Sevgilinizin eteğinin sortunun boyuna karışır mısınız? Mesela sevgilisi kısa etek giymiş diye bütün gün sınırlı ve sürat asılmış şekilde gezip günün içine eden erkekler var böylemisiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılKarisir icim görünüyor dekolteli mi dar mi bacagim görünüyor mu diye... ve bütün günde suratini asar beni bulusmaya geldigime binbir pisman eder. Ama sabirli bende yavas yavas öğrendim isde neye dikkat edicegime karsi tarafa anlayis göstermek lazim. Allahim sende bana sabir ver... zor bacim
01 Yorumla
Soran+1 yılzor işin gerçekten :(
En İyi Cevaplar
o bana çok karışmaz bir tek etek giydiğimde ya da tişörtün yakası genişse ilk görüğünde söylenir biraz o kadar. Ama gömleğinin düğmesi açıksa ben de kızarım ne açıyon bağrını kime sergiliyon kendini derim.
00 Yorumla
+1 yılSadece benim göreceğim bedene başka erkeklerin bakması bana göre değil. Tabiki herşeyi giyebilir. Aşırıya kaçmamak şartıyla. Sözümü dinlemesi şartıyla.
00 Yorumla
+1 yılsevgilim benim sevgilim ise
fikrimi zikrimi bilir kıyafet konusunda ona göre giyinir.
ha giyinmiyorsa zaten sevgilim olamaz51 Yorumla- +1 yıl
bravo
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
45Cevap
+1 yılSevgilimin kısa etek giyme ihtimali benim kisa etek giyme ihtimalimden daha düşük desem yeterince açık olur mu 😂
10 Yorumla
+1 yılbir yere kadar karısmam zaten bilir oda o yeri ama ayarı kaçırdıysa sinirli gezmem o sinirli gezer çünkü istemedigi şeyleri giyiyordur
00 Yorumla
+1 yılButun gun surat asmam mini giyerse, bindiririm arabaya gider evine birakirim kiyafetiyle bidaha benim sinirimi bozmamayi ogrendigi gune kdr bulusmam.
291 Yorumla
Soran+1 yılYuh
- +1 yıl
Sana yuh bu kdr mi sizin goruslere sayginiz, kendi gorusunuz yasam tarziniz soz konusu olunca eyvallah olmayinca yuh. Sana yuh bikere daha
Soran+1 yılBiran fazla oldu pardon sadece yorumu begenmedim
- +1 yıl
Hosuna gitmeyen herseyi, dpgru ifade sekilleriyle dile getirirsen sikinti yasamazsin hayay boyunca. Konu su anda benim gorusumle alakali oldugu icinde bunu senden rica ediyor hatani anladigina sevindigimi belirtmek istiyorum.
Soran+1 yılTamam tamam anladım:D
- +1 yıl
Guzel o zaman..
- +1 yıl
@purepain kime neden bravoydu bu hocam
Soran+1 yılsanaydi etek giyince eve gonderiyormussun ya sevgilini sinirini bozmamayi ogrenene kadar da gorusmuyormussun arkadaşın hosuna gitmis
- +1 yıl
Sen hala baska dusuncelerden hosnut olmadiginda satasmaya devam mi ediyosun? Ya sana verdigim ders icin bravo dediyse ozaman napicaksin
Soran+1 yılNe dersi verdin bana Allah aşkına
- +1 yıl
Ya her neysede bu satasma merakin nedir senin ya da bu dikine dikine gitme huyun?
Soran+1 yılAdamına göre bir sorun mu var?
- +1 yıl
Herkes hakettigi muameleyi gorseydi tahmin ediyorum ki cok guzel seyler gormezdin insanlardan.. soeun mu var demissin soeun yok dikime giden insanlar bir yandanda hosuma gider..
Soran+1 yılSen kendi açından bakmışsın ben lafımı esirgemem! ayrıca insanlardan güzel şeyler görme gibi bir derdimde yok
- +1 yıl
Adamina gore muamele diyince bende seni anlatan biseyler soyledim, dua et herkes adamina gore muamele yapmiyo.. kendi acimdan baktim evet dikime gitmeye devam edersen daha cok hosuma gidecek ve bu muhabbet uzayacak haberin olsun, ne muhabbeti uzat ne bu tavirlarin daha cok hosuma gitsin, ne de beni seninle muhattap olmak zorunda birak.
Soran+1 yılBu bir taktik filan mı biraz özgü olsan keşke
- +1 yıl
Ya gercekten cok basit kaldin gozumde su anda. Size gore her erkek abaza, taktik pesinde, fotosunu gormedigi birine yazabilen bir okuz, ozguveni olmayan bir ezik dimi? Ben ozgun olayim hadi de sizde biraz su at gozluklerini cikarin ya. Bu arada Havalara girme sana yazmadim oyle bir dusuncem olmadigi icinde bugunun en buyuk kazanimini bu olarak ilan ediyorum kendime.
Soran+1 yılAtarlandı :D Ben amacıma ulaştım :D
- +1 yıl
Cok komik inanki.. cok ta tatlisin tadindan yenmiyosun!!!
- +1 yıl
15 yasinda falan misin
Soran+1 yılAğzından bal akıyor ya
- +1 yıl
Seviye dustu senin gosuna gitmeye basladi nedense...:)
Soran+1 yılBenim değilde kelimenin sonuna koyduğun gülücükten senin hoşuna gidiyor anlaşılan
- +1 yıl
Evet daha basit konusarak dert anlatmak hosuma gitmedi desem yalan olur;)
Soran+1 yılAyy canım içlendin mi sen dert falan anlatmak , senin için ciddi cümleler kurmak oldukça zordur haklısın
- +1 yıl
Kesin yas 15, baska aciklamasi olamaz.
Soran+1 yılMadem öyle sende 15 yaşındaki kızla laf yarıştırıyorsun sana ne demeli ;)
- +1 yıl
Cocuk sevgisi diyelim;)
Soran+1 yılBendede doğa sevgisi var odun kereste filan naparsın ;)
- +1 yıl
Sen sevmesen olmaz mi?:)
- +1 yıl
Cocuklugunu yasa doga sevgisini yasaman icin cok erken hem
Soran+1 yılUff snne be slk. s. s
- +1 yıl
Offf tam ilkokullu ya
Soran+1 yıl:D adamına göre demiştim ya :D
- +1 yıl
Sen ayni zamanda depresyondasin baska aciklamasi olamaz bu arizaligin
Soran+1 yılHadi ya ! Benim senin hakkındaki tahminimi duymak ister misin
- +1 yıl
Tabiki hayir.. despresif birinin hakkimdaki dusuncelerini duymak istemem tabiki:)
Soran+1 yılSen bilirsin
- +1 yıl
Ee tabiki
Soran+1 yılYani sonuçta ben saygılı bir insanım
- +1 yıl
Lafi dondurup dolastirip saygili olduguna mi getirdin? Hemde ilk basta dusuncelerime saygi duymayip konuyu buralara getiren biri olarak? Komiksin:)
Soran+1 yılEmin ol bir erkek olarak sana nazik davrandım
Soran+1 yılYani sen bir erkek olarak ay aklımı karıştırdın
- +1 yıl
Aklini mi karistirdim? Nasil basarmisim
- +1 yıl
Sana hicbisey yakismiyo ya sen nazik de olma lutfen
Soran+1 yılÇok boş konuşuyorsun öyle
- +1 yıl
Hosuna gidiyo o yuzden bu benimle didismelerin. Ama sunu soyleyeyim bosuna cabs gosterme benimle didismeye devam edersen yorgun duseceksin.
Soran+1 yılÇaba göstermiyorum bu benim normal konuşmam zaten
- +1 yıl
Didismeler hosuna gidiyo kismina laf yetistirmedigine gore ben hakliyim demekki.. depresif seni
Soran+1 yıllaf yetiştiremedigimden değil yanlış okudum kuru soğan
- +1 yıl
Adin ne ergen?
Soran+1 yılAdımı napacaksın?
- +1 yıl
Tanis hadi benimle napcam baska tovbe ya
Soran+1 yılTanıştım ya seninle adınıda buldum kuru soğan
- +1 yıl
Sizofrensin ya agir ergenlik geciriyosun:)
- +1 yıl
Kesin cirkinde biseysin sen
Soran+1 yıl15 yaşımdayım ergenim cirkinim ve sen hala benimle konuşmaya devam ediyorsun senin hakkındaki teorilerimi duymak ister misin kuru soğan
- +1 yıl
bir anda bikere daha sogudum senden:) yasinida 18-24 yapmis offff, konusmuyorum hadi.. ayrica dusuncelerini hic merak etmiyorum bnu soylememe ragmen illa soyle bakalim dememi bekliyosun kendini onemli gormek istiyosun belki cevabim hala HAYIR;)
Soran+1 yılŞu bana yazdıklarını okusana sen bir ilk önce gizlide olmasan şu kelimeleri kullanabilir miydin acaba "depresif ergen sizofren çirkin" .
- +1 yıl
Beni gizliden cikarabilmk icin basit bir taktik:) tanismak istiyosan dogru duzgun soyle ergen ergen hareketler yapma;)
Soran+1 yılBu yazdıklarımdan anladığın bu mu şimdi
- +1 yıl
Onu da mi begenmedin? Bunu anladim evet, gizli olsamda olmasamda ne goruyosam soyluyorum sov yapma bana;)
Soran+1 yıl:P...
- +1 yıl
Sanada: 😛
Soran+1 yılÇok hojsın ama benena :D
- +1 yıl
En sevdigim videolardan biriyle bana cevap vermen, ilk defa biriyle ortak bir yanim cikti diye uzulmeme sebep oldu:)
Soran+1 yılAyyy haspamm
- +1 yıl
Cok konusuyosun..
Soran+1 yılTamam hadi çık gizliden
- +1 yıl
Neden:)
Soran+1 yılNeden mi aman çıkma
- +1 yıl
Neyi neden istedigini Itiraf etmeni bekliyorum.
Soran+1 yılMerak ettim kimsiniz diye oldu mu
- +1 yıl
Oldu cici kiz:)
Soran+1 yılCici kelimesi hiç bana uymuyor :d
- +1 yıl
Gizliden cik bakalim da gorelim mesaj yaz ya da ;)
Soran+1 yılÇıkmam çatla :D
- +1 yıl
Ayyyy haspammm catlayacakmisim.. cikmazsan cikma biz adam gbi ciktik sendende bekledik ama nerdeee;)
Soran+1 yılHep diyorum sana biraz özgü ol diye benim lafımı kullanmışsın
- +1 yıl
O zaman soyle bsy diyeyim: o laf ozgu degil ozgundur prenses.. gizliden cikmiyosan uyuyacagim sabah ise gitmem gerekiyo sizin gbi aksama kadar uyuyamiyoruz. Ayrics sabah cok fazla gec kalmadan uyan bana laf yetistirmeye devam et aksami bulmasin;)
Soran+1 yılSenden daha aktif olduğuma eminim , ayrıca bana ders vereceğine o kelimeleri kısaltmadan yaz nefret ederim :/
- +1 yıl
Oldu simdi sana gore aliskanliklarima yon veririm tabi. benim tarzm ister nfrt et istr sev htta seninle knsrken iice kisaltma yapcm;) hala gizliden ckmadgna gore ben uyuyrm dedgm gbi fazla gec uyanmadn bana lf yetistirmeye dvm et sabh gev kalirsan sinirlenirim;)
Soran+1 yılÇokta fifi :D
- +1 yıl
Ister umurunda ister fifi senin nefret ettigin sylri yapaymda gerisini sen dusun, ne dusundugunde UMURUMDA degil:)
- +1 yıl
Bu sendeki GEREKSIZ ozguven tum insanlikta olcakki..:)
Soran+1 yılpislik herif :D
- +1 yıl
Ben aynayim:)
- +1 yıl
Cirkin naber
Soran+1 yıliyi sen?
- +1 yıl
Iyidir yazmadin kac gundur bir sorayim dedim susacagin yok gibiydi de
sacındakı tokadan ayagındakı topuğa kadar... o artık kendı ıcın degıl benım ıcınde yasıyor
00 Yorumla
+1 yılYerine göre giyinmeli yoksa karışırım tabii
yoksa açık giyinmeye karşı değilim00 YorumlaSevglimin kıyafetlerine tabiki karışırımda @Aysenuutrrr Bir bismillah çek kardeşim bir salavat getir bu ne hızdır her cevaplıcağım soruda görüş yaptığın yazıyor vay arkadaş...
01 Yorumla- +1 yıl
Ahahah :D tamam arkadasımm
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. seven erkek kıskanç olur
kıskanan erkekte eşini kapatır kimse bakmasın diye00 YorumlaKısa ya da uzun giymesi önemli değil ruhu o. rosbu olmasın dicemde ben karışırım aga
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet , karışırım bir kadın sadece eşine kendi güzelliğini göstermeli gidip de elin adamlarına değil.
12 Yorumla
Soran+1 yıliyide güzel giyinmenin nesi yanlış kisa dediysem dizinin biraz üstü olsun
Cevap sahibi+1 yılBana göre yanlış uzun giymek çok mu zor evde giysin kısa kıyafetlerini. Niye etrafa yayın yapacak.
