Kızlar yardım ne yapacağım ben?

Bu konuda kızlar daha doğru yorum yapacaktır diye inanıyorum en son ciddi ilişkim üzerinden 4 yıl falan geçti uzun zamandır kimseye pek sevgi beslemedim ilgimi çeken biri de olmadı iş yerine yeni bir kız geldi ilk başlarda hiç umursamadim klasik tavrım herkes kendi işine bakıyordu sonra aynı saatlere denk gelince biraz sohbet falan derken mimikleri sevimliligi tamamen benim zaaf noktalarima değinen biri olduğunu farkettim ve aşırı sıcak kanlı o an zaten tutuldum ben bu kıza yani böyle hissetmemiştim hiç calisirken çok fazla göz göze geliyoruz bir kaç gün içinde benimle baya uğraşmaya başladı sürekli bana sataşiyor şaka yaparak benim hisler ona karşı zirvede ama ondan emin değilim Instagram'dn ekledim bana iş yerindeyken dövmemin anlamını sormuştu bende sonra anlatırım diyip ilk mesaj olarak anlamını atmıştım Instagrama biraz konuştuktan sonra sabah erken uyanacagi için uyudu sonra işden eve giderken de espirili bı video falan attım güldük biraz sohbet ettik ve ben ise dönüyorum diye çıktım acaba şimdi onun mesaj atmasınımi beklemeliyim hisleri nedir sizce yanılıyor olabilirmiyim vazgecmelimiyim hiç bilmiyorum gerçekten şaşırdım kaldım ve bu arada beni ilk gördüğünde abi falan demişti fakat şimdi ismimle hitap ediyor bugünde o çalışırken mesai saatinde kimin olacagini sordu benimmi diğer kişinin mi bende neden sorduğunu söyleyince merakdan dedi bende bana kalsa benim olup biraz daha rahatsızlık vermek istediğimi söyleyince baya içten içe güldü şimdi ben ne yapicam işin içinden çıkamadim
Kızlar yardım ne yapacağım ben?