3 Yıldır SEVGILIMIN ABİSİ BENİ İSTEMİYOR NASIL İKNA EDERIM?/ Yardım Edin?

ben 18 yasinda biriyim. sevgilimle 3 yildir birlikteyiz ve bir birimizi cok seviyoruz. hic bu kadar sevmemistim kimseyi. hic bu kadarda sevilmedim. lise 1 deyken cikmadan once kiz arkadasim abisi ile tanismami soyledi abisi tanimak istiyormus. ilk basta seve seve kabul ettim. ancak mahalledeki abilerin (seni dovmek icin cagiriyor yoksa niye tanissin felan) laflari beni korkutmustu ergenlik iste. ve baska bir kizla ciktim 1 hafta felan. abisine anlatmis baskasiyla cikti abi diye. abisi sakin bidaha bana bu cocuktan bahsetme onunla cikarsan beni sil demis. ve ben ne yapip edip gonlunu aldim cikmaya basladik. cokda seviyordum. artik isler git gide ciddilesiyor buyuyor ve birbirimize dahada baglaniyorduk birbirimizi cok seviyorduk.3 yılda kucuk kusmelerimiz ayriliklarla noktalaniyor ama 2 3 gun sonra barisiyorduk. taki bu yaz ayrilana kdr boyle devam ediyordu.15 gunluk ayriliktan sonra dayanamadim barismak istedim ama bu sefer gercekten is ciddilesmisti."abim kesinlikle istemiyor, anneme surekli o cocuk bu eve giremez o cocuk bu eve girerse benim oyle kiz kardesim yok diyormus." iliskimizi benim annem babam ve onun annesi biliyor. o kadar cok baglanmistik ki evlenmek istiyorduk. gercekten cok inanip sevip baglanmistim. "abime karsi gelemem abim izin vermiyor " diyip barismak istemiyor. barismanin yani sira artik beni sevmedigini beni istemedigini soyluyor icim oyle bir aciyor ki bir kelimesiyle aglatip bir kelimesiyle gulduruyor. baskalariyla konusmak istedigini sıkıldıgını soyluyor. icim cok yaniyor. ne yapicam bilemiyorum. ben : abin eger izin verirse benimle barisirmisin dedigimde ; " bilmiyorum dusunurdum, hemen barismazdim, zaman gecince belki " diyor. abisiyle konusmak istedigimi soyledigimde , siddetle karsi geliyor abimle konusma sakin beni sinir etme diyor. ben simdi ne yapmaliyim cok seviyorum ne degisti 10 15 gun icinde. kafam cok karisik cok seviyorum. birakamiyorumda. kiz arkadasimi abisiyle konusmak icin nasil ikna edebilirim. ardindan abisini nasil ikna edebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
yok mu yardimci olucak
3 Yıldır SEVGILIMIN ABİSİ BENİ İSTEMİYOR NASIL İKNA EDERIM?/ Yardım Edin?