Kızlar, Ne yapmaliyim?

Merhaba kizlar,
Benim bir sorum olcak, Ben Şu an 22 yasindayim Ve 8 aydir evliyim.
3 ay icinde nisanlanip 5 ay icinde evlendik.
Biz cok güzel basladik yani birbimizin fikirleri cok ayniydi cok saygiliydik birbimize karsi Vs,
birbimizi kaybetmeme korkusuna evlendik. Ilk evlendiyimde ailesiyle yasadik 5 ay 3 aydir kendi evimdeyim, onardayken annesinin beni sevmediyini hissediyodum her kücük birsey oldugunda bana tavir yapiYodu onarla olmama ragmen ogluna diyodu bu kiz Hic bizimle deyil diyodu sana sabah kalkip kahve bile yapmiyo diyodu hep bizi kavgaya sokuyodu esim gelip herseyi bana anlatiyodu ailesine gidip bizim aramizdaki herseyi tartismalarimizi anlatiyordu sonunda evde tartismalar basladi kendi evimize cikmak istiyodum Annesi istemiyodu hep diyodu benim oglum nasil yapcak hersey ona yüklencek falan diyodu Bende dayanamayip aileme gitim 1 hafta orada kaldim esim bu arada evi tutu beni geri Aldi, evimize geldik evimize geldiymiz ilk gün esimle Kavga yapmaya basladik bana hep ailesini savundu ailesi bize Hic bir sekilde yardim etmedi Hala herseyimizi alamadik evimize. Esim cok deyismeye basladi 4 gündür daha bi farkli beni sevdiyini hep söylüyodu Ama bana Hic inandirici gelmiyo benimle cani sikiliyo herdefasinda ailesine gidiyo hergün nerdeyse Ben ailesiyle hala konusmiyorum beni istemiyolar Benimde gururum cok incldi hep hakksiz yere özürdiledim Ama artik oraya gitmek özürdilemek istimiyorum esimde Ben böyle bi evlilik hayal etmedim seninle deyip pisman oldunu hissetiriyo bana. Ben bu aralar bosanmayi aklimdan cikartamiyorum ne yapmaliyim lütfen yardim edin. :((((((
Kızlar, Ne yapmaliyim?