Gizli Üye(25-29)1 yılŞimdi Sorunun Trol olma insanların ne düşündüğünü Bilme hatta erkek çıkma ihtimalin bile var. Erkek değilsen Kızsan sorun yok Umarım Soru Troldür Çünkü eğer "Sene 2024 oldu 2025'e gircez Hala Kadına şiddet olayları ve insanların düşünceleri çok kötü 2025'e girecez Hala aynı düşünen var mı acaba" diye Merak edip sorduysan Sana Helal olsun Keşke her sene Bunun sorusu bir yerler de sorulsa. Ama yok eğer gerçekse Şunları aklında bulundur.
Bak Yorumlar da "Ayrılsana Niye yazıyorsun birde" diyenlere Demişsin ki "Ama Uzun boylu Kaslı yakışıklı Sporcu ne güzel özellikler bunlar Çok seviyorum onu" Felan. Bak sen sevebilirsin Ama aynı hisleri o sende maalesef hissetmiyor. Nerden biliyorsun diye sorma çok açık değil mi? Telefonunu vermedin diye "Güvenmiyor musun?" Diyip Tokat atması? Çocuk neyini Sevdiğini biliyor Emin ol İçinden arkadaşları felan varsa Emin ol Arkadaşlarına demiştir "Kanka kıza Tokat attım Kız öyle saf ki hala bana yazıyor Ben bu kızı Tecavüz eder, istediğim zaman Dayak atar, Kendime iyice bağlayıp Evlendikten sonra Doğacak çocuklarına da aynı şeyi Yaparım. Kız benden Boyum Posum yerinde, Kaslıyım, Yakışıklıyım, Spor yapıyorum diye kız Benden ayrılamaz ki Kız y*llu Gurur yok ki kızda" diyip arkadaşları arasında alay konusu yapmıştır bile. Cidden seni sevdiğini mi sanıyorsun? Bu tarz erkekleri neden sevdiğiniz de belli Kaslıysa Seni diğerlerinden korur uzun boyluysa yanında daha rahat daha sıcak daha yakın hissedersiniz Dayak yiyince de "Ama çooook yakışlıklıydıııı" dersiniz. Birinin de Bak Kötü koku ağız kokusu felan bunları zaten saymıyorum böyle birini sevemezsin ki zaten. ama Birininde Boyu Normal, Sen ben gibi Normal vatandaş olan, Mesleği güzel, Oda sporcu Ama millet gibi Karısını Çocuğunu dövmeyen, Sporcu diye Allah'ın vip kuluymuş gibi havalara girmeyen "Kaslıyım Bak, kızlar kesin bana düşecek" edalarına girmeyen, Sinir hastası olmayan, Normal düşünebilen, Zayıf veya Normal, Yakışıklı orta veya çirkin ayırt etmeden Seven birine Bırak yüz vermeyi Birlikte olduğun arkadaşlarına bile "Kanka bak Ne kadar çirkin Sıkıldıktan sonra bırakırım ben bunu Çok Farklı Her yerde alay konusu oluyor" diye anlatıp Arkadaşlarınızla berberde Dalga geçersiniz Ondan sonra Sırf kaslı yakışıklı boylu poslu diye Elin canısı Dayak yersiniz ondan sonra bu özelliklerini söyleyip Çok seviyorumu da eklersiniz.
Eminim Çevrende Kadının duygularından anlayan, Trip atınca "Senin Tribini yerim ben" diyen, Saçının teline zarar gelse dünyayı ayağa kaldıran, Seni her halinle kabul edecek Adamlar vardır da sırf Kaslı değil yakışıklı değil Uzun boylu değil diye yüzlerine bakmıyorsundur.
Çok net söylüyorum Bugün ayrılmazsan Yarın bir gün "Nasıl olsa Kıyamayıp affediyor" rahatlığıyla Ö*ünü çıkarırız o evden. Bunuda bil.
Ha şimdi diceksin ki "Sana bakmadı diye kıskanma, Ayrılmicam Benden sonra size yar etmem ben onu, Amma kıskandın be kızım" felan dersin Şunu da bil o bulunmaz hint kumaşı da değil burada Yazan diğer kızları bilmem ama ben öyle birine bakmam, Ha şayet şu an değil ama Eğer yarın bir gün beğenipte böyle biri ile sevgili olursam O tokadı yedikten sonra Mesajda Ayrılırım Tamamen soğurum ona karşı gram sevgi beslemem, Her yerde Ölmesini isterim, Ölmesi için beddualar ederim, Hatta ben bu işi karakola kadar bile götürebilirim Eğer benim başıma gelseydi. Annen değil Baban değil neyine bu kadar güvenip ayrılamayacak kadar seviyorsun daha doğrusu sevebiliyorsunuz hiç anlamam.
Sana burada "Bizi böyle seven olmadı bee" diyenlere de inanma. Böyle bir sevgiyi hak etselerdi onları da severlerdi. İstisnalar hariç Çoğu böyle bir sevgiyi hak etmediği için onları sevmiyorlar.
Bak çok ağır eleştirdim. Belki kötü biri değil çok iyi birisindir ama Bir erkeği Bu kriterlerin hepsini bulduktan sonra da Mümkünse içi de bana olan hisleri de böyle mi Sinirlenince bana zarar verir mi. diye sorgula ondan sonra sevgili ol. Çünkü her ne kadar " O bana bir şey yapamaz Hayatını mahvederim Yaptığına pişman olur, Süründürürüm, Çimdiririm, Tırnaklarımla Yüzünü çizerek kanadırım" felan desekte aynı güçte değiliz maalesef. Adam o dediklerinden birini yapmaya kalktığında seni ittirip yüzüne Sinirli sinirli bir Tokat atsa hoooop direk yerdesin zaten. Bu seni güçsüz yapmaz veya kendini savunamayacak kadar aciz yapmaz. Sadece aynı güçte olmadığınız için Aynı şeyi sen ona yaptığın da çok ciddi veya istisnai bir durum olmadıkça Erkek olan taraf kızın attığı Tokattan dolayı Yere düşmez. Hani aynı şeyi sende ona yapmak istesen bile yapamazsın çünkü Erkekle kadın aynı güçte maalesef ki değil. Ciddi bir sağlık sorunu veya Kendini savunamayacak derece Yaşlı engelli Hasta olmadığı sürece.
Hani sende ona tokat atsaydın felan diye dolduruşa getirilme yani. Tokat ile yapacağın tek şey Yüzünü acıtmak ve sinirlendirmek. Bu iş cinayete kadar bile gider ve bunun olmasını hiçbirimiz istemiyoruz. Yüksek ihtimal buraya kadar okumazsın. Okursan helal olsun ve Umarım ayrılırsın.11 Yorumla
Soran1 yılAyrıldık zaten
En İyi Cevaplar
1 yılKişisel alan özgürlüğü evet ama telefonuna bakmanı istememesinin ve bunu kavgaya cevirmesinin ciddi bir nedeni olmalı. Üstelik size vurmaya hakkı yok. Onunla ayrılmayı ciddi anlamda düşünmelisiniz
01 Yorumla
Soran1 yılDüşünmüyorum seviyorum onu inş affeder benj
1 yılBugün buna müsade edip kulak arkası edersen yarın da üzerinde sigara söndürür veya dudağını patlatır. Eni sonu bir kadın daha cinayete kurban gitti haberini görürüz. Demek böyle başlıyormuş kadın cinayeti yaşanan evlilikler. Öğrenmiş olduk. Saf olma, bir dağ ayısına kendini öldürtme.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Senin için çok üzüldüm ya 😔 Bak, kimse sana el kaldırma hakkına sahip değil ve bu kesinlikle kabul edilemez bir durum! Tam aşk kadını birisi olarak bunu en iyi senin bilmen lazım. Aslında, sağlıklı bir ilişkide güven ve saygı çok önemli. Sevgilin sana vurup vurmadığına bakmaz mısın, asıl meselen bu! Bu konuda ciddi düşün ve gerekiyorsa birinden destek al. Kendi değerini unutma ve kendine bunu yaşatma tamam mı? 🌸💔
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
1 yılNeden hala yazıyorsun? Sana elini kaldırmış daha fazla Küçük düşmenin bir anlamı yok her yerden engelle
01 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum onun gibisij bulamam
Ben böyle sorulara yanıt vermicem diye kendime tembihlemiştim ama dayanamıyorum ya. Abla bak kalbini kırmak istemiyorum ama sen belli bir yaşa gelmiş bir kadınsın birinin sana vurmasına nasıl izin verebiliyosun ya? Hadi oldu diyelim ondan sonra ne diye mesaj atıyosun kafayı mı yedin? Ezik misin? Aciz misin? Ucuz musun? Canını sokakta mı buldun? Bugün sana tokat atar (ki sen bir de ödül gibi ona mesaj atmışsın, istersen bir de özür dileseydin?) yarın seni öldürür. Sonra da haberlerde izleriz bir can daha gitti diye. Ben senin yerinde olsam darp raporu alıp polise şikayet ederdim. Ayrıca da adam seni aldatıyor haberin olsun. Seni sadece kullanıyor, senden faydalanıyor.
12 Yorumla
Soran1 yılAyrıldık zaten knk daha yok o
Telefonuna bakmak istediğin için sana vurdu ve sen hâlâ bu adamla ilişkiye devam mı etmek istiyorsun? Kanım donuyor artık gerçekten.. Bir de Wp'dan yazdım bakmadı diyorsun, ne var bu adamda pardon? Bulunmaz Hint kumaşı falan mı?
410 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel ve seviyorum onu
Soran1 yılSuçlu benmiiyim yani siz nasıl inssnsiniz
- 1 yıl
Yazıcaktım ki gayet güzel cevap vermişsiniz mal kadın sanki kocan mı bu ki öyle de olsa sende vur evden at, bi de üstüne yazmış ağzıma gel sıc ben malım yapıştım sana diyor ki zaten böyle biri bu mal diye aldatmış %1500 ki teli o an vermemiş sonrasında vermez de verse de siler verir ayakta uyutur bu bunağı
Soran1 yıl@Marınette_dupain ya siz iyimisiniz neden aldatsin bayadir beraberiz onla alt tarafı birkez vurdu
- 1 yıl
Alt tarafı bir kere vurdu diyorsunuz ve bunu dert etmiyosanız buraya neden taşıdınız konuyu siz zaten kendinizi avutmussunuz
Soran1 yıl@somurtukkkk fikir almak icin sonuçta herkes illa vuruyor bazen herkes dayak yess ayrılsa evlilik kalmaz haksizmiyim
lan yemin ediyorum siz beyinsssizsiniz. kocanız size öte git dese ayrılmak için bahane yaparsınız, hiçbirşeyiniz olmayan herif sizi dövüyor hala arkasından koşuyorsunuz. ellerine sağlık bence. az dövmüş. biraz daha vursun. hak ediyorsunuz kızım
11 YorumlaAbi sacmalama vurmak ne ya bir de yazmışsın. Sil ona ait ne varsa. Yoluna çıkmasına bile müsade etme. Belli ki o telefon da dolu. Kendisi de beş para etmez bir insan musvettesi. Kendini böyle bir insana yakistiriyor olamazsın. Çiçeklere layığız kızlar böyle davarlara mı kaldık. Kendine gel aşkoo vur tekmeyi accillll
11 Yorumla- 1 yıl
👑
1 yılSonra ağzınız yamuluyor çıkıp ben kocamı seviyorum diyorsunuz. Devam edersen senin parlak gelecek...
12 Yorumla
Soran1 yılNe alaka sevmek sucmu
- 1 yıl
Sevmek değil ama sana vuran birini sevmek suç
Uzak dur güzelim ondan başka arkadaş bul şimdi Tokat attıysa yarın yumruk ertesi gün tekme. Seni seviyor olsa bi öpücük kondurup buyur aşkım derdi
00 Yorumlaİnsallah sana hep vurur bide yazdim diyor deli olacam ya
13 Yorumla
Soran1 yılNe alaka be bide. madalya tak
Soran1 yılÇok yakışıklı boylu poslu kaslı ve güçlü biri ya çok güzel adam nasıl bırakayım onu
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılDirek ayrilin. Sevgiliyken bile vurabilen... evliyken biçaği sokar.
13 Yorumla- 1 yıl
Simdi üzülmese dahi sonra üzülür merak etme. Ama tekrar karşına çıksa dahi asla geri dönme derim.
Soran1 yılHaklısınız boşverdim inş başka kadına vurmaz
- 1 yıl
İnşallah.
1 yılSen sıyırmışsın şiddete gel gel diyorsun halen bize sormana gerek yok ki Sen zaten şiddeti kabullenmişsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılAbla ortadan ikiye ayrılmadan önce o çocuktan ayril
01 Yorumla
Soran1 yılAbartma
Şiddet şimdiden uyguluyorsa ilerde de uygular ayrıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
1 yılSevgiliyken sana vurdu ve sen hala ayrılmadın mı😱😱
00 Yorumla
1 yılHala sevgilinmi ben olsam sevgili falan demem
00 YorumlaGüzelim nerden buluyorsunuz böyle canım saçma hirdo herifleri ya vurdukça bitmiştir kendi öfkesine bile hakim olamayan insan sana sahip çıkamaz daha kötü olmadan bence bitir uğraşma böylesiyle sevgine yazık
01 Yorumla
Soran1 yılKendi sporcu çok nazik biriydi ilkekz böyle yaptı seviyorum onu
Nasıl bişesiniz ya adam sana vurmuş o arasın yazsın delimisin sen
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılO telefonda senden sakladığı şeyler var mutlaka yoksa çekinmeden gösterirdi. Ayrıl kurtul bunun gibi biriyle ilerisi düşünülmez
06 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum. onj
Cevap sahibi1 yılSeviyor olman onun sana bu denli saygısızlık yapabileceği anlamına gelmiyor arkadaşım. Sevgi uğruna gururunuzu yerlere sermeyin bırak gitsin bak sana samimi söylüyorum mutlu olmayacaksın hep bir şeyler eksik şüphe dolu olacak hep bir yerin yarım olacak çünkü karşındakinin sevgisi gerçek değil. Seven insan sevdiğine vuramaz gözünden sakınır. Karar senin umarım hayatın boyunca mutsuzluğu üzerinde taşıyacağın bir ilişkide olmazsın.
Soran1 yılHaklısınız
Cevap sahibi1 yılO manipüleci pis insandan ayrılman bir hemscinsin olarak beni çok mutlu etti üzülmemesi seni üzmesin hayatına değerini bilen insanlar çıkacak emin ol. Bence şu an zararın köşesinden erken döndüğün için şükretmelisin:)
Soran1 yılÇok teşekkür ederim size inş başka kadına vurmaz serefsix
Cevap sahibi1 yılRica ederim estağfurullah, umarım öyle bir durumda o kadınlar da sizin gösterdiğiniz cesareti gösterip kurtarır kendini o pisliğin elinden.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılSana vuran birisine yazıyor olman ilginç. hiç mi kendine saygın yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAyrıl gitsin sana tokat atan diğer günlerde döver seni bu
08 Yorumla
Soran1 yılAma çok seviyorum özlerim diye korkuyorum
Cevap sahibi1 yılBiraz kafanı kullansan anlarsın sana zarar veren insanla ne bilim nasıl seviyorsun
Soran1 yılTm. da benim suçum ne herkes üstüme geldi benim herke çocuğu el. ustune tutdu nerdeyse
Soran1 yılSevmek suçmu
Cevap sahibi1 yılBak bişey dicem sana şu an sevgilisiniz her dk yan yana değilsin evli olsan zaten el kaldıran daha beterini yapar benim arkadaşlarım senin gibi söylediler zamanında sustum bişey demedim bir zamanlar sonra benim dediğim lafa geldiler birisi her gün dövüldü biriside ailesine gitcem dedi tek kaç defa işkencelerle dövüldü bana aynı senin dediğin lafları dediler sonu hüsran el kaldıran insan sana zarar veren insandan hayır olmaz zamanla anlarsın bence sende onlar gibi böyle sevgi olmaz
Soran1 yılHaklısınız ama uzun süre beraberdik ilk defa böyle yaptı belki özür diler daha yapmaz
Cevap sahibi1 yılUmarım
1 yılAbla tokat ne demek ya delirdim simdi ayril lutfen lutfenn bu tokat isi baska yerlere gelmeden
03 Yorumla
Soran1 yılÇok seviyorum özlerrim onu
- 1 yıl
Abla bu sevgi değil asıl mesele bunu yaptıktan sonra onu terk etmen
Soran1 yılHaklısınız herkes beni suçlamış yorumda ama bayadir beraberiz onla boylu poslu sporcu biri öyle biri bulunmaz kolay kolay
1 yılAga kendine saygın yok mu aldatıyo ya bide vurmus sana ya
02 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum onu çok
- 1 yıl
Sevme
bu sorunun trol. oldugunu düşünüyorum
02 Yorumla
Soran1 yılKeşke
1 yılSen şaka mısın ne diye yazıyorsun hâlâ
01 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum onu çok iyi biriydi yakışıklı boylu poslu sporcu biri onu kaybetmek istemem
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılNe yazıyon aw g0tlerini kaldırmayın şunların
03 Yorumla
Soran1 yılÇok seviyorum onu 3 saat ağladim
- 1 yıl
Çik siviyirim ini iç siit iğlidim🤓 az kendine saygın olsun be bu kadar mısın sen
Soran1 yılAbla dalga geçme çocuk değiliz 25, yaşındayız ikimizde ama seviyom
1 yılVe sen hala bu maymun ile sevgilisin?
10 Yorumla
1 yılTokat atıyo bide yazıyon halla halla
10 YorumlaSana vurduysa ayrıl yani.
00 YorumlaBu İLİŞKİ YÜRÜMEZ.. Dikkat et!!!
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılDayak yemeye devam et
00 Yorumla
1 yılonu bıraktığını söyle
00 Yorumla
1 yıltokat attıysa sevgililik bitmiştir
00 Yorumla
1 yılbirde yazdın mı geri.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hem severim hem döverim 😅😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. ayrılmak için neyi bekliyosun?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Hala yaziomusun ne yazdın wp den
02 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum ama
Gizli Üye(25-29)1 yılSana vurdu ve sen yazdın?
01 Yorumla
Soran1 yılSeviyorum ama
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEline sağlık az bile yapmış
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAbla ayrıl abla ben arkandayım
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAyrılmanıza çok sevindim kurtulmuşsun boş ver 🩷
Gizli Üye(25-29)1 yılSen de ona uçan tekme at 🥋
00 YorumlaDurumun ciddiyetinin farkında değilsin sanırım
10 YorumlaAldatiliyorsun
10 Yorumla
1 yılSİDDETE HAYİR
00 Yorumla
1 yılAyrıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılAldatmış seni
00 Yorumla Senin gibi birine nasıl vurdu seerefsiz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılayrılsana mk kendine saygın olsun
12 Yorumla- 1 yıl
dimi ya
Cevap sahibi1 yılbi de buraya soruyo
Gizli Üye(18-24)1 yılAy bı de yazdın mıı
00 Yorumla
1 yılAyrıl
10 YorumlaSen ne yaptın
00 Yorumla