Selam,
Sorum gayet açık ve net, sevgilinizden arada sırada nefret eder misiniz? Nedenleri nedir?
Sorum gayet açık ve net, sevgilinizden arada sırada nefret eder misiniz? Nedenleri nedir?
nedeni...güvenmemek aslında na yaparsa yapsın alta girsin üste çıksın,senin olmadığını olacamayacağını bilmek...her ne türlü düşünürsen düşün genelde bir kızla birlike olurken oluyor böyle şeyler bana...bilmiyorum ama durup duururken stres oluyorum sanki bir sınava giriyormusum gibi oluyor.birden midem bulanmaya başlıyor :S
nefret etme 'den başka kasıt yapma dediğim üstünde durduğum şeyleri illakide yapmaya çalıştığında ısrar ettiğinde oluyor...+ olarak ben ona özen gösterirken ben kpss sınavına girerken onun allah kolaylık wersin ya da ne biliym başarılar demeden*ip gitmesi midemi bulandırmıştı.yine + olarak bir kızın eski ilişkilerinden bahsederek;onla şöyle yattım bunla böyle yattım midemi bulandırıyor.başka nefret ettiğim yanları ise ; alkol alırken birden değişip gerçekten bir sürtük gibi davranmaya başlaması...kahkahalar atıp sağı solu bize baktırması...yada bir arkadaşın yanında salakça bir pot kırması vs vs vs yeterli mi :)
En içten en derin duygularla nefret ediyorum...
Kapanmayan yara yok eninde sonunda kabuk bağlıyor..Hayatına yeni yön veriyosun..yolunu çiziyosun..Senin iyileştiren biri çıkıyor karşına,yeniden seviyosun tertemiz duygularla..
sonra 1 gece yarısı tek mesajla 5 dk içinde 2 yıl gözünün önünden geçiyor..
İsyan etmek istiyorsun...
O kişi o derin yarayı yeniden deşiyor...Lanet olsun böyle işe..
Nişanlıma ne diyeceğim şimdi?Neyi nasıl anlatıcam.. diyosun..
beni böyle çaresiz duruma sokan insandan nefret etmiyip ne yapayım
oluyo genellikle böyle buluşmak için sıkıştırıyo bazen gidemiyorum işim oluyo annemle alışverişe filan çıkıyoruz gelemcm diyorum tehdit ediyo o anda elime geçirsem bi kaşık suda boğarım
Kızgınlıktan o ve dogal bır duygu. Önemli olan sinir geçince ne hisedilği.. Birde öfke kontrolu yapmamız gerek kı sonra başımız ağırmasın.
Cevap
11Cevap
evet nefret ettiğim çok oldu.midemi bulandırdığı da oldu.hatta ölüp gitse yüzüm güler belki diye düşündüğüm bile oldu.nefret kelimesi burada bence hafif kamış... :) kısaltılmış olarak yazıyorum ABV dediğim bile oldu :) ben neler çektim bir bilsen...nedenleri ise şiddetli geçimsizlik...
Cok komiksin, cem yilmazin yolundamisin?
Bence eder, zira nefret asktan dogar bir iliskide, o kadar çok seviyorsun ki hosuna gitmeyen bisey seni sinir ediyor deger verdigin için cunku deger vermeseydin sallar giderdin umursamazdin bile, ama umursadigin icin nefret duygusu olabiliyor bazen..
Sevgiliye karşı antipati vardır ama nefret edilemez. bir insan sevdigi insandan nefret etmememli.
Ettigini zanneder sadece. Ama sevgi baskındır cogu zaman.
Nefret Edecek bi sevgilim yok maalesef :) Bardağın dolu tarafına bakın biraz vazgeçin şu boş kısımlarından :)
nefret ettigim birinin yaninda isim olmaz
gun icerisinde hoslanmadigim davranislar yapmis olabilir sadece o an icin negatif dusunmus olabilirim
Umutsuz aşkta biraktigi aklıma geldiginde canım sıkılır sadece. İnsan sevdigi kisiden nefret ediyorsa duydugu hislerine sevgi demek ne kadar dogru olabilir.
İnsan sevdiğinden enfret etmez sadece o anlık bir hareketi hoşuna gitmez o kadar.
aşk ve nefret kardeştir ikiside tutkudan ibarettir.
olabilir, ama nefret bir anlıktır, yerini hemen sevgi alır.
Hiç kimseye nefret ve kin gütmem.
Suçu veya bana yaptığı ne olursa olsun.
insan birlikte olduğu sürece sevgilisinden nefret edemez
hayır ama bazen sinir ediyor bile bile onada alıştım :))
ettiğim gün ayrıldığım gündür gülüm :P
Daha sevecek bir sevgilimiz olmadiki nefret edelim
Evet.
Bazen mi?
:))))
hayır.olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar