Sevgilim herkesin içinde tokat attı?

Hepinize merhaba. 6 Senelik bir ilişkim var 13 yaşımdan beri. Sevgilimle aynı evde kalıyoruz. Annem babam hiç kimsem yok kısaca. Yurttan çıktıktan sonra gidicek yerim olmadığı için ona yerleştim. Herşey çok iyiydi bi zaman sonra sevgilim bana sürekli bağırmaya, kızmaya başladı eften püften şeyler için. 2 hafta önce beni evde çok kötü dövdü gözü dönmüş gibi. Sinirlendirecek hiç bişeyde yapmamıştım. Artık nefesim kesilince ben napıyorum ya diye durdu ve sarıldı direk. Defalarca özür diledi. Bi şekilde barıştık ama en ufak bi bağırmasında sürekli dövücek zannediyodum. Halada öyle. İçimde yer edindi unutamıyorum o günü hiçbir şekilde. Neyse bugün olana geleyim. Kafeler açıldı her zaman gittiğimiz kafede ortak arkadaşlarımızla buluştuk. Sonra sevgilim bişey anlattı benim hakkımda. Bende üste çıkmaya çalıştım haklı olduğu konuda üstüne bide ben ona tokat attım. O da dönüp bana bi tokat attı. Ağlamamak için kendimi zor tutup dışarı çıktım. O da peşimden gelip sarıldı. Dalga geçer gibi vurduğu yeri öptü. Ben ağlayarak eve gitmek istiyorum dedim. İçerden çantamı alıp geldi. Yol boyu hiç bişey konuşmadık. Bizim şarkımızı açtı iyice ağlamaya başladım. Eve gelince biraz ara verelim mi dedim. O da haklısın naparsan ne dersen haklısın senin canını acıtmaya hakkım yok öfkemi konrol edemiyorum evet ama istersen destek alırım. Evden gitmek istiyosan ben gideyim sen yalnız kal. Ne zaman istersen o zaman gelirim bişeye ihtiyacın olursa ara diiyip bi kaç eşyasını alıp çıktı. Çok kötü hissediyorum kendimi. Gururuma yediremiyorum. Az önce arkadaşı "haklısın, sana vurması çok çok yanlış ama şuan o da çok 2 şişe içti bi gel istersen" diye mesaj atmış. şu an deli gibi merak ediyorum onu. Napıcam, napmalıyım? Çok kafam karışık nolur bişey diyin.
soru troll değil şiddetin trolü de olmaz lütfen saçma şeyler yazmayın
Sevgilim herkesin içinde tokat attı?