Bir kadının kendini özel hissetmesi için neler yapılabilir? vs vs...
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKırmaktan korkmalı.. Bir avucun içinde kelebek misali çok sıkarsan ölür, serbest bırakırsan uçar kelebeğimsin derdi sevgilim. bizzat onu anlatıyorum şu an ilk Zaman'larımı sever ilgi gösterir duştan 5dk geç çıksam endişelenir, daha kuzenimin düğününe gidicem diye aylar öncesinden kıyafet bakar ve o düğünde ne yapcağımı düşünür hatta kıskanır kafaya takar.. arar sorar dk da bir görüntülü aramak ister, güzel sözler iltifatlar çiçekler hissettirir yaşattı.. ama bunları bana yaşattı şimdi ise tam tersi bir Ada'm geldi ben onu böyle yapmışım zira çok seven herşeye katlanıp yine eski heyecan aşkına döner ama şimdi ise beni sıkıyo şunu yapıcaksın bunu yapıcaksın kapan saçlarının rengi çok açık şöyle böyle hep bir eksik arama derdinden bana olan ilgisi gitti.. şu anlattığım ilk günlerin mutluluğunu hatırlayınca şu an yaşadığım durum çok üzücü kat kat özlüyo fakat geri getiremiyorum..
01 Yorumla
+1 yılBakislar en onemlisi ve onu en cok etkileyecek seydir. Mesela konusurken yaniniza biri geldiginde (yemege gittiginizde masaya gelen garson vs.) direkt kafani cevirmek yerine bir kac saniye daha ona bak ve yavas hareketlerle kafani dondur. Sanki mecbur kalmasan ona bakmayi bir saniye bile kesmeyecekmissin gibi.
Kalabalik bir ortamda konusurken ona bakmayi surdur veya biriyle konustugun zaman her cumle sonunda bakislarini kiza dondur. Arada fikrini sor. Bu onu ozel hissettirecektir. Ayrica seni seviyorum cumlesini basitlestirme. Oyle ozel anlarda soyle ki kalbi pirpir etsin. Karninda kelebekler ucussun. Mutluluktan ayaklari yerden kesilsin.105 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Sana karsi icinde bir kipirti hisseden butun kadinlar sever
+1 yılOzel gunleri unutma ve ozel hediyeler al
Dogum gununu tam 00.00 da kutla
Birlikte otururken ona yakin dur masaya abanabilirsin mesela (bi cesit sevgi gisterisidir istemsiz olur genelde)
Her sabah ve her gece yatarken seni seviyorum de (gunde 2 kere yeterli:) )
Ummadigi anda sevinecegi surprizler yap şaşirt onu
Ona şiir yaz yapabilirsen
Bir gece o uyudugu sira uzuunca bir paragraf yaz ona olan sevgini icindekileri dok (ama vazgecilmez oldugunu kesinlikle belli etme bir sinirin mutlaka olsun)
Ona ozel bir hitapla seslen askim canim harici (hatun olabilir mesela)
Bulundugunuz yerlerde baska kizlara bakma gozun hep onda olsun
Ona sarilirken ayni zamanda kokusunu icine cek bunu ona hissettir
Bunlarin her biri kendini ozel hissetmesini saglayacaktir :) samimi olarak yapman lazim ama :))52 Yorumla- +1 yıl
Buna degerse eger az bile ;)
+1 yılBir kadın kendini özel hissetmesi için onu yalnız bırakmaktır. Burada ki bazı kızlar seni yanıltabilir haberin olsun ki çünkü dalga geçen kızlar da var bu doğrudur.
Bir kadın bir erkekten daha çok tecrübelidir, bazı şeyleri kolaylıkla kavrayabilir ancak bir erkekten daha çok kafası karışıktır. Bazı şeyleri kolay kolay çözemezler anlam veremezler ve tam olayı çözene kadar kendini özel hissetmesi zordur. İşte bu yüzden onu yalnız bırakmak onun için daha özel şeyler hissettirebilir.01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
133
Cevap
120Cevap
+1 yılbir bebeğe dokunurken kiyamazsin ya o hassasiyetin olsun. . Kadınlar duygusaldir bilirsin. .
Hani bebeğe bakar her hareketini izlersin ya ama tebessüm le hani gözünün içine bakarsın ya sana odaklansin diye kadinada o tebessüm u o bakışı at. .
Hani bebeği tozdan bir gürültüden korusun ya işte öyle koru sakın onu.
Hani benim bebeğim benim canım dersin ya öyle sahiplen onu. .
Ama unutma kadınlar simarmaya Müsait tir. . Onu şımartip kendini rezil ettirme yerinde ve dozunu ayarla. . Unutma o senin için tekse sende onun için tek ol. .
Hakedene değer verin. .33 Yorumla- +1 yıl
Teşekür ederim :)
+1 yılOnu sımsıkı sararak
Onun ençok sevdiği bitter çikolatayı alarak
Ona kahvaltı hazırlayarak
Onun gözyaşlarını içerek
Ona kıyamayıp, masaj yaparak
O gelmeden yemek hazırlayıp, sunum yaparak
Gözlerıne bakıp SENİ SEVİYORUM BEBEĞİM dıyerek...
Yalnız bunları yaptıktan sonra şımarsın şımarsın çek dur bir ömür 😄😄😄1526 Yorumla- +1 yıl
Seni duyan kendine sevgili değil ahçı istiyor sanır
- +1 yıl
@demirkartal bu güzelim görüşten bu çıkarımı yaptın ya tebrikler bravo :)) Ne deyim kelimelerin tükendiği yerdeyiz 😄😄😄
- +1 yıl
Istersen yazdıklarını baştan gözden geçirelim
Çikolata al
Kahvaltı hazırla
Yemek hazırlamak
Haa birde göz yaşı içmek demişsin
Eeee bunların hepsi yeme içme olduğuna göre haksız sayılmam ;) - +1 yıl
@demirkartal
Alemsin kardes güldürdün akşam akşam 😅😅 - +1 yıl
Ya komik oldu gerçekten güldüm 😄😄😄 @demirkartal teşekkürler 😊 Açken mesaj atmanın zararları işte 😛😛
- +1 yıl
- +1 yıl
Seni açlıktan uyandırdım kusura bakma :)
- +1 yıl
@demirkartal ne kusuru sorun değil 😊 Böyle komik yorumlar okumayı seviyorum 😄
Görüşüme şimdi bende güldüm 😄 Duygusal olsun derken yeme içmeye bağlamışım ya o gözyaşı içmek aslında benzetme yani kalpleri paylaşmak gibi bir şey 😊 - +1 yıl
@Mirzaade Her yapılan işte sevgi ve aşkın olması önemlidir aslında kısaca hayatı sevin 😊 Sizi sevenelri sevin 😊
Her şey olur bu hayatta 😊 - +1 yıl
Sen neymişsin ya☺
- +1 yıl
Yine geldiii 😄😄
@Erkek_barbie neymişim söyle bakalım 😄😄😄 - +1 yıl
Yine geldimiymiş. Tamam gidiyom ben😕😑
- +1 yıl
@erkek_barbie gitmeee 😊 Kal 🌀
- +1 yıl
Sen neymişsin biliyor musun?
El ele tutup kadıköy sokaklarında dolaşmalık bir kızsın. Beraber muhabbetin dibine vurulacak kızsın. Sarıldığında bir daha hiç bırakılmayacak bir kızsın. Evet sen iyi bir kızsın - +1 yıl
@Erkek_barbie Wooow enfes sözler asıl sen neymişsin 😄😄🙈
- +1 yıl
Ben buyum ama sevmez kimse beni
- +1 yıl
my immortal'ın şarkı sözleri gibi sdkja
- +1 yıl
@dontjudgeme @busa1300 teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için 😊
Kaç kişi demek 😊😊 - +1 yıl
- +1 yıl
Baya yazdım bence çok da az şeyler değil :D
+1 yılilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi ilgi :D
20 Yorumla
+1 yılKendimi düşünerek cevap veriyorum.
Onum yanında hiç çekinmeden onunla birlikte nefessiz kahkahalar atabiliyorsam kendimi çok özel hissederim.132 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle :))
Birlikte vakit geçirirken gözün dışarıda olmasın, telefonunla uğraşma, ve a sana bir şey anlatırken gözlerinin içine bakarak dinle
1919 Yorumla- +1 yıl
sonra terkedil
- +1 yıl
@CanYouFeelMe Doğru dedin
- +1 yıl
Vaay, ince taktikler :)
- +1 yıl
Tutkulu olmak yetiyor :) Gerisini duygulara bırak :)
- +1 yıl
Haydaa :D Tamam tamam sen de duygusuzsun :D
- +1 yıl
Bırak bırak :D
- +1 yıl
Kıvıramadın maalesef :D
- +1 yıl
Çevir yanmasın :D
- +1 yıl
Veryansın o zaman :D
- +1 yıl
Peki, kolay gelsin :D
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,5b cevap paylaştı. Pek mümkün olduğunu düşünmüyorum bu kadınlar için değil insanlığın geninde olduğu için sen ne yaparsan yap o her zaman daha fazlasını isteyecektir çünkü özel hissettirdiğin davranışlar bir süre sonra klasikleşecektir bu yüzden devamlı yeni bir şeyler üretmen gerekecek bu da bir yerden sonra tıkanacaktır. Bu yüzden hiç kimseyi özel hissettiremezsin hissettirsende bu süreli bir durum olur. Bu yüzden yapılması gereken yetinmesini bilmek.
32 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum kardeşim
+1 yılHediye ile falan olacak işler değil zaten bunlar mesela ben sevgilimden örnek vereyim başında davul çalsan uyanmaz (sevgili olmadan 7yillik yakın arkadaşımdı her huyunu biliyorim) gece şu getir diyip uyandırırım mesela hiç bişey demeden getirir bu benim için yeterli mesela çünkü başka zaman olsa kimseler uyandıramaz. Sende bu tarz şeyler ile değerini anlatırsın
01 YorumlaSeni cidden seviyorsa senin yaninda bulummasi bile kendini ozel hissetmesine yeterli.. kadinlar ilgi manyagi gosterebildigin kadarini goster dicem ama cok ustune titrersen kacarda, bence arada bir ufak hediyeler ve sevdigini sadece konusarak degilde bakislarinla hissettir
01 Yorumla
+1 yılKoru onu bu ona hem güven hemde samimiyet vericektir.
Ona davrandığın gibi asla başka bir kadına davranma ona baktığın gibi başka bir kıza asla bakma.
Mutluluğunu onun varlığına bağla ve bunu ona söyle ya da hissettir. :)
Buluşmaları erteleme ona küçük süprizler yapın :D01 YorumlaOnunla birlikteyken dışarıyla ya da telefonunla falan ilgilenme. Gözlerinin derinlerine bakarak dinle onu. Hissettiklerini hisset. Mutluluguyla mutlu ol. Koru onu her zaman. Çok sev hissettir her daim. Sonrasında anlar değerli oldugunu. Çünkü değerli hissetmesi için boğazda bir yemeğe veya pahalı bir hediyeye ihtiyaç yok. Kendin ol ve sadece sev yeter :)
01 Yorumlaarkadaşlar benim soruma da çözüm bulun? arkadaşlar telefoncunun yanında çalışan çocukla bu aralar fazla samimiyiz yarın yanıma uğrayabilir misin dedi bende kaç gibi dedim 11-12 gibi dedi tamam dedim gittim telefonla uğraşıyordu telefonu bıraktı ve ellerini kollarına sararak garip bir gülümsemeyle suratıma baktı sonra ee naber dedi konuşmaya başladık sonra beni neden çağırdın dedim bilmem dedi bende madem bilmiyorsun gidiyorum ben dedim ve tam giderken yine gel özlerim dedi ben 23 yaşındayım arada ki yaş problem değil ama düşündüğüm gibi bişi olabilir mi?
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılPrenses gibi davranmak lazım reis ama içi delikanlı olan kadınlara tabi bu.
102 Yorumla- +1 yıl
Prenses gibi herşey dozajında.
Dünyadaki tek kız oymuş gibi davran. Hep onunla ilgilen fikirlerine saygı göster değer verdiğini hissettir
82 Yorumla
+1 yılFıkra ile yanıt vereyim; Kadınlarla pek arası barışmayan bir adamın bir gün karşısına bir cin çıkmış. Cin "dile benden ne dilersen sahip" demiş. Adam düşünmüş ve isteğini belirtmiş "Cin, ben kadınlar için çok gerekli, vazgeçilmez, ve en özel zamanlarında yanlarından ayırmadığı, rahatlığı bulduğu olmak istiyorum"
Cin biraz düşünmüş ve büyüsünü yapmış adamı bir paket kanatlı orkid haline getirmiş...00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 3,5b cevap paylaştı. o erkegin elinde olan bir durum erkek ne kadar romantik ne kadar centilmen olursa o kadın süprizler karşısında tabiki özel hisseder kendini ama günümüzde bu tip erkek yok şimdiki erkekler sevgisini göstermekten aciz armut piş agzıma düş tembel oluyorlar...
12 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklı ol, kültürlü, karakterli, kafa, cool.
40.media.tumblr.com/.../...8AFMt1sshchso1_1280.jpg05 Yorumla- +1 yıl
sürekli bu tarz erkeklerin fotosunu atıyorsun umarım ilerde aşık olduğun erkek göbekli kıllı ve kro birisi. çıkmaz :D
- +1 yıl
@gözleraşkınkapısıdır Şuanki kaslı, yakışıklı, buz mavisi-gri gözlü hadi ötede oyna. :)
- +1 yıl
hepsi aynı
- +1 yıl
@gözleraşkınkapısıdır Kıllı kırolar da aynı adfsadfds hepsi ışid tipli asdfd
+1 yılBinlercesi yapılabilir, ama en önemlisi bana gore 4 maddeden oluşur;
Evde ıyi bir eş
Yatağında sırdaş
Onun yolunda yoldaş
Disarida iyi bir arkadaş.
Erkek olarak aslan olmayı kendimiz Inandigimiz anda o da kendisini inanilmaz ozel hissedeceğine eminimdir.01 Yorumla
+1 yılGözlerinin içine bak al bas bağrına saçlarını okşa alnından öp ilgilen her ne olursa olsun ara ve sen benim için çok degerlisin de. Özel günleri unutma hiç bisey yapamazsan bile bir buket ççiçek al ver, senin için ne değerliyse o değerli şeyi ona ver ki onun için herşeyden değerli olduğunu anlasin
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirinin beni dinlemesi yetiyor. Kendimi deyerli hissediyorum. Dediklerime ilgi duyuluyor. Dediklerime onem veriliyor. Saygi duyuluyor. Veya en dertli oldun zaman. Aslinda karsondki sadexe dinleson istersin. Biri beni dinlesin kendimi mukkemel hissedederim. Sacmaliklarim.. hayalerimi.. dertlerimi vs vs vs beni mutlu ediyor... ve yanimda olsun okadar :D
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIste bu tur cevaplar degil :D
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 305 cevap paylaştı. Ellerinle boynunun arkası ve kulağının tam altını kavra. Alnını alnına yasla. Gözlerinin içine bak ve o zamana kadar hiç bir kadına söylemediğin kadar içten bir şekilde, kalbinin tüm damarlarında onu hissedermişçesine Seni Seviyorum de VE BU GERÇEK OLSUN!
01 Yorumla
+1 yılGüzel bir şiir dizesi yazmak bir şarkı gondermek bir çiçek almak küçük süprizler bir kitap almak ya da kendi okuduğu kitabı vermek içine bir şeyler yazmak bir öpücük bir kolye bir el tutusmasi saça takılan bir çiçek bir gözyaşı silmek sahil kenarında kabuk toplamak çimlere oturmak bunlar beni mutlu eder her kız belki hoşlanmaz ama benim kafada olanlar vardır inşallah
02 Yorumla- +1 yıl
Evet duygusalım
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1b cevap paylaştı. Avuclarinin icini öp.
Onunlayken sadece ona odaklan.
Gözlerinin icine bakarak gül, gülümse.
Ara ara göz temasi kur, komusmana gerek yok. Hatta o anlarda konusmasan daha iyi 😊
Ara sira kücük süprizler yap.11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkıllı bir kadınsa sen naparsan yap kendini özel hissetmez. Saçma yani ben birinin verdiği değerle özelleşmediğim gibi aldığı değerlede basitleşmem. Ben zaten özelim karşımdaki normal davransın yeter öyle çicekle güzel sözle dokunuşla sadece aptallar avunur.
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen zaten mutluyum mutlu olmak için bir erkeğe ihtiyacım yok
Cevap sahibi+1 yılO eksi veren kız eksisini müsait bir yerine soksun. Ne kadar basitsiniz elin oğlu iki güzel lafla şunla bunla sizi elde edebilir ya da mutlu edebilir valla salak şimdiki kızlar.
Cevap sahibi+1 yılKompleks yok konuşma tarzım böyle. Olsada seni ilgilendireceğini sanmam yani atlama herşeye bence
- +1 yıl
Ego.
Cevap sahibi+1 yılNormaldir insanda ego id süperego bulunur yani. Kendime değer vermemi başkasına bağımlı olmamamı ego ve kompleks olarak algılıyorsunuz eziksiniz valla :)
Cevap sahibi+1 yılEziksin sanki
+1 yılAyaklarini op koltuk altin op kokla birlikte wc ye gidin onu o halde gor ve igrenme her halini sev cok ozel hisseder ozaman😅
44 Yorumla- +1 yıl
yok artık
- +1 yıl
Birlikte wc ye git :D
+Askim sen kabiz olmusun heralde.
- iiiiii eveeet askim cikmiyoo - +1 yıl
+1 yılAvucunun icini öpebilirsin bu ona kendini cok özel hissettirir. Kiyamiyan erkekler cünkü bir kadinin elini öper 😉
42 Yorumlavalla naparsanız yapın bizim özel hissetmiyceğimiz varsa boşa :) şaka bir yana anlayan kız için bir erkeğin zamanının çoğunu bir kadına ayırması onu özel kılar ve özel hissetmesine yeter diye düşünüyorum
01 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 537 cevap paylaştı. Ona uzun bir mektup yaz. Mektup yaz evet çok banel gibi gelebilir ama biz kadınlar bizim için el emeği göz nuru o uzun mektupları çok seviyoruz :) Bize özel olduğu için her satırı, kendimizi çok özel hissediyoruzzz
03 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKızların en büyük hatası isteklerini dile getirmeleri ve akabinde kandırılmaları.. Bir erkek kadınının ne istediğini bilmiyor anlamıyorsa sevmesinde... Doğal bir insan olmayı kimse denemiyor. Neysen o olacaksın.
Kısacası gaz çıkarabilecek rahatlığı ona verdiysen senden başkasını gözü görmüyor demektir😕 Cam açın🙊00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 11b cevap paylaştı. Seni seviyorum ve sımsıkı sarıl bu yeterlidir bundan daha özel hissettiren hiç bir şey yoktur bir kadın için
33 Yorumlawww.google.com.tr/search
özelsin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü anında- iyi anında yanında olduğunu hissettirerek
Ona güvendiğini göstererek
Onun söylediklerini anlamaya çabalayarak, söylediklerini ciddiye alıp önem verdiğini hissettirerek
Kırmaya çekindiğini belli ederek, değer verdiğini sadece sözle değil olaylar karşısındaki tavrınla belli ederek
Onu diğer insanlardan farklı gördüğünü anlamasını sağlayarak.00 Yorumla
+1 yılsevgini hissettir, ama o sevmiyorda umrunda bile olmuycak bu hareketlerin, hani kadının kendini özel hissetmesi birazda kadının sana olan ilgisiylede alakalı, senden haz etmezse sen nede yapsan ona iyi değil itici bile gelebilir :)
12 YorumlaUzun uzadiya yazmiycm ama bir kadini onemli hissettirmek istiyorsan hayatindaki tek kadn o olmali ve gozlern gulmeli ona bakarken yaninda zevk aldigini hissetmeli :)
11 YorumlaHerkesten daha fazla sev, en çok onunla ilgilen, süprizler yap, özel günleri unutma, özlediğini dile getir ve belli et, en çok ona değer ver ve merak et. Özetle; onu herkesten önde tut o anlar zaten.
11 YorumlaBunu bilinçli yapmaktansa bence gerçekten diğer kadınlardan farklı bir biçimde , severek yaklaşırsan kendini özel hissedecektir diye düşünüyorum. Zaten bir ilişki de atılan her adım kadının kendini özel hissetmesi için yeterli.
00 Yorumla
+1 yılÖzel birşey yapmana gerek yok ki, zaten kadın kendini senin yanında özel hissettiği için seninledir. Fazlasını isteyen kadından koşarak uzaklaş, burnundan getirir 😂
01 Yorumla
+1 yılHayranlıkla bakmak bir kadın için bir çok sözden ve davranıştan daha fazla özel hissettirir. Güzel sözleri fazla tekrarlamadan ama söylediğinde de en vurucu şekilde ve gözlerinin içine bakarak söylemen bitirir onu.
00 YorumlaHerkesin ihtiyacı, istekleri farklıdır.
Herkes için konuşamam.
Yanlız benim için dünyadaki tek kadın gibi hissetmektir. Benleyken kimseye bakmazsa, kimseyi beğenmezse benden özeli olmaz.01 Yorumlageçen sene son sınıftı 45 gün hakkımız vardı devamsızlıkta. Devamsızlık 44.5 göz göre göre sınıfta kalmayı göze alarak sevgilim için kaçtım. Ama söylememiştim ona. Çoktan ayrıldık ama bunu bilmesi onu özel yapardı mesela ve daha neler neler vsvs...
00 Yorumlailgi gösterilir, arada sıcak tatlı sözler ve iltifat edilir. davranışında ki naziklik ve özen göstergeside iyi olur. abartma ama herşeyi ilgiyi abarttan erkekler de kötü oluyor
01 Yorumla
+1 yılSoruya bak anasını satym benm eşim benim için bunu düşünse bile yeter, ben fazlasıyla özel hissederim kendimi zaten.
11 Yorumla
+1 yılHicbirsey yapilamaz
beni bana baskalari ozel hisssettirecekse ohoo
ben zaten degerli ve ozelim23 Yorumla- +1 yıl
Verdim cugunu bb
- +1 yıl
Evet benim
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Doğal olsun ve ben onun ne demek istedigini bakışlarından anlarım.
22 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSadece İLGİ kanka. Bir kızdan ilgini eksik etmezsen özel hissederler kendilerini istedikleride sadece bu aslında :) Bazılarında extram şeyler çıkmıyor da değil hani :D
00 Yorumla
+1 yılOnu sev ona saygı duy ona güven sev ama sevgini belli et yani odun olmayın ya ona hissettir onu sevdiğini o zaten kendini o zaman özel hisseder
02 Yorumla- +1 yıl
karşı tarafta çok seviyorsa kaçmaz
Seni seviyorum derken gözlerin içine bak, ona hayatındaki kadının tek o olacağını hissettir, bazen kucağına al delilik yap o yapma desene sen devam et, birlikte espiri yapın kahkahalar atın hiç kimseyi umursamıyormuş gibi bunun gibi bir çoğu şey sevdiğini mutlu edebilir bol şans 😉
00 YorumlaCok kucuk detayları hatırlar hatrlatırsan kahvaltısına kadar ilgilenırsen ilac saatlerıne kadar özel hıssder bence. Kuçuk detayları untmayan erkek candır :D
22 YorumlaGözlerine bakın akıcı ve tane tane konuşun saçlarına dokunun elini tutun ve o anda sonsuza dek kalıp mutlu olabileceģinizi söyleyin. Samimi olun
01 Yorumla
+1 yılDinlemeyi ogrenmek lazim.. soylediklerini ve de alt anlamlarini bir kere de dogru anlarsan hem kadin ozel hisseder hem de sen rahat edersib
03 Yorumla- +1 yıl
Anlayan nadir erkekle gulen yuzle geziyor haklisin :)
Anlattığı her seyi dinle sorguya çekme kendini senin yanında rahat hissetsin kibar davran sürprizler yap falan filan. Ama işin aslı bir kadını yanındayken huzurlu hissettiriyosan eğer, o kadın için özelsin demektir
02 Yorumlasana deger verdigi kadar sende ona deger ver yoksa basina s,,, ar unutma, dunyadaki tum canli varliklar icin gecerlidir bu,
02 Yorumla
+1 yılBen onu alsın bunu alsın demicem her kadını bilemem ama beni özel hissetiren bir şey dünyada o kadar kadın varken beni çok sevdiğine inandırıyorsa bu beni özel hissetirir
10 Yorumla
+1 yılona ozel bir hediye esya cicek cikolata vs vs almana hic mi hic gerek yok. tek yapacagin sey ona karsi kendin gibi ol durust ol yalan soyleme ve onu sevdigini hissetir bu kadar basit
01 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı. tek bisey orda buraya yazilmaz ve bilkimsel psikolohjik gercektir bu...
yapamassan baskası ozel hisetirir
kadınar mantıkalrıilekonusur duygualrıile hareket eder.. cvpları baz alirken bundan yola cık00 Yorumla
+1 yılOnun için bir şiir yaz. Ama yazarken unutma sen Özdemir Asaf değilsin. O yüzden kasmana gerek yok sadece kendin ol ve içinden gelenleri yaz.
Etkilenecektir (garantili yöntem).01 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 890 cevap paylaştı.
+1 yılKadin kadin gibiyse zaten hic bir sey yapmasina gerek yok aynaya bakmasi yeter.
Cennet analarin ayaklari altina serilmis bundan buyuk ne olurki hayatta.00 Yorumla
+1 yılElini yanagina koy gozlerinin icine bak iyiki varsin deyip alnindan op..
01 YorumlaHayatında ki değer verdiğin "tek" kadın olduğunu hissedecek
02 Yorumla
+1 yılonu sarmak öpmek sevmek falan hikaye...
sıkıldığında onunla beraber sıkılabiliyorsan. kızdığında onunla beraber kızabiliyorsan birbiriniz için özel olursunuz00 YorumlaBu düşünceye sahip olduğun için hiçbir şeyde yapmasan o kadın kendini özel hisseder merak etme
01 Yorumla- Devamını Gör (193)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Bir kadının kendini özel hissetmesi için neler yapılabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat