Kızlar yaklaşık bir ay önce annemin ilişkisi olduğunu öğrendim annem babam ayrı ama annemin ilişkisi olduğu kişi evli vee üstelik adamla aynı mahalledeyiz benim babam da annemi aldatmıştı benim aklım almıyor bunu yaşayan bir kadının başkasına bunu yaşatması zaten 1 2 aydır evden kopuktu ne benimle ne kardeşimle ilgilendir oldu ona sinirlenip bizden çıkarıyordu üstelik bize bugün mesaiye kalıcam deyip onunla otellerde buluşuyormuş iş yerine diye çıkıp onunla yatmaya gidiyormuş bugün bile hastaneye gittim ben evde iş yapıcam diyip benle gelmedi onunla otele gitmiş çantasında da ella lar çıktı ama benim bildiğimi bilmiyor telefonuna da kız ismiyle kaydetmiş bir aydır içimde saklamaktan beni bitirdi şöyle karşıla alıp konuşmak istiyorum ama henüz reşit değilim babamla konuşmuyorum diyelimki gitti ama küçük kardeşim var ben de gidersem o mahvolur nolur fikirlerinizi paylaşın buraya yazmak sizinle paylaşmal bile bi nebze olsun rahatlatıyor üstelik bu sene sınav senem bu kafayla da sınav ne mümkün
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Allah akil fikir versin. Annenle al karsina konus. Bizi riske atiyorsun de. Hadi adamin karsi ogrenir basimiza musallat olursa, hadi adam bize musallat olursa de. Bizi sevmiyormusun falan de. Ama gercekten zor bir surec. Allah yardimcin olsun
Maalesef böyle şeylerde öyle güzel manipüle ediyorki böyle bişey söylesem suçlu ben yapar beğenmiyorsan defol git der ama gitçek bir yerim yok derslerim çok iyi şu son 2 3 haftadır odak ve başarı seviyem de düştü keşke herkes ebeveyn olmasa
hadi sen uniyi kazanip o evden gidebilirsin.. ya kardesin.. baskasi gibi anlat. arkadasimin annesi biriyle beraberlik yasamis, adam kizi taciz etmis falan de. karisi da kadina sunu yapmis vs gibi korkut yani biraz. cok zor bir durum gercekten. Aynen herkes anne olmamali. Yavrum ben de anneyim, benim esim beni birakip gittiginde daha bebegime hamileydim. Şu an kizim 18 yasinda, hic evlenmedim, kizimin yakinina kimseyi yaklastirmadim, annemle erkek kardesimin zulmune bile sessiz kaldim , disarinin daha fena oldugunu biliyorum. Yavrum Allah annene akil fikir versin. zor bir surectesin.
Öncelikle gerçekten soruma ve bana değer verip cevapladıgınız için teşekkür ederim evet kardeşimi de düşünmem gerek çünkü o yaşlarda yaşanılan şeyler unutulmuyor ve aile ilişkinizi oluşturuyor anneannemle hep hayal kurarız ben üni kazanmışım 1+1 ufak evimizde herkesten uzakta yaşıyıcaz diye bu plana kardeşimi de ekliyicem dediğiniz gibi olayı başkası yaşamış gibi anlatsam iyi olabilir ama cesaret ister keşke diyorumki bi tarafla aram düzgün olsa diye hem anne hem babayla uğraşmak yoruyo bide bana bugün dediki senin hallerin çok değişti okulla konuşuxcam değiştirecem okulu aslında bu ruh değişimim içimde sakladıklarımdan dolayı ben babamla da onun hırsından görüşmek daha sonra da gözden uzak gönülden Irak hikayesine dönüştü şimdi de mesajlarında gördüm Salı günü buluşacaklarmış bana diyoki Salı günü hastaneye gidicem diye bilip de susmak gerçekten çok kötü bişey bi yandan onu da düşünüyorum sevmek sevilmek omun da hakkı ama bu şekilde ahlaksızlıkla değil namaz kılmaya başladım bu konu hakkında allahtan yardım istiyorum hep arkadaşlarımın anne kız ilişkilerine özenirim sizin kızınız çok şanslı bilinçli ve onu seven annesi var muhtemelen siz de kızınız yönünde şanslısınızdır gerçekten sorunlarıma cevap vermeniz sanki bir ablamla konuşuyormuş gibi hissettirdi🫶🏻💚
yavrum, en onemlisi Allaha dua etmen.. Her kapilari acan Allah. Her sabah uyanir uyanmaz dua et. Onun haricinde anneannenle 1+1ev fikriniz gayet guzel. Annenin hakki falan degil. 38-40larinda oldugunu tahmin ediyorum. annenin bu yastan sonra ayaklarinin yere basmasi gerekir. Cocugu olan birinin ask mesk derdine dusmesi buyuk yanlis. Elin adami o yastaki kadini ne yapsin gencler varken? uzgunjm ama belkide sana ulasabilmek icin anneni kullaniyor olabilir.. Ne sapiklar var ortalikta. keske annen mantikli davranabilse... ama bence daha henuz babanin aldatmasinin sokuyla boyle davraniyor olabilir.. ve boylesi les kargalari, yeni bosanmis ladinlari av belleyebiliyorlar kendilerine ve kullanip atiyorlar.. yani annenin cok yonlu dusunmesi gerekir. Umarim gec olmadan yanlisindan doner. cocuklu kadina ask mesk yasak. cocuklarini bu zalim dunyadan korumak tek derdi olmali. ancak cocuklari evlenip yiva kurarsa dusunebilmeli. senin yapabilecegin anneni korkutmak. ona ekstra iyi davran, ona ihtiyacin oldugunu hissettir, aralarda da annenin gozunu korkut, arkadasinin basina gelmis gibi anlat, sapikliktan gir konuya. anne iyi ki varsin diye onu kendine cek, vicdan yaptir. arti annenin bu yaptigi zina. zinanin gunahindan bahset caktirmadan. umarim yol yakinken bitirir
Al karşına konuş. Akıl sağlığın ve kardeşin için en iyisi bu
İşte en zor noktada bu konuşurken çok zorlanırım aramız hiç anne kız gibi olmadı hemen ufacık şeyde ağlarım o da bunu kullanır konuşmuş olsam da muhtemelen son olarak beni kovucak gidicek yerim de olmadığına göre ya bu çileye katlanıcam üniyi bekliyixeö ki hiç sağlıklı değil ya da gidicem ama ne olacağım belli olmucak ikincisini yaşamak istemiyorum okumak meslegımı yapmak onun gibi olmamak istiyorum bu şartlar altında biraz zor
Yaşın 18 den küçükse gidecek yerin çok. Kadın sığınma evleri falan da var. Evden kovan ailenin yanında durmaktansa orada durmak daha iyi
aile büyüklerıne anlat dayın ananen teyzen
Annem hiç biriyle konuşmuyor sadece anneannemle oda yaşlı öğrenir ve üzülüp başına bişey gelirse bunu hiç kaldıramam
annene bışı deme bırak akışına
Sana ne anenin iliskisinden
Sence mantıklı bir ilişki olsa iki bekar kişi bu ilişkiyi yaşasa niye gelip buraya yazıyom gidicek yerim ve gücüm olsa umrumda olmaz kimle yatıp kalktığı
Görmemezlikten gel iste
Zor durum
düşünmemeye çqlış
bildigini yapacaksn