Kızlar, Ne yapmalıyım çok acil?

Annem babamı çok seviyor ve 15 16 yıldır evliler. Babam son zamanlarda garip davranıyor telefonla mesajlasirken garip şekilde davranma gibi şeyler. Bir keresinde kontrol etmek istedim ve şüpheli hicbirsey yoktu o yüzden o konuda üstüne gitmedim. Birgün evde yanlizken babamın telefonuna sosyal medyadan bir kadın " ne oldu böyle yapmaya başladın" gibi bir mesaj atmisti bende mesaja baktığım gözükmesin diye sohbete girmedim ve babama soyledim. hicbirsey değil kadın benle konuşmak istiyordu bende çocuklarım ve karım rahatsız olur diyip ona cevap vermiyorum ondan öyle yazmış dedi. Sen çöpü at gel gösteririm mesajları dedi ve ben atmak için tam çıkacağım sırada sohbeti sildigini gördüm ve neden yaptığını sorduğumda birdaha yazmasın diye engelledim zaten mesajları okuduysan cevap vermediğini gormussundur dedi. Ve bende yalan söyleyip evet okudum dedim oda o zaman konu kapandı dedi. Ayrica son zamanlarda annemi her konuda hatalı çıkarmaya ve kızcak bişey bulmaya başladı. Sürekli yürüyüş ve işi olmadığı halde dışarı çıkıyor. Ve nereye gittiği ile ilgili birbirini tutmaz şeyler söylüyor. Kahveye giden bı tip o yüzden bunlar çok da önemli değil ama ne yapacağımı bilmiyorum sizce gereksiz mi paranoyağim

Kızlar, Ne yapmalıyım çok acil?