Moda & Stil Sevgilinizin kıyafetine karışır mısınız? Aytenliikadinn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Neler giyemez? Nerede giyemez? Kızlar Sevgilinizin Annesi veya Ablası kiyafetınize karışırsa nasıl tepki verirdiniz? Güncellemeler+1 yıl Süper soru tşkler 💕💃 Sevgilinizin kıyafetine karışır mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Hayır sevgilimin kıyafetlerine karışmam 1 0 Yorumla
kendalliste_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl belirli bir yasa gelmis insana karismak dogru degilona bu yasindan sonra baskı kurmak veya psikolojik yonden kisitlamak ancak kendi mutsuzlugunuza zemin hazirlarkarışmak dogru olmazburada en onemlisi kendinize denk, yakin birini secmek 0 0 Yorumla
Peteksi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Karılırım ama şunu giymeezsin şeklinde değil gömleğini pantolonunu ütüler bak hayatım şu iki renk daha güzel oluyor al bunları giy derim mesela öyle 0 0 Yorumla
meraktan33 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Sevgilimin annesi veya ablası kıyafetime karışamaz ama sevgilim karışırsa haklıdır ki zaten sevgilim de yok 0 0 Yorumla
beachgirl07 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 640 cevap paylaştı. Karışmam karışamaz banada. Ailesi bisey derse de güler geçerim onlarda karışamaz😂 0 0 Yorumla
KoscheiMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çok uygunsuz bir yerde ve vakitte, baya abartı bir şey giymesi lazım karışmam için. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgilim de karışamaz ama akrabaları asla karışamaz. Daha neler ya. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buna meylederlerse de muhatap olmam, istediğimi giymeye devam ederim. Yorumla
Karima_asikim Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl Evet karisirim ben karimin acik giyinmesini istiyorum 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Biraz karışırız çok seksi giyim bize uymaz 0 0 Yorumla
MarilynsHere Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl karistiran kizlar neyin kafasini yasiyo zaten? 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 508 cevap paylaştı. Karışmam istediğini giyebilir ahkfkfkksks 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Karışmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır sevgilimin kıyafetlerine karışmam
belirli bir yasa gelmis insana karismak dogru degil
ona bu yasindan sonra baskı kurmak veya psikolojik yonden kisitlamak ancak kendi mutsuzlugunuza zemin hazirlar
karışmak dogru olmaz
burada en onemlisi kendinize denk, yakin birini secmek
Karılırım ama şunu giymeezsin şeklinde değil gömleğini pantolonunu ütüler bak hayatım şu iki renk daha güzel oluyor al bunları giy derim mesela öyle
Sevgilimin annesi veya ablası kıyafetime karışamaz ama sevgilim karışırsa haklıdır ki zaten sevgilim de yok
Karışmam karışamaz banada. Ailesi bisey derse de güler geçerim onlarda karışamaz😂
Çok uygunsuz bir yerde ve vakitte, baya abartı bir şey giymesi lazım karışmam için.
Sevgilim de karışamaz ama akrabaları asla karışamaz. Daha neler ya.
Buna meylederlerse de muhatap olmam, istediğimi giymeye devam ederim.
Evet karisirim ben karimin acik giyinmesini istiyorum
Biraz karışırız çok seksi giyim bize uymaz
Abartılı şekilde olurda karışırım
karistiran kizlar neyin kafasini yasiyo zaten?
Karışmam istediğini giyebilir ahkfkfkksks
Herşeyi giyebilir ona yakışır:)
ben karışmam istediğini giyebilir
Karışmam
Karışmam
serbest
Karisicak