Kuzenimin sevgilisine hayır bu olmaz bu kısa, bu da olmaz, bu açık dediğini duydum... kisaciksa kiz o kıyafetleri geri döndü galiba...

Kuzenimin sevgilisine hayır bu olmaz bu kısa, bu da olmaz, bu açık dediğini duydum... kisaciksa kiz o kıyafetleri geri döndü galiba...

Sevgilim olduğunda dönüştüğüm erkek. İstediğini de sayın ksci, kıro de, geri kafalı de, ıııy banal de, özgüveni düşük de... istediğini de umurumda değil. Aynı şekilde o da bana karışsın, hatta alış-verişe beraber gidelim o seçsin ne giyineceğimi. Türk erkeğiyiz lan biz, höytt 🤣
Türk olmakla ne alakası var?
Mizah
Kızların bu konuda erkekleri anlaması mümkün değil çünkü bizim dekolte vs verme şansımız yok
Empati kurmanızı sağlayacak tek yol
Erkeğin açık giyinen bütün kadınlara yiyecek gibi bakmasıdır. Sen o açık kiyafeti giyince erkekler sana bakıyor ve yanındaki sevgilin bundan rahatsz oluyor ama kızın umurunda değil
Erkekde kizlara bakacak ki eşdeğer olsun
Herkesi aynı kefeye koymayalım
Yüzde yüz demedim zaten ama yüzde doksan diyebilirim
Şimdi birde yeni saçmalıklar çıkardılar seven erkek kıskanır müdahale eder karışır
Ama bunları yapan erkeğe narsist diyorlar çok enteresan
Yakında erkekler banane istersen çıplak gez diyecek
Ozamanda ya niye kıskanmıyor bu erkekler dersiniz
kadın giyimini biliyosa dogru duzgun giyiniyosa erkek karismaz zaten
bana karısılmıyo cunki nasil giyindigimi biliyorum oda biliyo
acik giyinmiyorum giyinmeyide sevmem
Karışmayı sevmem. Direkt beğendiğim tarzda giyinsin 😄 ugrastirmasin beni
Aynen öyle 😅
Bu konuda kesinlikle özgürlükten yanayım! Birinin tarzına karışmak, onun kendini ifade etme biçimine müdahale etmek demek bence ve bu hiç hoşuma gitmiyor. Moda, kendini dışa vurma şekli, kimseye “Bunu giyme, şunu giy” deme hakkım yok. Sevgilimin ne giyeceğine asla karışmam, aksine onun özgüveniyle gurur duyarım. İstersen minik tavsiyeler verirsin, eğlenceli olur ama sınır çizmek asla bana göre değil! Hem zaten özgür giyinen insanlar ilişkiye ayrı bir enerji katıyor, pozitif hava oluşturuyor bence 😍✨ Herkes kendi tarzında özgür olmalı!
Öyle mi Mertoo
Cevap
43Cevap
Hayır karışmam ben. nerede nasıl giyineceğini bilir zaten. güvenirim
Tesettürlüyüm açık giyinmiyorum zaten. Açık herhangibir kıyafet alırsam evde onun yanında giyerim sadece dolayısıyla sorun yapmasına olanak sağlamıyorum fakatttt benim sınırlarım olur elbette kısa şort ya da askılı badi giymesine karışabilirim. Çünkü etraf hormonları tavan ayakta patlayan yollu karı kaynıyor kimseye sevgilimi sergiletemem benlik değil onun da işine gelmezse baş baş deriz 🙌🏻🙌🏻
Açık giyinenler yollu mu yani sana göre?
Sen açık mı giyiniyor musun
çok açık giyince morali bozuluyor fark ediyorum bende o yüzden çok açık giyinmiyorum giyinince de hep onunla buluşuyorum ondan habersiz açık açık giyinip dışarı çıkmam. Nedense çok açık giyinince kendimi rahatsız hissediyorum bilmiyorum
Ben değil de o (eşim) benim kıyafetlerime karışır. Karışmak ne kelime, tüm kıyafetlerimi o seçer. Ben kendi başıma bir şey giysem, "o ona uymadı, bu buna uymadı" der çıkarttırır. Çocuklarım küçükken aralarında şu konuşma geçmişti.
"Sen daha giyinmemişsin!"
"Nasılsa annem çıkarttıra ak!"
Çok açık giyinmedigi sürece karışmam kendisini millete sergilemesini istemem
Aferinn
Senden aferin aldiysam ne mutlu bana smzmkz
Aaa neden o kadar zor mi yani
Zor tabi pericik
Karışmamalıyım ama bunun için gerçekten sevmem ve sevildiğimden emin olmam gerekir. Böyle bir şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum.
Benim hoşlandıgım çocuk nerede nasıl konuşması gerektigini bilir. Nerede nasıl giyinmesi gerektigini bilir. Bu yüzden güvendigim için tepki göstermem. Ben onu seçtiysem bir yanlışı olmadıgı için seçmişimdir.
Karışmam.. Ne giyeceğini neyi yakistracagini bilir diye düşünüyorum.. Beni rahatsız etmez :))
Sid e katılıyorum.
Sevgili ne? Yenilebiliyor mu? 😂
Ben onu sevdiğimde nasılsa öyle olabilir asla karışmam
Ben karışırım öyle kıllı bacaklarıyla külot gibi şort falan giyemez veya olmayan me me lerini açıkta bırakacak tarzda gömlek falan giyemez. Hem yanıma yakıştırmam hem de benimle anılan biri milletin göz zevkinin içine edemez
bizim ülkede kızlar çok açık giyiniyor eskort bile namuslu kalıyor yanların da takılmalık kız sürüsü işte
Allahım neden es*kortlara bir sey denmiyor ama genelleme yapılarak bol ve uzun giyen mahrem yeri belli olmasin diye turbanlilardan bile daha kapali giyinen (her iddasina varim) bana ve benim gibilere neden iftira atılıyor
Millet namussuzluk yaoar bizim elimize erkek eli degmemistir biz namussuzbilannediliriz iftiraya uğrarız millet afik giyinir biz kapali ama yine gelir bize iftira atarlar
Bu toplumun derdi acaba namusluyla mi?
Namussuza laf eden yok ama her namuslu en az 1 kere iftiraya ugramistir cogunluk boyledir denilerek...
@patronnbbebekk açık giyinmeyin sizde
Ben zaten açık giymiyom aw sorun orada ben diyroum ki acik giymiyorum genellemeyle hakkima giriyonuz diye sen haka acik giyiniyon diyip hakkima giriyon
@patronnbbebekk orasını burasını açan kız istiyorsa namuslu olsun görüceği muamele eskort tartışmam
Tamam simdi git bunu irasini burasini acan kiza soyle benim de hakkima girme
Cunku ben hicbir yerimi acmiyorum ama sen genelleme yaparak helimize her ywrini aciyorsun diyip hakkimiza goriyorsun
Kul hakki cok buyuk gunah
@patronnbbebekk ben geneleme yapıyorum sorun üzerinden senle ne alakası var
Duruma göre tabi ki karışırım.. dekoltesi fazla egilince eliyle tutmasi gereken askılı giymesin mesela mini şort giymeyiversin. Valla kimse kusura bakmasında çok açık giyen kadınına karışmayan erkeğin sağ kulağında küpe vardır..
Vallahi ben karışırım benim sevdiğim bize karışırım
Kendi anası babası karışmıyorken benim haddime değil. Evlendikten sonra değişir ama
Kendi ana babasının bile karışma hakkı yok reşit olan bir bireye
@Freddy1616 O zaman seninde benim de yok
Aynen
bir sugar daddy olarak, sugar babylerimin kıyafetlerine karışmıyorum.
kadınlar nasıl giyineceğini çok iyi biliyorlar ve kendilerine de yakıştırıyorlar açıkçası.
Eşimin kıyafetlerine karışmam.. Sadece yakışıp yakışmadığı hakkında yorum yaparım.. Kendine yakışanı giydikten sonra kendisinin bileceği bi durum..
Renklerine müdahale edebilirim o da cildinin rengine göre hani giyimi için yoksa umurumda olmaz Bana karışılmasınıda katiyen istemem
Hayır tabii ki annesi değilim ya istediğini giyer, giyimi bana uymuyorsa da onunla işim ne zaten. Birini kendi istediği biçime sokmaya çalışan, o kişiyi sevmiyordur.
Teşhir içeren absürt olmadığı sürece istediğini giyebilir
Ben nerde ne giyeceğimi bildiğim için bu kısa hunu cıkar gibi bi durum yasamadık
Eşim ve sevgilim yok ama çok aşırı açıksa karisirdim
Aşık dekolta, mini etek ve dar şeyler giymesin gerisi mühim değil, aynı şekilde bende giyinmem.
Sen ne giyebilirsin ki zaten siyah gömlek mi yoksa 🫨
belki siyah gömlek giymeni istemiyor söylerken bile şikayet şeklinde söyledin sizde bize sizin yanınızdayken karışmayın.
Karışmamız gereken kişilerle olmayı doğru bulmuyorum ya tutarsa diye hayat geçmez…
Karışmam sadece fikrimi sorarsa söylerim ne giyeceğini kendisi daha iyi bilir
Kimseye karışmıyorum. İstediği gibi giyinir. Sevgilim de kızım da
hayır karıșmam. prensesim ne giymek isterse onu giyer. bakanında anasına aynı kıyafetleri giydiririm
yani o adamı döverim anlamında söyledim. annesini bulup kıyafet giydorecek değilim. küfür etmek istemedim.
Bide kız hesabı açıyor önce bi ne olduğuna karar ver sonra gel konuş
vücudunu herkese göstermek isteyen peynir benim sevgilim olamaz
Kıskanç adamım abi karışırım 😂
Sen kiskanc?
Yok be ne kıskançlığı , hiç değilim
Sevgili ne yenilebiliyor mu
Bilmiyorum gerçekten 😂
Dmmdkdkdkd
kisaciksa kiz o kıyafetleri geri döndü galiba...
Cümlenin devamı ne?
O kız kıyafetleri geri döndü galiba... ve kuzenime kızdı.
Karışmam anası babası karışmamış ise ben kim oluyorum size karışana izin vermeyin yol verin
Anası babasının karışma hakkı var mı ki reşit birine?
Aldığı nefese bile karışırım
lan ne karışcam herkes istediğini giysin zaten rahatsız olcağım bi şekilde giyiniyosa niye sevgili olayım
Ben karışırım 🤣
yani tarzına yardımcı olmaya calısırım ama zorlayacak halim yok
Karışmam , sorarsa fikrimi söylerim sadece
Karışmam pek
Hayır karışmam oda karışamaZ
Yani erkeğim öyle dar dar şeyler giymesin tarzdan uzak olmasın diye dikkat ederdim şahsen
Hayır neden karışacam birisini çok sıkarsanız sizden uzaklaşır soğur...
Ara verelim dedi ama haala siyah atleti (tisort gibi ama askili kol) giymemi istemiyor. Saygilar 🫡
Evet karışırım
Mini etek giydirmem
Beğendiğim seyleri giymesi beni mutlu eder
Açık ya da dar vb gyinmiyor ki tam bir erkek gibi giyiniyor istesem de karisamiyom aw
Karisirim net 😀
Karisirim güzel giyinsin
Hayir yok ki olsa da hayır
Karışmam karıştırmam.
Abartı giyimi yoksa karışmam
Hayır tabii ki de istediğini giyebilir
güzel kardeşim değilim
Yorumun sansür yemiş 😄
Karışırım mini etek giyemez dvdbdgfj
Transparan giymiyorsa gerisi normal
Yok istediğini giysin
Böyle bişey yapanı direk engellerm işim olmaz
Tabiki karışırım.. Ne bekliyorsun ki
Mini etek giyen birini tesettüre zorlayamazsın bence
@Freddy1616 yapmazsa kapı orada.. Benim kriterlerime uymayacaksa yanımda durdurmam.
Benim sevgilim sınırlanırı bilir asla karışmam o benim canım aşkım herşeyim
İç çamaşır görünmezse ses etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?