Yolda giderken bi erkek 50 kere donüp bana baktı güzelim normaldir sevgilim sen nerden biliyorsun baktığını diyerek hakeret etti ss aldım konuşmaları Bu dag ayısından Nasıl Kurtulabilirim?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Birini düzeltme düşüncesini kafanızdan atınca çok daha iyi ilişkiniz olacaktır. Kimse kimseyi düzeltemez. Aldığında neyse o olarak devam eder. Rol oynuyorsa daha da kötü olur ileride. O ayrı.
Cevap
12Cevap
Erkekten daha çok küfür kullanıyorsun. Ayrıca ego da var. Ben olsam yolunu verirdim. Böyle insanlar çekilmez.
Alt kültürler uyumayınca sevgili olmak bile zor oluyor.
Bak gerçekten çok ciddi bir şekilde soruyorum sana bu soruyu. Bu an*gutu çok aradın mı?
Aşkım ben sürekli şutluyorum o bırakmıyor beni..
Kimseyi yola sokmak zorunda değilsin. Adam olacak olsa bu yaşına kadar olurdu zaten salla
Kızım neden üç yıl dayandın? Ne gerek vardı yani vakit harcamaya? Yol ver gitsin.
Sana bakana sende kuyruk sallamışsın, elemanda senin bu yaptığını görüp öküzlük yapma demiş bence az bile demiş
@jsena Aferin akıllı ol böyle
@jsena bosch
Demek ki sende bakmışsın adama adam sana 50 kere bakmış. ben olsam önce adamın dişlerini dökerdim sonra seninkileri
bu iş böyle kuzum. ilişki içerisinde olan erkek ya da kadın ilişkisine ve partnerine sadık olacak, ondan başka gözü kimseyi görmeyecek.
Bakın arkadaşlar asıl magandalar bunlar oluyorlar. Türleri ormanda yaşıyor ama yaban domuzları gibi arada metropole giriş yapabiliyorlar. Dikkatli olun.
@sonlovebukucu Evet biz magandayız. yanımdakine yan gözle bakanı oyarım. yanımdaki yan gözle bakıyorsa oyarım. seviyorsa adam gibi sevecek , sevmiyorsa zktir olup gidecek
Bu sevgi değil. Madem gerçek bir adam olarak niteliyorsun kendini öyle bir şey olduğunda ayrılacaksın. Kimse kimseye şiddet uygulayamaz. Hakkınız yok.
@SonLoveBükücü madem beni sevdiğini söylüyor bana ümit veriyor sevgisine sadık olacak olamayacaksa bana yaklaşmayacak.
Sende de bakılacak fizik varmış be adam haklı bakma elalemin erkeğine ama bu güzellikle seni borakmazlar zaten
sende herkese mavi boncuk dağıtma çocuk haklı
O patavatsiz sende akilsiz demek ki 3 yildir yola getiremedigine gore
Sorum şu neden hala sevgilisiniz
Şutladım canım merak etme
üç yıldır niye kahrını çekiyosun bir ikinciside sende çok küfür ediyosun ikinizde birbiriniz için uygun değilsiniz ayrıl gitsin
Kimleeet kimlerle beraber. Yazık
Sen ondan daha fenasın ya aman salla
Bi cevher görmüş sizde demekki
Toksik ilişki diye yorumladım
Gözlerim kanadı. Bu nasıl ilişki ya?
Bu kardeş mağarada mı yetişmiş acaba?
Çokta kötü bişey dememiş sanki ya
Kanka sen de şeş gibi konuşuyorsun kb
Terazisin çünkü djsj
konuştunmu bunu
Çocuk bişi dememis
Daha çok uğraşırsın