Hayır. Karışmam dilediği gibi giyinebilir.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKuzen bu beyni küçüklerin kaşıramaz falan dediklerine bakma. Karışmazsan aldatılırsın. Çok karışırsan yine aldatılırsın. Kadınlar hükmedecek erkeğin kölesi olmayı severler. Umrunda değilmiş gibi yaparsan sen karış diye don bile giymezler bundan emin olabilirsin. Çok umursarsan ve onun ne istediğini anlamadan karışmaya çalışırsan ağzına tıkarlar laflarını.
10 Yorumla
+1 yılAslında çizgisi ve inancı belli olan biri olduğum için zaten benim gibi olmayan biri benimle devam edemez, o hayatın en önemli kararı olan evliliği benimle zaten alamaz. Ama istisna durumlarda şayet rahatsız oluyorsam çok net bir şekilde tavrımı gösteremesem de sanırım hal ve hareketlerimden ''diğer yarım'' durumu anlayıp hemen çözecektir :))
10 Yorumla
+1 yılÖnceden çok hoşuma gidiyordu. Ama zaman geçtikçe bu bana gereksiz gelmeye başladı. Erkek olsam kız arkadaşıma açık sayılacak kıyafetler giymemesi konusunda uyarıda bulunurdum. Ama bu kıskançlık adına değil. Şu an da şu kız halimde bir erkek yanımda şortla kolsuzla dışardayken duramaz. Tuhaf hissederim kendimi. Tşört pantolon ne güne duruyoo :D
20 Yorumla
O nerde nasıl giyinmeesi gerektiğini bilir ona güveniyorum karışmam.
Ama başkalarınından kıskanabilirim tabii :)10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
521Cevap
- Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılTâbbikide maksat onu sinir etmek gadası 🤗
10 Yorumla Nerde ne giyilmesi gerektiğini biliyorsa sorun olmaz. Sorun her halta özenen insanlarimiz Instagramda birbilerini goruyorlar sonra siradan bir yere giderken bile rezillik derecesinde abartiliyor kiyafet. Kisa ya da uzun giyilmesi degil olay. Abi ülke belli şartlar belli. Ortadoğu'da yaşıyoruz. Nerede ne giyilicegini bilmek gerekiyor maalesef. Ben yaratmadim bu dünyayı. Bu dünyanın gerçeklerini goz ardı ederek degil kabul ederek bir seyler yapabiliriz anca.
10 YorumlaYani bu kişiye göre değişir ilgi çekecek fazla dekolteli sevmem güzel giyinmekle karıştırılıyor bu bazen dekolte verince güzel gitindiğini zanneden kızlar var
17 Yorumla- +1 yıl
Dikkat çeker diyemi rahatsız oluyosun
- +1 yıl
Açıklar düşünsün onu
- +1 yıl
Moda diye açık kıyafetler dikiyolar
Tadını kaçırmadığı sürece açık giyinmesine karışmam ama aşırı dekolte ve mini şeyler kesinlikle giyemez. Başka erkeklerin bakarak iç geçirip, akşam kuytu köşelerde masturbasyon malzemesi olacak kadın istemiyorum yanımda.
Zaten aşırı sahiplenici, kıskanç ve alttan almayan bir karakterim var. Seri katil olmak istemem.10 Yorumlatabiki de hayır... benim sevgilim özgüvene sahip olmalı bu anlamda kendini nasıl iyi güzel hissediyorsa öyle giyinmeli ki koluma girdiğinde yanımda güçlü şekilde dimdik yürümeli.. benim egolarım ve hegemonyam altında ezilmişlik duygusu ile ikinci sınıf insan gibi asla değil.. öncelikle onun bir kadın olduğunu mutlaka göz önüne alırım o ne kadar güzel olursa ve gülümser ise ben ona okadar çok yakışırım
33 Yorumla- +1 yıl
eig hak ediyorsun👍👏👏👏
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim olacak kişi nerede nasıl giyineceğini biliyordur diyerek klasik cümleyi kurmuş olayım. :D :D
Aşırı açık uygunsuz kıyafetlere ne olursa olsun karışırım. Özellikle erkeklerin yoğun olduğu bir ortama gidiliyorsa kesinlikle açık sakıncalı çok çok çok iddialı giyinemez :)20 Yorumla güzel gıyınmeyı severım ve sevgılımn ya da eşiminde güzel giyinmesını ısterım. bu yaşıma kadar sevgılılerıme kıyafet konusunda müdahale ettgımı hatırlamıyorum. yanı yakışanı ıyı kombınlıyorsa sıkıntı yok. yeterkı paçoz olmasın bakımsız kadını pek sevmem. tabı yanımıza yakışir sekılde gıyınmelı. sonuçta ışı gucu yerınde genıs çevreye sahıbım yanımda ucuz kadın görunutusnu ıstemem. şık ve yakışanı gıydıkten sonra sıkıntı yok
00 YorumlaKarıştım, karışıcam, karışırım çünkü bu amerikan modadi insani katil eder burasi Türkiye göbeği açık t-shirt giymek kısacık dar kotlar giymek ne siz bayanlar bilmesiniz o sokaktaki ac kurtlar ( abazan erkekler) size öyle bir bakıyorlar ki hem de yanında Sevgilisi olsa bile bakıyor serefsizler bizde ayar oluyoruz hadi onlar hayvan insanliktan anlamazlar bari siz azıcık insalik yapinda bize kanser etmeyin
00 YorumlaMini etek benim kitabımda yok dolayısıyla karışır dekolte konusuna gelince elbise dekolteyle güzel olmaz güzel taşıyan bayandr elbisenin güzelliği açıklıklarda olmaz vücuduna uygun göze hitap eden birçok kıyafet var önemli olan teshirle değil taşıyarak göze hitap etmek.
