Nişanlımla tepe taklağız...

Nişanlım bana artık hiç güvenmediğini ve hayatını mahvettiğimi söylüyor. Neden mi?

1- En başta konuşup analaştığımızda yeni ev almış olmam ve peşinatı nedeni ile sıkıntı yaşayacağıbileceğimi, para babası olmadığımı, belkide hep bolluk olamayacağını söyledim. Hayatımda herşeyimi kendim yaptım, kimseye minnetim olmadı hamd olsun. Oda bana bunların olabileceğini gerekirse kensisininde çalışabileceğini söyledi.

Ama nisan olduktan sonra aramızda geçen bir muhabbette para hesabı yapınca biz nasıl geçinecez diye tutturması, benimde sende çalış özaman dediğimde, ha ben biliyordum sen zaten benim çalışmamı isteyeceksin, korkuyorsun nasıl geçineceğiz diye falan filan muhabbeti yapması ,gerçekten o bahsettiği güçlü kız nerde diye kafamda soru işaretleri oluşturdu.Ayrıca bana sürekli neden ev aldın ki gibi saçma sapan şeyler der durur bi vaziyet almıştı( bu devirde karı koca çalışıp adam gibi ev alamazken maalesef :S), işte daha o ev senin bile değil, kredinin borcu var biz nasıl edecez muhabbetinin birinde seninde öğrenimin var özaman onu bari tamamlada öyle gel sende dedim. Artık çok canımı sıkmış ve kırmadan aynen bu şekilde demiştim. Tbi o kırıldı haliyle o başka. Evede herşeyi ben yapıyorum salondan oturma odaişna, beyaz eşyasından yatak odasına. kendi yaptıkları ise rutin yatak örtüsü, 2-3 ufak hali vs. neyse buralar gereksiz ama bana, "siz ne yapıyorüsnüz" diyince insanın beynine kan damlatan şeyler oluyor işte. Özünde iyi kız, hiç bir şeyimizde olmasa olur diyen kız bazen böyle bir canavara dönüşüyor. Bu arada ayrı illerdeyiz, kenside Sosyal bilgiler öğretmeni ve atanamamış. En büyük yarasıda babası ile arasının olmaması, onun parasına hiç elini sürmemek istemesi vs. zaten aileside klasik kız tarafı, biz bişeye elimiz sürmeyiz modunda, kendi düğün vs leri dışında , oda safi gösteriş yapabilmek amacı ile.

2- Ondan sadece eve geldiğimde gözlerinin içine baktığımda beni rahatlatacak bir eş hayalim olduğunu, ufak tefek anlaşmazlık yada kırgınlıkları uzatmayacak, ufak şeylere takılmayacak tarzda bir insan olmasını istediğimi dile getirmiştim evet dedi ama en ufak tartışmada lastik gibi sunduruyor. Sürekli hep hatanın karşı tarafta olduğunu düşünen bir yapısı var. Benimde içinde bulunduğum dönemin yeterince sıkıntılı olması, birde onun önceden şöyelediklerini sanki dememiş gibi davranması, sonradan çok basit bir şekilde insanlar değişebsilir demesi vs. benimde canımı çok sıkan şeylerdi.

3-Eşya alırken gereksiz inatları, milletin yanında masraftan kaçıyorsun demeleri ki aldığım mobilyalar istikbalin en pahalı parçaları idi.(reklamam girdi ama k. bakmayın)Bunları yaparkende 1 kuruş ane benim ailem neden başkası yardım ediyor ve benim daha kredim dışında 25biin TL borcum var+ daha düğün masrafları bekliyor beni. Ha birde kızın alışverişte sürekli dediği bu cümlelre cevap olarak annemde haklı larak , satıcıyı muhatab oalarak şunu demesi hanfendiye çok dokunmuş.Oğlum herşeyi kendisi yapıyor, ev aldı dünya kadar borçta, kredi ödüyor, devamı altta
Güncellemeler
+1 yıl
devamı >>>>> Oğlum herşeyi kendisi yapıyor, ev aldı dunya

kadar borcta, kredi ödüyor, hiç yardımcısı yok, kız tarafından da gelen birşey yok, neden masraftan kaçsın bunları yapan birisi dedi.

Sadece gereksiz

parçaları evin yerleşimine ve ihtiyacına göre sonra alırız dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Tamam sütten çıkmış ak kaşık değilim bende sinirleniyorum çarçabuk bazen ama Stresli halimi görmüyor, onunda kendince sıkıntıları var. Düğün tarihimiz yuzunden calısamamsı, elinde hiç harclıgının olmaması, babası ile yıllardır ilişkisini tek taraflı koparmıs olması ve bende bu borc olayını bitir demem felanıbabasına onu muhtac bırakıyorum diye algılaması ki bir takıma oyle olmus oluyor. ama maksadım onun konusmalrının artık son bulması içindi borç morc muhabbetine.

Güncellemeler
+1 yıl
dün en son ayrılalım muhabbetlerine 2 saat dayandıktan sonra tamam ayrılalım dedim bu kezde o geri adım attı.bu öğlende 4 gün konusmayalım diye kapattıgımız halde aramıs. konustuk ama hiç dunku notalaa basmadık. Hafta sonu yanına gidem ozmaan konusalım dedi bende tamam dedim. kaparkende öptüm dedi, genelde sinirlenince yada kusunce hali ile bole seyler demiyor...
Nişanlımla tepe taklağız...