Nişanlıyım ve başkasını seviyorum, ama lütfen okuyun?

4 sene önce babamın işleri bozuldu ve oturdugumuz ev dahil herseyımızı kaybettık. sonra babamın genclık arkadası amcam gibi sevdigim aile dostumuz yardım elini uzattı ve babama borclarını odemesı için zaman vermeden borc para verdi. bu abinin cocugu da ta lise zamanlarımızdan beri bana asıktı. cocuktuk cocukluktu, büyüdük hiç degişmedi. hiçbir zaman da ona o gözle bakamadım ben. fakat olaylar böyle gelişince, ogluyla ben görüşmeye basladım bunu neden yaptıgımı hala bilmiyorum. insan olarak mukemmel biri cok seviyorum, fakat karsı cins diyerek ask sehvet arzu hiçbişey duymuyorum. ve onunla evlenecegimi söyledim. ailem cocugu sevdigim için nişanlandıgımı sanıyor, bilseler sevmedigimi eminim cok üzülürler. nişanlım inanılmaz iyi biri insan olarak mukemmel biri.
bir zaman sonra, bursaya arkadasıma gittigimde orda biriyle tanıstım. ve zaman gectıkce asık oldum tutuldum. askın ne oldugunu hayal kurmanın güzelligini birini sevmeyi istemeyi onda ogrendım. nişanlı oldugumu bilmiyor tanısmamıza vesile olan arkadasım da sucluluk duyuyor haklı olarak, o da bu sırrı saklıyor. bir tane yalan söyledim, yalan yalanı dogurdu asık olunca dönemedim de.. şimdi koskoca bir yalanı yaşıyorum ve yaşatıyorum.
nişanlımdan ayrılmayı dusunmuyorum ve sevmıyorum da. asık oldugum cocukla er gec ayrılacagım bunu biliyorum. ki kendisi de sütten cıkmıs ak kasık degil bir ton hatası olan efendi yerine p*ç konumundaki p*ç olan cocuk. ama ben ona asıgım. bir yalanı yasıyorum yasatıyorum. kendi yalanlarıma inanmaya basladım.
gitsem gidemiyorum bitirsem bitiremiyorum, sucluluk duyuyorum. vicdan azabı cekiyorum. hiçbişeyi degiştiremiyorum.
etrafımdaki herkese kendimde dahil haksızlık ediyorum, biliyorum?
bana ne önerirsiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
kurgu diyenler baska sorulara gorus bildirsinler sizi okumak istemiyorum.
Nişanlıyım ve başkasını seviyorum, ama lütfen okuyun?