Ne yapmalıyım kızlar ?

Kızlar merhaba 3 yıldır evliyim eşimle 1 yıl sevgili nişanlılık dönemimiz oldu onu çok seviyordum oda beni aynı şekilde ama evlendikten sonra işler değişdi o değişti tanıyamadığım bir insan oldu en ufak kavgamızda eskileri açar oldu benim ondan öncesi biri vardı hayatımda ama sevgili bile değildik eşime de ilk tanıştığımızda söylemiştim bilmiyorum sürekli o çocuğun konusunu açar oldu bende ne yaptığını anlayamadım en ufak kavgamızda sen böylesin sen şöylesin sen gezmeyi seversin senden bi bok olmaz küfürler hakaretler sürekli her kavgamızda bunları duydum sürekli beni aşalığıp özür diliyordu en son dayanamadım boşanma davası açtım gelmedi pes etmedim 5 defa boşanma davası açtım en sonunda boşandık ama boşandıktan sonra rahat vermedi sürekli karşıma çıktı işyerime geldi özürler ağlamalar üzüldüm ona şans verdim tekrar 1 ay sonra yine eski haline döndü yine ayrıldım yine geldi yine affettim yine ayrıldım yine affettim olaylar bu şekilde gelişti şu an tekrar birlikteyiz ama ben mutlu değilim çıkış noktam yok kaçmak istesem de kaçamıyorum çünkü kendi ailem onu tutuyor ve en ufak olayda ayrı bile olsak onu arıyorlar onu eve çağırıyorlar mecbur bi şekilde barışıyoruz evlenmek istiyor tekrardan zaten yasağım var 300 gün ben istemiyorum tekrar evlenmek ama kurtulamıyorum aynı mahallede oturuyoruz bi şekilde karşıma çıkıyor hayatıma birisini de almaya çalıştım kurtulmak için ama ona bile ulaştı bozdu herşeyi bana ulaşamayınca ben çok kıymetli oluyorum ama ben onun yanındayken kıymetim bitiyor hep aynı senorya ev dışı bi ilişkimiz yok biryere gitmeyiz gezmeyiz hep bi para kazanmam lazım ona buna para harcayamam derdinde ve en ufak kavgamızda beni kötülemekte 2 saat sonra özür diler bu döngüden bunaldım artık onla olmaktan da ben 24 yaşındayım güzel bir kadınım dönen birdaha dönüp bakar önüme çok şeyler seren de oldu ama ben hiç bir zaman maddiyata bakmadım sevgi istedim oda olmadı sevilmiyorum bence sadece eski eşimin yaptığı takıntı bilmiyorum ne yapmalıyım aileme gitsem bir şekilde geliyor yalvar yakar ağlamak beni geri döndürüyor başka çarem kalmıyor çünkü ama ben ondan ayrı olduğum zaman çok mutluyum hiç üzülmüyorum sadece ailemin yanında olmuyor beni bi türlü barıştırıyorlar ne yapmalıyım şehri terk edesim var artık bilmiyorum mesleğim var ama sadece ailem üzülür diye korkuyorum.

Güncellemeler
9 ay
Evlilik berbat gibi sizce?
Ne yapmalıyım kızlar ?