissetmesi için neler yapılabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
capkin_kuru_fasulye Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl boğazda yemeklüks 3 1 Yorumla missfatty +1 yıl sana katılmıyorlar Yorumla
Anti-Bakteriyel Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,9b cevap paylaştı. çiçek alınabilir 0 2 Yorumla blackrose6134 +1 yıl hiç sevmediğim bir olay Yorumla missfatty +1 yıl sadece çicek mi Yorumla
whatthefckkk Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Her defasında iltifat et 0 1 Yorumla missfatty +1 yıl o da usandırır fazlası zaarar Yorumla
merababenmuhammed Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Mesela onu özel hissettirecek şeyler yapılabilir 0 0 Yorumla
striger Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,1b cevap paylaştı. sen cok ozelsin yerin ayrı denebilir 0 0 Yorumla
SudaTerleyenBalık1 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı. özel ilgi göstermelisin :D 0 0 Yorumla
Kızılcıkk Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Bilemedim :( 0 1 Yorumla missfatty +1 yıl sağlık olsun Yorumla
demirFe84d Takip Et Bilge Yaş: 38 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 394 cevap paylaştı. Ne yapsanda yaranamazsınBoşver uğraşma 0 0 Yorumla
EternalLaughter Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl sevdiğini hissettir. 0 4 Yorumla teter +1 yıl Exactly Yorumla missfatty +1 yıl nasıl hissettirebiliriz Yorumla EternalLaughter +1 yıl orasını da sen bulacaksın Yorumla ayhan60 +1 yıl Aynen Yorumla
Emrys43 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 727 cevap paylaştı. bol bol yalan söyle. 0 0 Yorumla
scare Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,9b cevap paylaştı. centilmenlik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
ağzına terlikle vurmak lazım
Her zaman gözlerine bak
Hayatındaki tek kadın oymuş gibi hissettir.
Sev. Bu kadar basit ;)
Önemseme o sana kendini özel hissettirsin
guzel sozler soylwr syrprizler yapar
Bütün Sevdiği Seyleri
ona muazazam bir yemek masası ve ortam hazırla
boğazda yemek
lüks
sana katılmıyorlar
guven.. ilgi.. sevgi...
tanrıya benzediği söylenebilir
tabi ki değer vereceksin bunu da hissettireceksin
ne yaparsan yap boşş...
özel olduğunu hissettir sözlerin bile yeterli
saçlarıyla oynayın. çok hoşlarına gidiyorrr
çiçek alınabilir
hiç sevmediğim bir olay
sadece çicek mi
Her defasında iltifat et
o da usandırır fazlası zaarar
özel biri olduğunu hissettirmek gerekir :)
Mesela onu özel hissettirecek şeyler yapılabilir
Ona küçük süprizler yap
sen cok ozelsin yerin ayrı denebilir
özel ilgi göstermelisin :D
Masumca sevmek yeterlidir
Değer verdiğini hissettir.
sürprizler akşam yemekleri kitap almak vb
Onu özel olarak kabul etmelisin derim :)
güven vererek
aıdıyet hissetmeli..
Bilemedim :(
sağlık olsun
Ne yapsanda yaranamazsın
Boşver uğraşma
Ona sevdiğini hissettirmen yeterlidir.
sevilir.
Ona özel olduğunu hissettiricek özel bir eşya
kredi kartını ver yeter ;)
Ona ozel iltifatlar ozel davranislar
sevdiğini hissettir.