çok cici (görünen) yaştaşım br komşum var, evli. kendisiyle kısa zamanda samimiyeti epey ilerlettik ortak dostlar arkadaşlar falan filan. dün akşam kavga sesleri geldi evlernden ama sonra kızın bağırmaları gelmeye başlayınca kapılarını çaldım. adam buyur etti "ben de sizi çağıracaktım" dedi; ve devam etti "eşimin çok kötü bir huyu var; dedikoduya, senaryo yazıp milleti birbirine düşürmeye bayılır; onu zamanında çok uyardım güzellikle anlattım sonunda geçici çözümü dayakta buldum. falakaya yatırıp dövdüm; önce yola geliyo ama 9 ay en geç bir sene sonra yine başlıyor ben de kulağıma geldiğinde bir daha tekralıyorum dayağı. dün akşam telde fısır fısır konuşurken yakaladım, önce inkar etti ama ben sopayla itiraf ettirdim maalesef bu defa sana takmış kafayı tam itiraf etti ki sen geldin" dedi ve kızı çağırdı kız geldi. ben şaşkınlıktan tek laf edemedim. adam yarım saat sorguladı resmen kime neler atlattığını tek tek itiraf ettirdi ve bunları arattırıp yalan söylediğini abarttığını uydurduğunu başka kimseye iletmemesi gerektiğini söylettirdi, kız resmen yalvardı hepsine bunları hep ben uydurdum nolur kimseye yaymayın diye. bu iş bittikten sonra da adam "az önceki dayak suçunu itirafı içindi şimdi de kulağına küpe olması için cezalandırılması gerekiyor" dedi ve kızı tuttuğu gibi yere yatırıp, tüm debelenmelerine rağmen ellerini arkadan bağlayıp ayaklarını kaldırıp koltuğun ahşap kol dayamasına bağladı yani bildiğiniz falaka. kiz tüm yaptklrna rağmen benden yardm ister gibi baktı çaresizce. aslnda feminist biriyim ama ne bileyim hiçbir müdahalede bulunmadm. belki şaşkınlk ve belki de dost srdaş bildiğim birinin ihanetin cezasını bulmasnı istedim. elindeki bayrak sopası gibi hafif plastik boruyu kzın çplak tabanlarına v
adam da sen de doğrusunu yapmışsınız. sopasına sağlık valla yani resmen tabanları kaşınmış; sen de hiç takma kafanı başka ne yapacaktın ki?
buna asla müsaade etmemeliydin. kesinlikle çok hatalısın, senin yaptığın daha doğrusu yapmadığın gerçekten utanç verici hatta kızın yaptığından da kötü
müdahale etmemen normal ben de karşmazdım karı koca arasına ama kalıp falakayı seyretmen çok acımasızca olmuş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar