Nişanlımla küstük?

Arkadaşlar nişanlımla aramız bozuktu zaten çok sinirlendim bana güvenmiyorsun sen dedim falan filan yüzüğü çıkarttım verdim eline ne zaman aklın başına gelir o zaman takarım dedim çok kötü oldum o anda o da çok kötü oldu gözleri falan doldu gittim ben sonra aramadı bir daha evlerimiz de yakin ben Antalyada okuyorum ama 1 haftalığına geri geldim buraya karşılaştık bir iki kez yüzüme bile bakmadan geçip gitti uyuamıyorum geceleri uyusamda sık sık uyanıyorum gerçekten çok üzülüyorum annesi aradı geçende beni konuştuk oda çok kötü bos yere birbirinizi üzüyorsunuz falan dedi annesi bize oturmaya geldi o da işten dönmüştü anahtarı yokmuş annesini aradı istedi geldi mecburen annemin elini öptü bana baktı sadece sonra gitti haklı olan benim ne den böyle yapıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Bunun bir arkadaşı bana mesaj attı ben seni önceden de beğeniyordum çok güzelsin falan filan bir sürü şey yazmış ben engelledim direk sonra arabada oturuyordum nişanlımla annesi aradi sarji cok azdi ben actim anında kapandı telefonu gelince söyledim al benden ara dedim telefonumu verdim telefonu açınca whatsapa girdi yanlışlıkla kişilerle yan yana ikisi neyse bu şakadan karıştırıyımmi telefonunu dedi bende al senin olsun falan dedim sonra bu mesajı gördü
Güncellemeler
+1 yıl
bu senin numaranı nerden buldu siz önceden tanışıyor müydünüz falan dedi saçmalama dedim ne geçti aramızda benden önce onunla mi gönül eğlendiriyordun dedi nasıl böyle bir şeyi söylersin dedim olay büyüttü bende yüzüğü çıkardım sonra konuşmuşlar arkadaşıyla anlatmış arkadaşı her şeyi kendisi haksız farkinda ama hala daha gelip özür dilemiyor ve üstelik arkadaşının attığı mesajlara cevap vermedim bile
Nişanlımla küstük?