01 Yorumla
+1 yılKarışmak demiyelim de bazen posturu kayıyor ona müdahale ediyorum 😀
11 Yorumla- +1 yıl
Yakasını felanmı düzeltiyosun
karışmam ama o da bana karismazsa. Mini etegimi giyip ise gidemiyorum ya akil alir gibi değil. ise istediğim kiyafetle gidemiceksem ne yapayım ben öyle ilişkiyi. neymis efendim egilince testislerim gorunuyormus...
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDalga geçme ya :) ne var işe mini etek ile gitse
Önceden karışırdım giymesinler diye diretirdim sonra baktım böyle yapınca yaranamıyorsun. Ama insan başkalarının bakışlarına da sinir oluyor yani millete bakma da denmiyor hangi birine diyeceksin? Ben gelemiyorum yanımda ki kıza bakılmasına. Sonradan sonraya daha az karışmaya başladım aşırı dekolte, aşırı kısa şortlar olmadığı müddetçe karışmıyorum giyeceksen de yanımda giy yalnızken geceleri çıkacağın zaman dikkat et falan diyorum, derim yani sevgilim olunca falan :D
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılkimse kimseyi değiştirmemeli nasıl tanıydıysan öyle sevmelisin , doğru olan budur. sevdiğim dilediğini giyebilir.. bir elbise bir kadını mutlu ediyorsa onu neden bozayım
20 Yorumla
+1 yılEskiden çok açık giyinen ve sevgilim bana karışamaz diyen biri olarak aşık oldum 2 yıldır biriyle birlikteyim ve onun kölesi oldum resmen ne isterse yapıyorum ve bu hoşuma gidiyor
20 Yorumla
+1 yılYok kıyafetine karışmam
Açık giyinip meme ve göğüsünü göstermesine karışırım.
Erkekler kıyafete karışmaz mahreminizin dışardan gözükmesine karışır.20 YorumlaKarisirim rahat olamam ben cok o benimse baskasinn bakislarndan rahatsiz olurum hani bunj sinirli ve saplantili bir sekilde yapmam ama anlatirim istemedigimi soylerim kadininda bundan mutlu olmasj gerekir cunku hic bisey demeyince bu seferde agliyolar cok ilgisizsiniz diye.
00 Yorumlabenim sevgilim nerde ne giyeceğini bilebilecek zeka da ve olgunluktadır. karışmamı gerektirecek kişiyle beraber olmam , berabersemde çıkarrım hayatımdan
20 YorumlaElbette karışırim
O benim kadınım
Kadınıma müdahale etmeyeceğim de,
Sokakta gördüğüme mi karışacagim?
Edepli giyinmeli benim kadınım DIŞARDA.30 Yorumla
+1 yılKarışmam, bi insanı değiştirmeye çalışmanın anlamı yok. Özünde kendi beklentilerinize göre birini bulmak daha mantıklı ve uzun süreli ilişkiler kurmanızı sağlar.
10 Yorumla
Bundan fazla açık giyerse kesinlikle karışırım
10 Yorumlaevlenmeyeceğim sevgilime karışmam. don giydiği sürece mininin de minisini giyebilir. nasıl olsa ben işimi görüyorum. don giymezse o sorun olur mini ile. :)
10 Yorumla
+1 yılGece dışarı çıkmasına izin vermem önemli bir şey olmadıkça
Kıyafetine karışmam ama çok dar giyinmesini istemem karsı cins arkadası fazla olamaz ya da hic olamaz11 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumu ben mi yazdım lan hiç hatırlamıyorum
- Moda & Stil konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılHayır, alışverişte bu da güzelmiş, şunu alma falan derim ama onu giyemezsin demem. O da aynı şekildedir.
30 Yorumla Rahatsız olursam bunu dile getiririm. Baskı yapmam. Eğer ilişkiyi çok olumsuz bir şekilde etkiliyorsa ayrı yollara gidilir.
20 YorumlaNerde nasıl giyeceğini bilmeyen kadınla sevgili olmam eğer sevgilimse nerde ne giyeceğini bilir. Kısacası karışmam
20 Yorumla
+1 yılEvet kesinlikle...
Tayt dekolte transparan mini yasak...
Evlenmeden önce söylerim işine gelirse yoksa evlenmem...
Sevgili istemem...20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılEvet karışırım. Olabildiğince kısa ve açık giymesi için 😏❤👍😈
45 Yorumla- +1 yıl
Haha inanmam
- +1 yıl
@Osoğukgecedee kendine güvendiği sürece, herşey serbest. Teşvikte bile bulunurum
- +1 yıl
Örnek kombinleri at bakalım hayal gücünü görelim madem :)
- +1 yıl
@Osoğukgecedee sen mekan söyle, ben mekana göre kombin atayım
- +1 yıl
Kombinleri merak edenler... biliyorsunuz ne yapmanız gerektiğini 😏🤭
- Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim olsa pek karışmazdım. Zaten güzel giysin ve beni etkilesin isterim ama yaşadığımız yer de önemli.
20 Yorumla Moda & Stil konusunda 9,1b cevap paylaştı. Yoo rahat bir erkeğim ben sevgili konuları şimdilik pek ilgilenmediğim bir şey olsa da zaten sevgilim olmuşsa o kişi nerede nasıl giymesi gerektiğini bilen biri olur öyle mont giymesi gereken yere mont mini giymesi gereken yerde mini ya da özel bir davette üzerine yakışan seksi bir elbise giymeli bence. Bunu yapan biri olursa zaten gurur duyar insan öyle yok giyme kıskanırım filan saçma yani uleyn senin zaten senin olan birine başkası baksa ne bakmasa ne insanlar garip cidden 😄
19 Yorumla- +1 yıl
Kıskanç değil misin sen peh😐
- +1 yıl
Yorumsuz 😅
- +1 yıl
Ne alaka be 😂
- +1 yıl
Banane canım senin hayatın 😂😂
Sevgilimse ve birlikte takılıyorsak yerine göre giyinmeli, latin dans gecesine gidiyorsak rahibe gibi giyinemez mesela
10 YorumlaKimse benim kıyafetime karışma hakkı olmadığı gibi bende kimseninkine asla karışamam. Sonuçta herkesin kendi hayatı bu.
10 Yorumla
+1 yılHiçbir şeyine karismam. Hatta isterse erkek arkadaşları olsun. Köle almıyorum kendime. Ama oda beni kisitlarsa bende herseyini kisitlarim
10 YorumlaKarışırım tabi. Benim sevgilim asla şort giyemez. Dar tişört de giyemez! Giyerse bacaklarını kırarım onun.
10 Yorumla
+1 yılHayır karışmam. Çok beğenmediysem yanında gezmem :)
20 YorumlaKarışırım ama abartmam, karşımdaki abartmadığı sürece.
20 Yorumla
+1 yılKıyafetine karışmam ama en son yanına gittiğimde gömleğinin bir düğmesini iliklemiştim yukarıdan :D
20 Yorumla
+1 yılNe giymesi gerektiğini bilen biri ile olurum 💆💆 o yüzden o sorunu yaşamayız 💆
20 Yorumla
+1 yılNeden karışayım zaten benim sevgilim olacak kız ahlaklı bir kız'dır orasını burasını göstertmez millete kendi bilir işini, bilmiyorsa yanımda tutup o yetmiyormuş gibi birde kıyafetine karışarak zaman harcamam
00 Yorumla
+1 yılkarışırım. gezmesine dekoltesine minisine makyajına. sevgilimdir. kıskanırımda. istemiosa meshebi geniş birinle gitsin sevgili olsun 2 ci gün aldatttığı zamanda o erkek onu kıskanmayan erkek. boynuzları kendine yakıştırr sanırım. @Esmerkız1
00 Yorumla
+1 yılAslinda hayir - ama benimkinin tarzi bazen cok karisik oluyor... atiom kirmizi kazagin altina portakal renk tshirt giyer..(yani oldumu simid? :))... yalniz renklerin uyusmadigini söylerim... ama genel olarak karismam...(yeterki temiz giyinsin)
00 YorumlaYok ya karışmıyorum sadece şu son moda dar kız pantolonu gibi pantolonu giyiyor bazı erkekler. onu merak ediyordu izin vermedim boyu uzun zaten dikkat çeker sonra muğlak cinnet geçirip sevgilisini öldürdü diye okurlar :)
00 YorumlaKarışmam ama öyle abuk sabuk şeyler olmadıkça
Karışılmasını da istemem fikrini söyler bende ona göre davranırım kendi sınırlarını bilecek benim sınırlarıma saygı duyacak eş veya sevgili hepsi için aynıdır bu
Aynı şekilde bende00 YorumlaNe giyeceğini bileceği bir olgunlukta ise; zaten kimse birşey demez ona. Aklı bir karış havadaysa hatunun kendimi seksi göstereceğim triplerine girmişse karışırsın. Hoş öyle birine de kimse karışmaz **ker atar yani. Herkes bulunduğu ortamı bilmeli.
01 YorumlaModa & Stil konusunda 9,1b cevap paylaştı. Eğer yeterince zevkli biri değilse tabii karışırım yani açık giymesine kensilikle karışmam ama uyumu bence önemli zaten kadınlarda yakışıp yakışmadığını merak ederler ve sorarlar o yüzden sorun olmaz bence
10 YorumlaKarışmam ne diye karışacağımki giyinmesini bilen kadın mini etekte giyse olur pantolonda giyse olur.
20 YorumlaDekolte ve mini giyinemez. Başka kızlar bakar yoksa
21 Yorumla- +1 yıl
Kızlarda çok açık giymesi icin başka erkekler bakıyor Bu rahatız edici bence en çok problem olan bunlar
Kıyafeti nutkumun tutulmasına sebep olup konuşamıyosam? Sjajsj
10 Yorumla
+1 yılHerhalde. P... venk değilim yanımda striptizci gibi gezdirmem.
10 YorumlaKarisirim. Abartacak sekilde degil ama fikir verir gibi karisirim 😅
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılhayır tabi ki neden karişiyim herks istediği şeyi giymekte özgürdür
10 Yorumla
+1 yılAnasi babasi karışmıyordur şimdi biz karisirsak etik olmaz 😂
10 Yorumla
+1 yılVücut hatlarını belli etcek şekildeyse karışırım tabi
10 Yorumla
+1 yılKıyafet Konusu o kadar çocuksu ki. Daha büyük şeyler download ediyorum Evren’i keşfedeceĞim az kaldı
10 Yorumla
+1 yılsevgilim yok. oluncada kendini bilen biri olursa gerek olmaz.
10 Yorumla
+1 yılHayir. Yani dekolteli vs giyiniyorsa basindan sevgili olmam
10 Yorumla
+1 yılBol sweat almstmm bgn giycktm bide Converse 😍
uffff sevgilim giydrmedii17 Yorumla
Gizli Soran+1 yılGerçekten mi ya seninkide aşırı kıskançnış sıkılmıyormusun Allah sabır versin 😂
- +1 yıl
Sweat altına uzun giymm lazımmış o şekilde çıkartmam dedi
- +1 yıl
Adam havadan kiskanio djgfdjjj
- +1 yıl
Aşığım ona.. sana dileme 😂
Gizli Soran+1 yılkeşke öyle çıksaydın da görseydi büyük konuşmamak lazım hahajdkdk
- +1 yıl
Sidjjkkkk lan keserim dedi
Gizli Soran+1 yılOoo o zamn boşver ya fazla şey yapmamak lazım 😂😂
Kısıtlamam. Kendine yakışanı giyer. Ben de kendime yakışan ile sevgili olurum.
10 Yorumlakarışırım tabi ful açık gezmesini istemem dekolte bile olsa bunun adı
10 Yorumla
+1 yılppndeki gibi giyinmesini istemezdim, erkeklerin aklından neler geçirdiğini biliyorum maalesef
10 YorumlaEşofman giyiyordu sinir olurdum eski sevgilim 🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪
10 Yorumla- Devamını Gör (693)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne