Acil kızlar ne yapmalıyım?

Kızlar yaklaşık bir ay önce annemin ilişkisi olduğunu öğrendim annem babam ayrı ama annemin ilişkisi olduğu kişi evli vee üstelik adamla aynı mahalledeyiz benim babam da annemi aldatmıştı benim aklım almıyor bunu yaşayan bir kadının başkasına bunu yaşatması zaten 1 2 aydır evden kopuktu ne benimle ne kardeşimle ilgilendir oldu ona sinirlenip bizden çıkarıyordu üstelik bize bugün mesaiye kalıcam deyip onunla otellerde buluşuyormuş iş yerine diye çıkıp onunla yatmaya gidiyormuş bugün bile hastaneye gittim ben evde iş yapıcam diyip benle gelmedi onunla otele gitmiş çantasında da ella lar çıktı ama benim bildiğimi bilmiyor telefonuna da kız ismiyle kaydetmiş bir aydır içimde saklamaktan beni bitirdi şöyle karşıla alıp konuşmak istiyorum ama henüz reşit değilim babamla konuşmuyorum diyelimki gitti ama küçük kardeşim var ben de gidersem o mahvolur nolur fikirlerinizi paylaşın buraya yazmak sizinle paylaşmal bile bi nebze olsun rahatlatıyor üstelik bu sene sınav senem bu kafayla da sınav ne mümkün

Acil kızlar ne yapmalıyım?