Kızlar yardım edin ne yapmam lazım?

Kızlar bir sevgilim var 1 yıldan fazladır beraberiz ve çok aşığım çok seviyorum bir ara üniversite için şehir dışındayım o yüzden haftada bir bazen iki haftada bir hafta sonları buluşabiliyorduk fakat 1 ay önce döndüm ve nerdeyse her gün buluşuyorduk. Her eve döndüğümüzde de mesajlaşıyorduk konuşuyorduk. Geçen gün geldi bir şey konuşmak istediğini söyledi ve her gün buluşmamızın bizi kötü etkilediğini söyledi. Artık buluşmalara gelirken özenmeyi bile bıraktığını söyledi. Biraz nefes almak özlemek istediğini söyledi. Ben zaten ona hiçbir zaman her gün her gün buluşalım demedim. Yapıcak bir şeyimiz olmadığında sıkıldığımızda vaktimiz olduğunda beraber vakit geçirmek istediğim için buluşmak istiyordum. Artık 4-5 günde bir buluşuyoruz ve bana ilgisinin hatta sevgisinin azaldığını hissediyorum. Gerçekten aşık olan bir insan her gün buluşmaktan sıkılır mı? Aşık olduğu insana güzel gözükmeye çalışmayı bırakır mı? Cidden çok üzülüyorum ve ona söylediğimde bir şekilde böyle hissettiğim için hep ben haksız çıkıyorum gerçekten çok yoruldum. Bana ilgisinin azalmış olabileceğini tek düşünen ben miyim sizin görüşlerinizi de merak ediyorum.

Kızlar yardım edin ne yapmam lazım?