Karışmak derken şunu giyme konusundan bahsetmiyorum, daha çok tarzını değiştirmeye yönelik.

Karışmak derken şunu giyme konusundan bahsetmiyorum, daha çok tarzını değiştirmeye yönelik.

Ufak yönlendirmeler yapabilirim. Kendisi sonuçta kendine ne yakıştırıyorsa onu tercih ediyordur çok da etki etmek istemem bir bakıma onun seçimleri onu yansıtır.
Ama yeniliklere açık biriyse kendisinin zevki dışında olan şeylerin de kendisine yakışabileceğini düşünüyorsa evet müdahale ederim.
Hayır, karışmam. Onun hiçbir şeyine karışmam. İstediği gibi yaşasın hayatını ve mutlu olsun istiyorum. Gerisinin önemi yok. Ki zaten karışılacak bir giyim tarzı yok.
mantıklı
Cevap
43Cevap
Hayır karışmam
Adam gibi giyinirse sorun yok ama orasını burasını açarsa uyarırım dikkat etmesse bırakır giderim sonuçta müslümanım İstesemde açılmasına izin veremem kapalı olması lazım Dini tamayanlara sözüm yok zaten cehennemde odun olacaklar gerçek bu
@OFFFFFFFG kuranda ya da peygamber efendimiz diyorki insanlar cehennemi iğne deliğinden görselerdi başlarını secdeden kaldırmazlardı peygamber efendimizin söyledikleri sünnet bunu biliyormusun Tabiki Tüm müslümanlar cennete girecek Ama Günahlarının Azabını çektikten sonra Ben demiyorum kuran ve peygamber efendimiz diyor kuran da zaten rabbimizin sözleri mesela şirk ve Allaha Ortak koşmakta günah Ama bu günahlar ın affı yok direk sonsuza kadar cehennem Ateşi ile yanacak ve oradan çıkamayacak O Söyleyen kişi şimdi nasıl kurtulacak bunu da sen söyle bakıyım :) Ben Demiyoeum Din Böyle Diyor.
fazla değil mi bu bahsettiklerin
@OFFFFFFFG maalesef gerçekten konunun tamamı Cehenneme sevk ediyor ben napıyım Gerçekler zor ve güzeldir yalanlar rahat ve kötüdür Ya uy ya da boş ver gitsin hiç uğraşma Ben gerçeklerden yanayım
Tabiki de karışmam
1-Eğer birlikte hayat kuracaksak olumsuz şeyleri bırakmamız gerekir
2- O benimkine karışırsa sıkıntı çıkarırım
3- herkes istediğini giyebilir 🙂
Şunu giyme, şu kısa, şu açık falan zaten demem. Ama diğer konuda çok saçma giyiniyorsa karışırım herhalde))))) Yan yana geziyoruz sonuçta
saçma derken
ne biliyim sevgili olduğumda metalci değildir sonra ilgi duyar. Başlarda saygı duyduğum için bir şey demem ama alttan alta istemediğimi söylerim. Hani erkeklerde çiçekli, havai gömlek tarzı gömlekler oluyor ona benzer olmaz. Çingenemsi rengarenk istemem gibi. Zaten bunlar sonradan tarzı değişince olacak şeyler. Yoksa başkan etkilenmeyeceğim için sevgili de olamayız
Evet ve bundan rahatsiz olursa zaten sevgili olmam
Nite:elbiseleri karisilmayacak biriyle iliski yasamak normaldir
Niye beş yaşındaki çocuk değil azıcık vizyon sahibi olsun kendini tanısin yakışanı modayı takip etsin banane koskoca adamı ben mi giydirecegim
Yıllardır eşimin, Oğlumun kıyafetlerini ben seçerim.
Zevkime güvenirler.
vaayy iddialı
İlk etapta hayır iş ciddiye biner tabi giyinmenin de bir sınırı var sınırları zorlarsa evet.
başta karışmayıp sonradan niye müdahale ediyosun
Sadece tavsiye veririm onun dışında karışmam tarzını değişemem sonuçta
en doğrusu
Karışılmasını istemem o yüzden bende karışmam
Sorarsa fikir veririm
Hevesini alsın içinde kalmasın
Tarza karışmam en fazla fikir sunarım. Nasıl bir moddaysa öyle giyinsin. Abartmadan
Değiştirmekten ziyade tarzına yeni tavsiyeler eklemeler yapmak güzel olur.
Fikir veririm ama tarzına müdahale etmek benlik değil.
Genelde karışmam, bazen daha iyi duracağını tahmin ettiğim önerilerde bulunabilirim.
Karışmam, iş ciddiye binerse fikrimi belirtirim
Hep değil ama ara sıra herkes yapıyodur bence
Kaç yaşına gelmiş insanın da giyeceğine karışıyorsak vay halimize
baştan güzel giyinmesine dikkat ederim sanırım sonradan bir şeyleri değiştirmeye çalışmak istemem ve yorucu olur vs vs
haklısın
Karışırım ha bundan rahatsız olursa reçetesine yol yazarım istediği kadar alabilir
abartmadın mı
İki anlamda da hayır. Beğenmiyorsam ayrılmayı tercih ederim
tarzı yüzünden mi
Evet. Birini değiştirmek yerine ayrılmak daha doğru bir seçim
Evet bazen karışırım. Sonuçta eşimi en güzel haliyle görmek isterim. Ona ne yakıştırırsam onu giymesini isterim. Bu bazen bir mini etek bazen uzun bir elbise olabilir.
Evin içinde bana Özel giymesi için kıyafetler bile alırım.
Ama dışarıda istediği gibi giymesine müdahale ederim
ne gibi meseka
maalesef sevgilim karisiyor bos konuşuyor hep gucude yetmiyor bana kavga ediyoruz dayak yiyor sürekli benden
Erkekler genellikle sevgilisini kıskanmaz erkeklerin ne düşündüğünü bildiği için onları korur yani karışma nedeni %80 budur karışılir yerine göre.
Sevgilim olsaydı kıyafetine karışmazdım tabi belli bir seviyede :)
zaten giyim tarzımız aynı ve her türlü kıyafet alışverişini beraber yaparız
Ahhh benimki benden daha şık giyinir karışacaksin tabi ne o imam gibi giyinecek
Hoş durmuyorsa fikrimi söylerim ama baskı boyutuna getirmem
Ne karışırım ne karışsın valla çekemem
hahhaha haklısın
Bi kaç defa yaptı duvara vurasım geldi erkeğim sandı kiyafete karışınca sanki o yaratmış beni
Adam benim zevk benim istediğimi yaparım size kemik atan yok
Çok dekolte giyerse katılırım ben😅
hahaha giyer mi peki
Sadece öneri yaparım o kadar
en doğrusu
Bu arada giyim tarzını değiştirmek istersem ona kendi beğendiğim şekilde kıyafet hediye ederim. O da beğenirse gyinir zaten. Bunu giyme, şunu giy demek kışkırtıcı olur. Açık giyiyor falan olursa mesela olmaz neden mi çünkü açık giymek var açık giymek var. Ben ne çok açık giyinen birisiyle çıkıyorum ne de çok kapalı birisiyle. Normal giyiniyor zaten. Şort giydi diye neden sorun edeyim ki? Ama ne giydiği kadar nerede giydiği de önemli. Af edersin ama abazaların bol olduğu bir yerde canım bak burası böyle böyle bir yer. Tamam giy ama burada giyme derim. Israr ederse bunun beni üzdüğünü söylerim ki o da bunu dikkate alır. Başka yerde giysin illa her yerde giymesi şart değil
Fikrimi belirtirim karışmam
en doğrusu
Karışmam ve karışılsın istemem.
Karışırım beğenmezsem söylerim ben.
Yakışanı giysin diye ufak dokunuşlar olabilir
Karismam nasil rahatsa oyle kabul
İstediğini giyebilir
Begenmiyosam karışırım
Karışirim tabi açık saçık gezemez
Sevgilisi olmayan bir tek benim sanırım
karışmam. karışmak istesemde anlayış gösterir.
Karışmam aksine güzel çekici giyinsin isterim.
Karismam karistir mam
Hayır mini giysin isterim
Galiba evet
nasıl mesela
Evet
nasıl karışırsın
Ben sporken klasik giyinmemeli , ben klasikken de spor giyinmemeli boyalı kızların yanında pijamasiyla dolaşan erkeklerde tarzım değil yane
Karışırım
nasıl mesela
Hayir
anladım
çok seksi olursa evet
neden
Olduğunda karışmam
neden
Herkesin kendine göre bi tarzı var yani onu öyle kabul ettiysem öyle kalır. Bazıları gibi sırf bu yüzden veya buna benzer eften püften sebepler yüzünden sevgilimden ayrılmam.
Karışmam ya
neden
Karışmam
iyi yapıyosun
Hee
dışarda mı yatakta mı
Asla karışmam.
Karışırım.
Karışmam
Hayır.
Hayır
Ben kendi kiyafetlerime bile karışmıyorum ya