Sevgilim bana herkesin içinde vurdu?

Haftada 1 gun bulusuyoruz bu gun annemin is yerine gittim isi var diye islere ben bakıcaktım erken gittim bulusucaktık fırsat yarattım ben geldiğimde o daha evden bile cıkmamıstı ki yoldayken aradım cık evden diye tamam dediği halde gec geldi. Bende sinirlendim gelme dedim is yerindeydim annem gitmemisti geldi neyse ben tavir aldim annemle konustular biraz sonra bana dondu konu niye tavirli olduguma sebep konu acildi ben yine sinirlendim susun artik uzatmayin yeter dedim sustum kimsede konusmadi daha annem gitmeden kalkti ben ise geciyorum dedi yanagimdan opmek istedi geri cekildim opmiyim mi dedi vakit var erken kaciyosun dedim suratima bakmiyosun gidiyorum ben ya dedi cikti gitti bende pesinden gittim yetistim aradim beklettim konusucaz dedim aniden durduk yere sinirlendi sacimdan tutup itti napiyosun sen sokak ortasinda rezil ediyosun beni git burdan dedim kolumu sikti yuru dukkana birakicam seni dedi git diye bagirinca yanaklarimi sikistirdi kolumi sikti morartti aniden yere itti bende iyice sinirlenip seyine tekme attim ittim defol git burdan yuzunu gormek istemiyorum dedim. Annemle konusmuslar Baya bir su an hepten sinirlendim yuzugu cikarttim anneme verdim napicagimi hic bilmiyorum napiyim ben
Sevgilim bana herkesin içinde vurdu?