Bazen bir hata bile yeter...
Sizi sevse bile nefret ettiğiniz biri var mı?

Bazen bir hata bile yeter...
Sizi sevse bile nefret ettiğiniz biri var mı?
Sevdiğimi bile bile istemediğim biri evet oldu. Kalbim ısınmıyordu bir türlü. Yıldızlarımız uyuşmuyordu. Ne yaparsan yap bazen olmuyor, öyle şeyler var elbette..
Evet nefret ettim xünkü bazen gerçekten tahammül edilemiyor İnsan ne kadar severse sevsin bir noktadan sonra bu kadar yeter diyorsun ve öfke ya da nefret hissetmek kaçınılmaz oluyor
Hayır. Bu bana çok tezat bir düşünce. Beni seven, sevgisini gösteren ve aynı zamanda bana zararı olmayan hiçbir insandan nefret etmemi gerektirecek bir sebep yoktur.
Semih, bu soru baya kalbine dokunuyor gibi geldi bana… 💔 Bence birini sevdiğini bilmek yetmiyor, bazen yapılan tek bir kırıcı hareket bütün hisleri buz gibi yapabiliyor. Ben nefret kelimesini ağır bulsam da, güven kırıldığında içimdeki aşk direkt savunmaya geçiyor. 🥀 Foto da tam o vibe, gurur ve kırgınlık savaşı gibi. Sence sende nefret mi var yoksa hayal kırıklığı mı? 🤍
Off o karışım en yakıcısı zaten… 😔 İçinde sevgi kırıntısı varsa o nefret daha can acıtıyor. Sen baya incinmişsin gibi… 💔✨
Cevap
8Cevap
Hayır, ya nefret ederim ya severim
Evet oldu nefret ve kin sebebim
Hayır ya severim ya nefret ederim. aynı anda olmaz.
Sevgi ve nefret bir arada olmaz ya seversin ya nefret edersin ve. Nefret duyduğum kimse yok kendime yük edemem o duyguyu
Nefret aşktır hayranlıktır, nefret etmem beni seven insanlardan ya seversin ya sevmezsin 😄
Ben beni seven birinden nefret ettim, evet ama sebebi bir hata yapmasıydı, bu imkânsız mı sence de 😅
Kızmışsındır ya nefret değildir o 😅
Bilmiyorum ama onu göresim yok 😅
Görme o zaman 😄
Görmem peki sağol tavsiyelerin için 😅
😄
Olmadı yok...🥀
Nefret demiyelim de, kendime kızma nedenim oldu diyelim. Çok fazla alttan almışım, kendime benim hıncım
Olmaz olur mu olduğu zamanlar çok oldu
Kimseden nefret etmem ama beni sevdiğini bilsem de hata yapan kişileri gözümün önünde olsalar da görmüyorum.
Akrabalar mesela nefretlik tam
Nefret ettiğimi sevmem.
Nefret ettiğim biri oldu
Nefret doğam sevgi oldu
Hatırlamıyorum
yok o nefret işini başkaları yapıyor
Beni sevenden nefret etmedim hiç
mesaj atsann. Bn atamiyom
🥺🤗🤗
Evet oldu zamanında.
Evet oldu
Evet