Evliyim ama başkasını seviyorum?

Eşim bekarken benim normal arkdsmdı ve benm ailem cok baskıcıydı e tabi şiddette vardı sonra bende evden kaçmaya karar verdim eşimin yanına geldim ama evlenmek amacıyla kacmadım arkdsmdı o benm. Sonra onun yanında oldgm öğrenildi ve babam tehditler hakaretler havada ucustu evlenceksiniz dedi adın cıkmadan evleniceksiniz dedi mecbur kabul ettk evlendk. 2 senelik evliyim bitane 7 aylık oğlum var. Ama ben bu evliliğe hiç bi zaman alısamadm ısınamadım sevemedim yapamadım ne kdr denediysem olmadı. 3 senedir eşim vasıtasıyla tanıdıgm bi cocuk vrdı yani eşimin arkadasydı diyebilirim. İlk evlendgm zamanlar benden hoslandgnı söylemşti ama ben kabul etmemştim. 5 ay önce biz onla tekrar konusmaya başladık ve 5 ay icinde o kdr cok sey yasadıkki hastaenelrde yattm yanmda kocam yoktu o vardı eşim gelmiyodu hastaneye yanıma hiç hep o kalıyodu benle benim ynmdan dogru işe gidip gelirdi. Sonra aramzda... yaşanmaya basladı. Bende onu seviyorum onu istiyorum oda beni seviyo beni istiyor napcam bilmiyorm. Eşimden boşanmak istiyorum ama sonrasınıda düşünüyorum bi yandan neler olcağnı o yüzden boşanamıyorum. X kişisi evlenms boşanms bi insan 3 yasnda oglu var ama eski karısında kalıyo oğlu. Boşanma sebepleride karısı kendi memleketinde yaşamak istemesi ve bununda kabul etmemesi. Lütfen Bana yol gösterin kınamayın. Ne olursa olsun vazgecemiyoruz onla birbirimizden ayrılsakta tekrar barısıyoruz.
Evliyim ama başkasını seviyorum?