♾️ Siz hiç sevdiğiniz birinden nefret etmek zorunda kaldınız mı, ya da sevginiz kolayca nefret duygusuna dönüşebilir mi

♾️ Siz hiç sevdiğiniz birinden nefret etmek zorunda kaldınız mı, ya da sevginiz kolayca nefret duygusuna dönüşebilir mi

Samimiyetine inanıp gerçekten tanıyıp sevdiğim insan pek az , kolay kolay nefret edemem onlardan. Fakat bazılarını tanimadan sever gibi oluyorum bazen işte onlardan çok kolay nefret edebilirim demeyeyim de buz gibi olurum. Nefret bana yük olur taşımam. 😌
Duygularımın güvenilirliği ve istikrarlı sevgi benim için çok önemli ve vazgeçilmezdir. Baştan çok zor severim. Sevdiğimde tam severim. Sevdiğimden çok zor vazgeçerim veya çok zor nefret ederim. Birinden vazgeçersem de tam vazgeçerim. Yalnız helâl olsun manifesto misali görüş yazmışım😃🍀😎
Sevgim nefrete kolayca dönüşemez. Genellikle silerim kişiyi nefret edeceğim bir şey de yapsa içimde ona karşı nefret bırakmak istemem. Nefret te onu içinde tutmaktır sonuçta
Teşekkürler ☺️
Rica ederim ☺️
Sevdiğim birinden nefret etmedim, buz gibi soğudum. Yabancılaştım.
Teşekkür ederim Barışcım 🥳
Rica ederim 💛🥳
Cevap
14Cevap
Çok yaşadım bu duyguyu..
Küçükken daha toy olduğum zamanlar da nefret kötü bir duygu derdim.. nefret ediyorsan sevmiyorsundur.. oysa şimdi şimdi anlıyorum ki nefret çok güzel duygu.. içinde her şey barındırıyor.. yok saymak, nefret duymamak daha güzel duygu.. nefretim bile kiymetli.
Sevginin zıttı nefrettir biri benim sevgimi kaybedecek kadar önemli bir hata yaptıysa nefretimle tanışabilir
Sevgim kolayca nefrete dönüşmez bunun için karşımdaki insanın çok çaba sarf etmesi gerekiyor.
Sevmediğim bir insandan hiç nefret ettiğimi hatırlamıyorum. Nefret etmek için önce sevmek, değer vermek, vakit ayırmak gerekiyor.
Evet lise 1. Sınıfta aşk konusunda tecrübesizdim kendime bakmazdım orta tipli bakımlı bir kıza aşık oldum ama kız beni ezdi ama sonra lise 4 ' te yakışıklı oldum köpek gibi peşime takıldı karaktersizliği gerçekten midemi bulandırdı
Nefret duygusunu sevmiyorum insanı canavarlaştırıyor yanlış bir davranışı olan insanı hayatımdan çıkarırım. Nefret veya intikam gibi şeylerle kendimi meşgul etmem.
O kişiyi sildiysem nefret bile edemem çünkü nefret etmek de değer vermektir önemsemektir. Sildiğim kişiye nefret edecek kadar bile değer vermem.
8 yıllık arkadasımdan... ama geriye dönünce gelip özür dilese nefretim falan kalmaz ki o egosundan asla özür dilemez oyuzden o nefret hiçliğe dönüştü bi şey hissetmiyorum arada özlüyorum
Bana yanlışı olan bir insandan nefret bile etmem, nefrette bir duygudur çünkü. Tamamen umursamam.
Etmiyorum o bile Duygu nefret dygusu benim için cok kıymetli onu hak etmiyor ona karşı hic bir hissim yok
Hayır etmedim birde nefret etme gibi bir özelliğim yok zaten ben soğurum ve direk uzaklaşırım
Kolayca dönüşemez tabi ama ettimmi evet tüm iliklerime kadar nefret ettim Allah belalarını versin habeş maymunları
Hem nefretin sevgiye hem sevginin nefrete evrilmesini aynı kişide yaşadığım biri oldu. Bunu yaşamadım demedim sonra😂
Bir yazar; birine duyduğumuz sevgi ve nefretin orantılı olduğunu söylüyordu ve evet sevdiğim insanlardan nefret ettiğim oldu, kadınlar da dahildir.
"Haddini aşan zıddına döner" derler
👍👍👍
Etmedim, nefretlik bir duygudur ve ağırdır.
Bense sevmediğim birini siliyorum hayatımdan.
Hayır. Nefret de aşk kadar güçlü bir duygudur. Kimseden nefret etmiyorum
Her ne yaşarsak yaşayalım, nefrete dönüşmedi hislerim.
Aşk anlamında hayır, zaten ben insanların sadece kendilerini sevdiklerini düşünüyorum dsfdgs
Hayır seviyorsam zaten kolay kolay nefret etmem nefret edeceğim kişiyi de sevmem zaten...
Evet dört senemi çalan ihanet eden şerefsizden çok severken nefret ettim
Evet yalancı düzenbaz biriyse hemen silerim nefret ederim canım yerine koymaya çalışan insandan
Nefret değil de çok fena soğudum.
ne olursa olsun nefret edemedim...
Evet
Ettim ettirdiler:(
Bazen sinirlendirirse evet.
Geçmişten konuşmak bana göre değil.
İnsan en çok sevdiginden nefret eder
Bende nefret duygusu bile bırakmadı
sevgiye inancım kalmadı barışım kardeşim
Çok defa
Evet, nefret ettim. Kendinden soğuttu beni.
Etmez olur muyuz barışcigim
Birkaç kişide yaşadım.
Çook
🌺🌺
Evet ettim
ettim
Ettim
Etmedim
Hayır.
Ettim en kötü his bu
Evet çok kez
Ettim