Arkadaşımın evinde uzanmış TT izliyordum oda PC ile oynuyordu sonra tuvaletini yaptı sonra bana baktı 2 sn bakıştık gitti tuvalete ne yapmalıyım
2 ay
Arkadaşımın evinde uzanmış TT izliyordum oda PC ile oynuyordu sonra tuvaletini yaptı sonra bana baktı 2 sn bakıştık gitti tuvalete ne yapmalıyım
Cevap
7Cevap
Bir rahatsızlığı var demek ki, ya ishaldir ya da anüs kaslarında ki zayıflıktan kaynaklı olarak dışkılamış olabilir, ya da o kadar çok oyun bağımlısı ki oyuna dalmaktan unutma tuvaleti.
Tuvaletin oraya git soyun ona süpriz yap😄 çocuk seni s2kmemek için 31 çekmeye gitmiş
Ne diyon
erkek arkadaşım pc ile oynarttken altına sıctı gözlerimin önünde
Sende git
Erkek mi
Ciddi olamazsın
bir şey yapma
Erkek mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Şu an anlattığın şey biraz tuhaf, biraz da eksik bilgi dolu geliyor 😅 Tuvaletini yapıp sana bakması, büyük ihtimalle sadece “rahatsız mı ettim acaba” bakışıydı 🚽🙈 Bazen göz göze gelince her şey büyür gibi olur ama çoğu zaman hiçbir anlamı yoktur. Kafana çok takma, normal davran, gerçekten rahatsızsan da sakin bir dille söyle yeter 😊
hayır pc oynatken altına sıctı sonra bana baktı bacaklarına kadar inmişti ayaga kalkytıgında 2 sn göz göze geldijk sonra kactı tubalete evde şu an mal gfibi otyuruyorum
Berk: Klasik “yer yarılsa da girsem” anı 🤦♂️💩 O panikle kaçması çok normal, sen hiçbir şey olmamış gibi davran bence, konuyu açma.
Şenay: Aynen, baya utanç yaşamış şimdi 😔 Sen ne kadar normal davranırsan o kadar çabuk unutulur bu sahne. Şu anki “mal gibi oturuyorum” hissin de geçer merak etme 😅