+1 yılkarışırım... kıskanırım çünkü... ama üzmem.. herşeyin bir tarzı var... usulunce solemek lazım.. kabakuvvetle değil... maço hanzolardan değilim
00 YorumlaGiydiği yere göre değişebilir. Tatildeyken karışmam mesela ama onun dışında mini etek giymesini istemem. Tutup da surat asmam tabii ki. Açık açık söylerim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. Yok ama olsa karsrim benim huymu suymu bilecek ben onun huynu suyunu bilcem. Ve artik sabh ise gitmiyr sankde manklk salnuna gdyrmus gbi igrenc igrenc gyinmler
00 Yorumlakarismasi beni önemsedigini glsterir kiskandigini hosuma gider
00 Yorumlao giyinmesini blir ama Seksi gördüğüm tarzında giymesini isterim bazı günler
00 Yorumla
+1 yılHer Şeyi Başta Konuşurum, Konuşmamıza Riayet Etmezse Tekme.
00 Yorumla
+1 yılben sadece sevgilime kıyafet kombini yapmayı isterim ben giydireyim onu :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılbir insan seviyorsa kıskanır , ben o kadar geniş olamam
10 Yorumla
+1 yılNerede ne giyeceğini hesap edemiyorsa zaten çok yanlış kişi ile birlikteyimdir
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman yazın ortasında kısa şort giymesi sorun olmaz gayet yerine göre bie giyim
+1 yılSevgilime değil eşime karışırım tabi.
Eşim asla dar pantolon, tayt ve kısa şort giyemez. Giydirtmem.00 YorumlaEvet karisirim ama dinleniyosa uzuluyorsada karismam
00 Yorumla
+1 yılben seviyorum sevgilimin bana karışmasını bir kere şort giymiştim de gömleğini belime bağlamıştıı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim beni tanıyorsa eğer zaten öyle giyinmez. Tanımayanlada işim olmaz.
00 Yorumla
+1 yılBuluşmadan önce ne giyeceğine beraber karar veririz. Sonra giydiğinde günümüz mutlu geçer.
00 Yorumla
+1 yılHiç karışmam o nasıl giyinecegini bilir kıyafeti taşımayı bilir
00 Yorumla
+1 yılOlsaydı azcık karışırdım sevgilisi değil miyim sonuçta
02 Yorumla
Soran+1 yılAzıcık olur
- +1 yıl
O zaman sorun yok :)
Kesinlikle giydirtmem ondan sonra hep kavga çıkar ne bakıyon diye :)
00 YorumlaHayir karismam vunki o hep duzgun giyiniyor @feyza1234
00 YorumlaCok dar ve cok çok açık giyinmedigi sürece karışmam
00 Yorumla
+1 yılBen karışmam ama o çok karışıyo
02 Yorumla
Soran+1 yılNelere karışıyor?
- +1 yıl
o yanımdaysa herşeyi giyebilirim ama farklı bir yerdeysem etek ve şort giydirmiyor
+1 yılKarışılmasını gereksiz buluyorum.
10 Yorumla
+1 yılKarışırım, karıştırmam :D
00 YorumlaEtek giyemez, usturuplu bir sort giyebilir..
00 YorumlaÖyle bir sevgiliye sahibim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılkarısırım ben nedersem onu gıycek
20 Yorumla Hmm galibaa sanirim öyleyim:)))
00 Yorumlaevet hatta tesettüre girmesini de isterim
00 Yorumlaillaki karışılır acayip bişiyse
00 Yorumla
+1 yılErkek olsaydım karısırdım🙈
10 Yorumla
+1 yılYok öyle bişey ya nerden çıktı ki.. :D
00 YorumlaO nasıl giyineceğini bilir bilmezse de öğrenir.
00 YorumlaDuruma göre karışılabilir.
00 Yorumla
+1 yılevet etek giyemez aisdhs
00 Yorumla
+1 yılBende erkeğinkine karışırım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı. Ne giyerse giysin karismam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet yazın bile uzun kol giyer
00 Yorumla
+1 yılHayır karışmam
00 YorumlaKarismaz karisamaz
00 Yorumla
+1 yılEvet..
00 Yorumla
+1 yılHayır,
00 Yorumlakarışmam
00 Yorumla
+1 yılKarışmazdım.
00 Yorumla
+1 yılevet karışırım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Evet
00 Yorumlakarışırım
00 Yorumla
+1 yılKarışırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki.
00 Yorumla Hayır, karışmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarışırımm
01 Yorumla- +1 yıl
Erkekte kariscak ne var ki? Neyi giymesini istemiyorsun mesela?
hayır
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği