Bir Bok Uğruna Nişanlıdan Ayrılmak...

Beyler bok bir haldeyim.

Herşey bundan 5 ay önce başladı.

Şu an 8 aydır nişanlıyım.cevap yazanlar empati yapmadan küfüre girişmesinler gözünüzü sevim...

Üniversitede tanıştık aşık oldum.Çıkmaya başladık,sonradan öğrendim çıkmaya başladığımızda 3.sıradaymışım.Neyse aşktan mıdır hırstan mıdır bilinmez.İkisi kenara çekilince ve bende kızı affedince bir sorun kalmadı sonuçda daha başlardaydık.

Üniversite gençliği işte 1 yıl boyunca aynı evde kaldık ve malum olan oldu.Allah cehennemde cayır cayır acımadan yaksın beni ki bir de çocuk aldırdık.Atlattık o zamanları. Kızmıydı diye soracak olursanız beklenen kırmızı gelmedi ama lafına inaniyorum esnektir dedim.

Ailem kıza ısınamadı hatta hiç istemedi bende onun ailesine ısınamadım ama inat ya işte gittik istedik kızı söz yaptık geldik.Herşey benim üstümdeydi,beceremedim kalkamadım üstensinden,hesap çarşıya uymadı.Dedikki seneye yaparız düğünü olsun.

İşim gereği il dışına gittiğim günlerden birinde bir kızla tanıştım.Detaya girmiyorum oldu bitti ve deli gibi aşık oldum,bunda güzelliğininde payı var.Sorun benim kıza aşık olmam değil kızın bana aşık olması,bırakamadım,yaptığım hataydı biliyorum ama köpek gibi bağlandım.

Aldatmak bu ya hep hata yaparsınız ve sözlümde anladı bazı şeyleri zaten hergün kavga hır gür.

Ama hep inkar alayına inkar...

Artık çıkmaza girmiştim.Aşık olduğum kızla tam 5 ay oldu ve ipin ucu koptu bağlanma aşk maşk sevgi hikaye döndü bizim iş ferhat ile şirine...

Bir çok kez ayrılmak istedim ama bırakmadı,sözlü olduğumu söylesem bırakır ama yapamam bir kıza bunu söyleyemezsin.Bir bok yedim temizlemem lazım ama bu şekilde değil çünkü biliyorum ne bir daha güvenebilir birisine nede unutur bu psikolojiyi.

Sözlümden vaz geçebilirdim.Ne aile istiyor nede biz anlaşabiliyoruz,diyeceksiniz ki e p.z.v.nk ne diye söz yaptın ozaman ne diye ilişkiye girdin.

Benide durduran bu zaten,ne zaman ayrılmak istesem hep aklıma geliyor oğlum dur,ayrılırsan bu kız ne yapar,sevmesen bile evlenmek zorundasın.

Ama olmadı öteki taraf dahada beter bir halde.Şimdilik 5 ay ama yıl olduğunda evlenmek istediğinde işte ozaman herşey altüst olacak.

Dedim kendi kendime ya evleneceksin sözlünle hayat diye birşey kalmayacak sadece onun için yaşayacaksın,hayat zindan olacak...

Yada aşkınla evleneceksin bir ömür mutlu olacaksın.(bilinmez ama Şu an ki gerçek bu)

Bugün artık sorularına cevap vermez oldum sözlümün...

Ve tak etti anlattım herşeyi tabi bir kısmını,oda açtı ağzını yumdu gözünü haklı olarak...

Şimdi ne bok yiceğimi biliyorum.

Alışkanlık yüzünden vicdan yüzünden sözlümü ne olursa olsun bırakıyorum ki Şu an o beni bırakmış olsada...

Sevdiğim kızıda sevgimden aşkımdan dolayı bırakamıyorum

Allah kimseye vermesin böyle bir dert...

Bir yardım gençler.

Bir akıl...
Bir Bok Uğruna Nişanlıdan Ayrılmak...